התייעצות דסי הופמן. תומכת לידה בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות או דיס
(אם יש לכן רעיונות לתומכות לידה נוספות מומלצות באזור ירושלים - אשמח לשמוע)
תודה!

• הוסף לסימניות
היי אשמח שתצרי איתי קשר בפרטי... <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>...
יכולה להמליץ לך כאן על כמה תומכות שאני אישית מכירה:
תהילה אליאב - תומכת אלופה שלקחתי אותה בלידה שלישית שלי - היתה לידה חלומית (הצילה אותי מסיכון!). 0527119771. יש לה יתרון שהיא עם אישיות מדהימה, צעירה ואנרגטית יותר מתומכות אחרות.
שרי גינדי מבית וגן - 0527168139 היתה עם אחותי - עפה עליה! מומלצת מאד, מקצועית, מלווה עד הסוף בכל מה שצריך.
יש עוד, דברי איתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אני מעתיקה לך מה שכתבתי כאן באשכול סמוך לפני כמה דקות...
מצטרפת להמלצה כאן על תהילה אליאב! ילדתי לפני חודשיים (לידה חמישית). בכל לידה לקחתי דולה, ויכולה להגיד באופן חד משמעי שהיא פשוט בליגה אחרת לגמרי! קודם כל האישיות המדהימה שלה, האין סוף מקצועיות וידע, יםםם אנרגיות, זמינות תמידית וכל זה הביא אותי לחוויההה מטורפתתת של הלידה הזאת ובהחלט הלידה הכי טובה שהיתה לי. ממש הצטערתי שלא לקחתי אותה ללידות הקודמות! ממליצה עליה לכל יולדת זה פשוט עולם אחר וחווית לידה אחרת!!ממליצה ממש לכולן ללדת רק !!! איתה. המספר שלה 0527119771! בהצלחה ובידיים מלאות!!!

אגב היא נמצאת ברשימת הדולות המומלצות באתר של מאמוש ויש עוד תומכות שתוכלי לבדוק: https://mamimush.co.il/מימוש-סל-לידה/

• הוסף לסימניות
אני כבר כתבתי המלצה כאן באחד האשכולות על תהילה. אני כל כך מזדהה כאן עם התוכן של ההמלצות ובאמת מה כל מילה מדוייקת ואני יכולה עוד להוסיף.... ממליצה לכל אחת שרוצה ללדת פשוט לנסות אותה ולכתוב לי תודות אחרי זה!

• הוסף לסימניות
היי, בד"כ אם מדובר בדיס אז כדאי לעשות את זה באופן פרטי ולא כאן על במה.
אני המלצתי על גינדי המדהימה מבית וגן באזור ירושלים, כתבתי כאן באחד האשכולות את הפלאפון שלה, לצערי נמחק לי מהפלאפון עם עוד המוןן שמות ):
המלצתי גם על תהילה אליאב המעולה מבית שמש שהיא גם באזור ירושלים.
בעיקרון אני לא חושבת שצריך שדולה תהיה מהאזור שלך. אם היא גרה רחוק היא מגיעה עד אלייך לפגישות ולקורסים ובזמן הליווי שניכן בבית החולים והיא מגיעה בזמן בדיוק (אא"כ היא סתם מתרלשת... וזה לא מצוי).
אם הדולות הקודמות תפוסות אוכל להמליץ לך על דולות מהמרכז אא"כ את בכל זאת נעולה על כאלו מירושלים.

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על דסי הופמן באופן ספציפי. יש?

• הוסף לסימניות
לי יש חברה שילדה דרך דסי. אם תרצי תשלחי הודעה בפרטי ואכתוב לך בשמחה.

• הוסף לסימניות
דסי הופמן מאוד טובה בקורסים
את יכולה ללכת לקורס ולראות אם את רוצה אותה בלידה
בכלל תמיד אני אוהבת להמליץ להפגש עם הדולה לפני שסוגרים איתה

• הוסף לסימניות
עוד מישהי שמכירה אותה אישית / עשתה אצלה תהליך ליווי?
אשמח מאוד לשמוע

• הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים עשיתי סקר בהמון אשכולות פה בפורום, גם שאלתי שאלות ומכרים וכו'
וראיתי פה את @פרוזן כותבת שאפשר לקבל ממנה מידע, והיא בעצמה היום תומכת
בהתחלה חששתי ובכל זאת פניתי, התכתבתי ארוכות איתה עם כל השאלות וחששות שהיו לי (והיה לי הרבה.... גם בהיסטוריה משפחתית, גם בגלל הריון ורגישות שלי, וגם בלי קשר אני טיפוס של פחדים וחששות)
בשלב כלשהו התקשרתי אליה ודיברנו, וסוג של "קפצתי למים" לנסות, ואני רוצה להמליץ בחום רב (וכנראה שאכתוב בעוד אשכולות...) -
מאז שפניתי אליה סתם, בלי שום התחייבות לליווי, לברר, לשאול שאלות, זמינה כאן בשבילך,
התיעצתי איתה המון!! ולא רק בשבילי, ובתחומים נדירים שלא כ"כ מכירים היא מציעה לך שתברר אצל כל החברות ומכרות הדולות ומיילדות שלה, ותנסה לעזור לך בכל מה שיכולה,
אין, פשוט מהרגע הראשון מרגישים - הבנ"א כל כולו שליחות רק לעזור, להקל, לתת הרגשה הכי טובה,
נורא זורמת, לדעתי מתאימה לכל מגזר ולכל סגנון, מקצועית ברמות!
כשהיתה לי בעיה שלא פתרו אותה בבית חולים ונורא סבלתי, ניסתי אוסטאופטיה ודברים טבעיים - אחרי טיפול רפלקסולוגיה אצלה הבעיה נפתרה (ב"ה! כשבבית חולים כבר חשבו לנתח...),
והיה לי צירים מוקדמים וגם צירים שלא היו בדיוק סדירים ונמשך הרבה זמן, היא המליצה על תרגילים ודברים טבעיים לעזור (ממש מכל הסוגים! כמה שאני חשופה לעולם ה"טבעי", הידע שלה ממש רחב בכל התחומים בעניין),
עשתה לי עיסוי מרגיע (היא יודעת גם עיסויים אחרים) עם שמנים ואבנים חמות, הרגשתי פתאום בנ"א אחר!! חבל שלא הגעתי אליה כל חודש...
מעסה רפואית, אבל לא כל אחת כך - יש לה את זה בידיים, ידי זהב ולב זהב!
וכמה שאני ביישנית, איתה הכל זורם ובקלות, גם במצבים הכי חשופים! העיקר שתרגישי טוב, תהיי מחוברת לעצמך, להריון, לתינוק, ללידה...
כל כולה אומר - שליחות!
סליחה על אריכות, אבל הייתי חייבת! מודה לד' שנתן לי כוח "לקפוץ למים" ולנסות - שווה !!!
מאוד רוצה לקחת אותה ללידות הבאות בע"ה...
ממליצה בחום!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות על דולה שלוקחת לא יותר מ-2000 ש"ח עם קבלה
חשוב לי מאוד שהיא תהיה אמינה,זורמת, מקצועית.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת