עם פתיחה מהמטבח עבור מזווה?אני הייתי עושה ארונות גבוהים תוספת למטבח, הסתרה של המטבח לכניסה,
וגם מיקום מעולה לארונות מעילים
צפה בקובץ המצורף 1867466
אני הייתי עושה ארונות גבוהים תוספת למטבח, הסתרה של המטבח לכניסה,
וגם מיקום מעולה לארונות מעילים
כמה מ"ר הדירה סך הכל?לדעתי יחסית למספר המ"ר התכנון ממש מוצלח
לא יותר מ70 מ"ר (לא כולל מרפסות כמובן)כמה מ"ר הדירה סך הכל?
אצלי בבית זה ככה וזה לא כזה נורא...כשאני רוצה לדעת מה רואה הצופה מדלת הכניסה אני "מעמידה" שם "בן אדם" ומותחת קוים. כל קו שלא נתקע במשהו פרושו שמי שבדלת רואה עד סופו.
ובמקרה שלנו -הארון הדו צדדי הוא רעיון מצוין אבל עדיין כל מי שבדלת צופה על כל המטבח.
צפה בקובץ המצורף 1867504"
לא יותר מ70 מ"ר (לא כולל מרפסות כמובן)
ואז צריך להעביר לשם גם צנרת וגם אינסטלציה, צריך לבדוק שאפשריצד אחד ארונות גבוהים במטבח ובצד של המסדרון מתלה מעילים
לגבי מכונת כביסה-
הייתי מפרידה אותה מהאמבטיה, פתוחה למסדרון (או עם דלת אקורדיון) ושמה אותה צמוד לקיר
ההפרדה באמבטיה היא בארון דו"צ ששמים בו את הכביסה המלוכלכלת מצד אחד, אם לא אפשרי אז קיר רגיל.
צפה בקובץ המצורף 1867485
בשום פנים ואופן לא לותר על עוד שרותים בבית זה בסיס גם בדירה קטנהואני הייתי מוותרת על השרותי אורחים
אני מאמינה שאשת מקצוע שהציע כזאת הצעה, אז זה אפשרי.תכנית יפה
אני לא יודעת אם זה בכלל אפשרי
אבל אני לא אדיכלית......
הייתי אומרת תודה על סדנת החינוך המופלאה.......בשום פנים ואופן לא לותר על עוד שרותים בבית זה בסיס גם בדירה קטנה
אני מאמינה שאשת מקצוע שהציע כזאת הצעה, אז זה אפשרי.
בנ"א שמזדהה בשמו המלא ותחת עיסוקו מכבד את עצמו.
ואם את לא בתחום תגיבי באשכולות שאת בתחום שלהם.
כאחת שנעזרה רבות מאד באדריכליות המסורות שנמצאות פה בפורום, ראיתי לנכון לא לרפות את ידיהן.הייתי אומרת תודה על סדנת החינוך המופלאה.......
אלא שבמחשבה שנייה אם את לא מהתחום אז תגיבי באשכולות שאת בתחום שלהם......
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים