דרוש מידע דירת גמ"ח בבני ברק עבור חתן וכלה לשבוע של ה7 ברכות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
נשמח לקבל מידע בנושא, אנו מחפשים דירה בבני ברק רק לכמה ימים מתוך השבוע של השבע ברכות (לא כולל שבת כמובן), עבור חתן וכלה
שבוע טוב וחג שמח

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
נשמח לקבל מידע בנושא, אנו מחפשים דירה בבני ברק רק לכמה ימים מתוך השבוע של השבע ברכות (לא כולל שבת כמובן), עבור חתן וכלה
שבוע טוב וחג שמח
תגידי בידיוק מתי זה ואני אבדוק אם פנוי ...
הדירה באזור ירושלים בעלזא

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי למנחם כרמל יש דירות לחתנים וכלות באזור רחוב שמעיה,
כדאי לבדוק אצלו בבית בטלפון הביתי.

• הוסף לסימניות
יש יחידה ביונה הנביא 8 - טייטל 6194557
יש גם משפחת קראוס בפינת יונה הנביא אדמור מגור 5782394

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים גם. בבני ברק לשבוע של ה' חשוון.

• הוסף לסימניות
משפחת וינברג ברחוב ריינס
אין לי את המספר
אבל מאוד נעים אצלם
אנשים מאוד טובים
תנסי

• הוסף לסימניות
יש דירה של משפחת מליק
לא ידוע לי טלפון שלהם ,
הדירה ברחוב מהרש"ל בבני ברק

• הוסף לסימניות
מחפשים גם דחוף מאוד לזוג שמתחתנים השבוע (יום רביעי).. נשמח לכל מידע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה