- הוסף לסימניות
60 ס"מ.אהממ, לא יודעת
מצרפת קובץ לאוטוקד
עובד בדיעבד.
60 ס"מ.אהממ, לא יודעת
מצרפת קובץ לאוטוקד
אין דלת לחדר כביסה ? --ככה פתוח לסלון ?2 אופציות שעובדות
דלת הרמוניקה או דלת עם שתי כנפייםאין דלת לחדר כביסה ? --ככה פתוח לסלון ?
גם כאן צריך לקחת את הכביסה בכל פעם אל מחוץ לאמבטיהאולי ככה ?
1)לא הייתי קוראת לזה חדר כביסה אלא נישה לכביסה ואפשר לסגור בכל מיני אופנים: עץ אלומיניום ועוד...אין דלת לחדר כביסה ? --ככה פתוח לסלון ?
אולי ככה ?
נכוןגם כאן צריך לקחת את הכביסה בכל פעם אל מחוץ לאמבטיה
זה קיר רגיל --לא קיר הגנה של הממד1)לא הייתי קוראת לזה חדר כביסה אלא נישה לכביסה ואפשר לסגור בכל מיני אופנים: עץ אלומיניום ועוד...
2)לא חושבת שמותר להוריד את הקיר שדלת הממ"ד נפתחת עליו. מה גם שהיא מהווה מטרד בגישה למכונת הכביסה
זה לא כזה הסטרי,גם כאן צריך לקחת את הכביסה בכל פעם אל מחוץ לאמבטיה
יפה מאוד שהשתמשתם ברעיון שלי נ"ל -- אפשר לפחות להגיד תודהלפני חתימה על התוכנית,
איך זה?
ברור,יפה מאוד שהשתמשתם ברעיון שלי נ"ל -- אפשר לפחות להגיד תודה![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים