נכתב ע"י Mix;2130540:מישהו רכש דירה דרך כונס נכסים?
או עשה מנוי לדירות שבבעלותם?
יש שם מה לחפש?
חברה שמעוניינת לרכוש דירה בירושלים
במחיר סביר מקווה לחשוב שמשם אולי תבוא הישועה.....
נכתב ע"י אברהם;2130556:גם לא פשוט בכלל מבחינה הלכתית
נכתב ע"י einkamoni;2130702:אז אנחנו שאלנו רב (במקרה מאד ספציפי) ואמר שאין שום בעיה,
וראינו הרבה ס"ד בדירה זו ב"ה.
תפסיקו לפסוק הלכות על גבי הפורום. זו שאלה הלכתית שנידונה בכל מקרה לגופו!!!
וכל אחד צריך לשאול את רבותיו.
ולפותחת האשכול- אנחנו בתור זוג צעיר קנינו דירה מכונס נכסים, במחיר זול ממחיר הדירות בשוק, כמובן. שכרנו והשכרנו במקביל (הדירה היתה באזור שלא רצינו לגור בו). לדעתי זה היה צעד חכם, ואחרי מעשה- אנחנו מרוצים ממנו מאד.
ושוב- כמו שכבר הזכירו, על דירות מכונס נכסים יש לשאול רב.
נכתב ע"י משתדל מאד;2130748:מעניין מאד, אם מותר לבקש פרטים ונקודות לאלו שמתעניינים לקנות בדרך זו
כגון:
1. האם אופן התשלום הוא לא מיידי ובמזומן ?
2. אין סיכון שאחת מן המערכות מהדירה מקולקלות וצריך להחליף חדש שיעלה הון ?
3. האם יכולים לפני הקנייה לבקר כמה פעמים בדירה, כדי להתייעץ אם אנשי מקצוע האם העסקה שווה ?
4. וכו' וכו'
נכתב ע"י חיה נדלן;2399839:בתור מלווה ברכישת דירות להשקעה, אני מחפשת כמובן ללקוחות שלי את הדירות הכי טובות במחיר הכי זול. חיפשתי גם במסגרת הזו של כינוס נכסים.
מה שהתברר לי הוא, שהדירות הטובות "מכורות מראש" למי שקורב לצלחת, ומאד קשה להוכיח את זה.
האנשים הקרובים מזהים את ההצעה שעומדת לנצח ומגישים הצעה שהיא טיפ טיפה יותר טובה, וזוכים.
נדיר להצליח לקנות דירה טובה באופן זה.
מה גם שהועלה כאן נושא נכון, של בעיה רגשית עם מימוש דירה של חייבים. שודאי נדרשים בה לשאלת רב.
אבל, הדבר העיקרי הוא, שבנדל"ן- זמן שווה כסף, והרבה כסף.
כלומר, אם אתם מחכים שלושה-ארבעה חודשים כדי לזכות בדירה בכינוס נכסים, אתם מפסידים בזמן הזה את עליית המחירים! והמחירים בארץ כל הזמן בעלייה.
כך, שמנסיון, גם המתנה למחיר למשתכן, בסופו של דבר ב 99% מהמקרים התבררה כעיסקה יקרה ביותר, הרבה יותר מאשר אם היו קונים בזמן, ובמחיר שוק.
מעבר לכך, עורכת דין גדולה מהצפון שאני עובדת איתה הרבה אמרה לי שאנשים כל כך מתלהבים מעיסקאות של כינוס נכסים, עד כדי כך, שהם משלמים יותר(!) ממיר השוק של הדירה. רק בגלל שהם בטוחים שבכינוס נכסים העיסקאות זולות...
מי שרוצה לקבל חוברת הדרכה למציאת דירה טובה להשקעה, מוזמן לשלוח לי מייל ולקבל אותה במתנה.
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים