- הוסף לסימניות
שלום ,
רשמתי את הבן שלי אצל המטפלת שהיה אצלה שנה שעברה,
ומאחר והשתנו לי כמה דברים בשבוע האחרון אני צריכה להעביר אותו מטפלת בשכונה אחרת,
וכאשר פניתי לדבר עם המטפלת על ביטול רישום היא אמרה לי שבעקרון היא לוקחת קנס ביטול של חודש תשלום,
אני אשית חשבתי שקצת מוגזם לקחת כזה קנס כאשר עדיין לא התחילו את השנה רק בראשון הקרוב, וכן עדיין לא חתמנו חוזה,
ובנוסף סיכמנו איתה רק עד ר"ח כסלו בעקבות סיבה אישית אצלה האם נהוג גם על ביטול רישום של 3 חודשים לשלם דמי ביטול של חודש שלם???
בגלל שהיא עובדת רק עד כסלו לא נראה לי שתפסנו מקום כי רב ההורים לא מעוניינים רק בכמה חודשים
היא ביקשה שנשאל רב ולפי מה שיאמר נעשה,
אבל בכל אופן אני אשמח בנוסף לדעת מה נהוג לעשות כאשר מבטלים רישום לפני תחילת השנה,
להביא ילד במקום זה נראה לי פחות רלוונטי כי זה רק עד ר"ח כסלו.
רשמתי את הבן שלי אצל המטפלת שהיה אצלה שנה שעברה,
ומאחר והשתנו לי כמה דברים בשבוע האחרון אני צריכה להעביר אותו מטפלת בשכונה אחרת,
וכאשר פניתי לדבר עם המטפלת על ביטול רישום היא אמרה לי שבעקרון היא לוקחת קנס ביטול של חודש תשלום,
אני אשית חשבתי שקצת מוגזם לקחת כזה קנס כאשר עדיין לא התחילו את השנה רק בראשון הקרוב, וכן עדיין לא חתמנו חוזה,
ובנוסף סיכמנו איתה רק עד ר"ח כסלו בעקבות סיבה אישית אצלה האם נהוג גם על ביטול רישום של 3 חודשים לשלם דמי ביטול של חודש שלם???
בגלל שהיא עובדת רק עד כסלו לא נראה לי שתפסנו מקום כי רב ההורים לא מעוניינים רק בכמה חודשים
היא ביקשה שנשאל רב ולפי מה שיאמר נעשה,
אבל בכל אופן אני אשמח בנוסף לדעת מה נהוג לעשות כאשר מבטלים רישום לפני תחילת השנה,
להביא ילד במקום זה נראה לי פחות רלוונטי כי זה רק עד ר"ח כסלו.
הנושאים החמים