דירה מקבלן - מעצבים קירות פנים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
עבדנו עם אדריכלית לדירה מקבלן ולפני שאנחנו שולחים לביצוע אשמח לשמוע דעות נוספות - הן לקירות הפנים במיוחד מקלחת וכן בין המטבח לסלון (אני לא אוהבת אי נמוך) האם לעשות חצי קיר 1.2 או קיר מלא?
ובכלל האם יש מישהו שיודע להסביר לי איך לנצל את המטבח בצורה המקסימלית :)

יש קובץ מצורף

ממש תודה.
מחכה להצפה.
כל דעה עצה מתקבלת !!!

קבצים מצורפים

• מהדורה 02 שינויים פודוליאנו-Layout2.pdf
    KB 125.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אין כל כל מידות בסלון מטבח אז קשה להתייחס.

וכן באמבטיה לא ברורה המידה של הדלת למרפסת שירות, והאם אפשר להזיז אותה ולעשות את הפתח היכן שממוקמת האסלה?

• הוסף לסימניות
אתם שכנים, לא?? :D
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=274663
התכנית מיד נראתה לי מוכרת...

נראה טוב,
באמבטיה יש 2 פתחי יציאה, אחד לחדר שירות ואחד למסתור מזגנים?
במטבח- למה לא לשים עוד 2 כסאות מהעבר השני של השולחן? לא הייתי חוסמת בקיר, גם לא בקיר נמוך,
את הכיורים מזיזה עוד 20 ס"מ בערך מהפינה, וממקמת ארון גבוה לתנור ליד המקרר אולי לידו מזווה של 35-40 ס"מ רוחב, תלוי מה חשוב לכם יותר- משטחי שיש גדולים או מזווה.

• הוסף לסימניות
אי נמוך את לא אוהבת
חצי קיר לא ינצל את המטבח בצורה מקסימלית

תבררי מה אורך המטבח ומה אורך הקיר

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים ! דעתכם חשובה לי .

מידות של הדלת למסתור כביסה זה 70 במ. ואפשר להזיז אותה במקום האסלה. מה זה נותן לי ? אשמח לשמוע.

ב:מטבח הקיר הוא 2 מ+שולחן 1.2
אין את המידות של הסלון אבל מהחלון לקיר מהמפריד במטבח זה 3.2 בערך... ומצד לצד 5.8.
ההפרדה שאני רוצה ליצור את זה אני באמת לא יודעת איך (זה עוד לא בנוי ) ואני צריכה לקבל החלטה לגבי קירות פנים

• הוסף לסימניות
מטבח פתוח או חצי סגור

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 4 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה