די!! מה זה?? איטיות מעצבנת של אתרים

• הוסף לסימניות
פרוג (ואתרים נוספים) עובד ל-א-ט בהגזמה ומיצר כזה דבר:
מישהו יודע ורוצה לעזור? או לחילופין לומר לי מה הבעיה?

קבצים מצורפים

• אוף.png
    KB 390.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לנ"ל

• הוסף לסימניות
תודה רבה!כולי התפעלות מהושטת העזרה כמעט לכל צרה! בקצרה וביעילות!הפתרונות שצוינו לעיל לא עזרו לי, יש רעיון נוסף?ישר כח!

• הוסף לסימניות
או שפרוג נמצא באחסון אתרים איטי והאינטרנט שלך גם איטי ולכן הבקשה לאתר עוברת הרבה זמן ולא מגיע אליך כל "הפקטים" של האתר ולכן הוא נראה לך פצוע
או שזה בעיית תוכנה אולי תעשי איפוס לדפדפן או שתשדרגי לגירסא המעודכנת של הדפדפןאו שתנסי לשדרג את הקליטה שלך לאינטרנט
זה מה שהייתי בודק

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

איפוס לדפדפן לא עוזר והבעיה קיימת גם בדפדפן אחר. כך שהבעיה אינה בדפדפן.
הקליטה של האינטרנט באותה מהירות כל הזמן והבעיה טריה מעכשיו כך שגם זה לא נראה לי הבעיה,
יש צדק בדברי?
יש סיבה נוספת שיכולה להיות?
תודה מאד לכל העוזרים תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
את אומרת שמהירות האינטרנט שלך היה תמיד ככה ופתאום באה הבעיה עם פרוג ?
אז אולי יש לך תוכנה אינטרנטית שפועלת ברקע שגוזלת לך מהמהירות תנסי לסגור את כל התוכנות האינטרנטיות שלך אולי אפילו תנסי לעצור עדכונים אם הוא מוריד לך ואם זה לא עוזר .. במחשב אחר הבעיה קיימת? אם את יכולה לבדוק תבדקי אם לא תבדקי אם את מקבלת באמת את המהירות שמגיע לך ואם כן מסתבר שיש קובץ במחשב שמשתמש לך במהירות וצריך לבדוק איזה קובץ .. יכול להיות רוגלה ותצטרכי לעשות ניקוי פסח למחשב

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס nod
הבעיה עם פרוג ועוד כמה אתרים.
סליחה על הבורות, אבל איך רואים אם יש לי תוכנה אינטרנטית שפועלת ברקע? איזו תוכנה לדוגמא? עידכונים של מה? איך בודקים איזה קובץ במחשב משתמש במהירות?

אין לי מילים! חסד אמיתי!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע באיזה תוכנה אפשר לראות את זה לכן אני לא יכול להגיד לך כרגע
בינתיים כדאי לך לנסות לנקות את המחשב מרוגלות או וירוסים אם הם קיימים,
יכול להיות שזה יעזור לך כי יכול להיות שיש רוגלה שמשתמשת לך באינטרנט ורק אללה יודע למה..
ולכן זה איטי. ולגבי עדכונים רק תוודאי ש Windows Update לא מוריד לך בזמן הגלישה בפרוג עדכונים, שאז זה מאט לך את המהירות. פשוט כנסי ל Windows Update ותבדקי בהגדרות אם זה מוגדר להורדה והתקנה אוטומטית ואם כן עדיף שתשני ל "בדוק אם קיימים עדכונים אך אפשר לי..וכו'"
ואני ישתדל למצא תוכנה שדרכה יהיה אפשר לדעת אם יש קבצים כאלה כי אני גם מתעניין בזה
אבל בינתיים תנסי את זה ואם את רוצה תוכנות יש לך את
Malwarebytes Anti-Malware
SUPER Anti Spyware
ועדיף שתסרקי איתם במצב בטוח ויש לך גם את
ComboFix
שזה קצת יותר מורכב לשימוש יש בגוגל הרבה מדריכים לזה אם האינטרנט שלך פתוח לזה, אז את תמצאי מהר
נקווה שתצליחי

• הוסף לסימניות
יש לך איזה תוכנת סינון/חסימה מותקנת על המחשב ?

• הוסף לסימניות
ודאי! נחשו איזה? (2 ניחושים)

• הוסף לסימניות
אני כמעט בטוח שנתיב...

• הוסף לסימניות
זה משנה איזה? אם זה משנה אז אומר, אם כל חסימה יכולה לעשות עוולה כזו, אז עדיף שהתשובה תשאר אצלי...

אתם חושבים שזו בעיה של חסימה? זה בעיה בלתי פתירה...

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מה עם השאר, אני יודע שנתיב מעט מ----א-----ו-----ד!

• הוסף לסימניות
זה לא נראה לי קשור לחסימה אולי זה טיפה יותר איטי מלא חסום לי למשל יש רימון וזה מעולה
כנראה רוגלה או משהו.. תעשי ניקוי או שבנתיב הבעיות האלה קורות אין לי מושג

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג את התוכנות ניקוי שהוזכרו למעלה?
איפה ניכנסים ל Windows Update ? זה אמור להיות בתיקית Windows ? ואם זה לא נמצא שם סימן שלא קיים?

תודה מאד!

• הוסף לסימניות
אז תגידי איזה חסימה יש לך אולי אני ישלח לך רק את הקישורים
שניה אני יביא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה