כללי דעתכם חשובה לנו - - -

• הוסף לסימניות
כמה מילים של הקדמה - - -

1. נא לא להוציא את החומר מחוץ לגבולות הפורום.

2. זהו פרוספקט שאמור לייצג את הצלם ברוך יערי ואת תמונותיו (בתור תערוכה ו/או לשווק את תמונותיו)

3. הפרוספקט אמור לשדר משהו סולידי, רציני ומכובד. (בכל זאת, התמונות עולות סכום נכבד - - -)

4. שימו לב, הפרוספקט בנוי עם שטנץ של שערים. (כך שבעמוד הראשון רואים את כל השערים עד הסוף, ובכל עמוד רואים את השערים שנותרו עד סוף הפרוספקט)

5. אל תתיחסו לטקסטים בכלל - - - זה סתם להראות שיש טקסטים.

6. דעתכם חשובה מאוד - - -

קבצים מצורפים

• BY.zip
    2.5 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה!

רק מפריע לי קצת עמוד השער האותיות הענקיות ששמת שם!

• הוסף לסימניות
ממש מרהיב. דווקא האותיות הגדולות של "כגוונא" מצאו חן בעיני.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!
הערה קטנה: איפה שהצלם יושב על הקופרייט שלו, חסר שם הצל שלו (כמו שיש למילים ברוך יערי)

• הוסף לסימניות
העבודה מהממת.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאד.

מה שכן, בתור אחד שמכיר את התמונות המרהיבות של ברוך יערי אני חושב שזה לא כ"כ מתאים...

גם בעמוד האחרון, קצת נראה שהוא יושב באוויר, וחסר הצל שלו..

• הוסף לסימניות
יפה מאד

• הוסף לסימניות
עבודה עוצרת נשימה. פשוט תענוג לעיניים.
בדף עם הדמות של הצלם, משהו לא ממש הסתדר לי, לא זרם עם האוירה הכללית.

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה. הטיפוגרפי'ה משהו משהו, איך נהניתי (הסתכלתי פעמיים)
במיוחד הדף עם שורת הילדים, הכל יושב פשוט מצויין. אבל גם בדפים האחרים.

הארות:
בדף עם המדרגות - נראה פשוט משהו, בהשוואה להשקעה בעמודים האחרים.
בדף עם החתימה אני גם חושבת שהעיצוב לא 100% מתאים, אבל זה יפה. וכדאי להוסיף את הצל שלו.

• הוסף לסימניות
עבודה ממש מקסימה, רואים השקעה
הדף עם החתימה לא מספיק לעומת שאר הדפים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם ביחד, וכל אחד לחוד - - -

האמת גם לדעתי העמוד האחרון צריך קצת טיפול.

חוצמיזה, Lmnt מה התכוות שאמרת "לא מתאים לתמונות" זה פשוט מידי?
אם כן, אשמח לשמוע ביקורת. אם לא, אשמח אם תפרט - - -

קול התור, מה התכוונת ב: "כנ"ל" ?
לגבי העמוד האחרון? או המחמאות? :)

• הוסף לסימניות
בעקרון, צלם הוא לא מאייר, ולכן אין צורך בחתימה שלו דווקא (הגם שיכול להיות שזה בכלל לא הכתב שלו, אבל זה נראה לא כ"כ טוב), ולכן אפשר לחתום את חתימתו עם גופן מודרני כמו אלסקה, וקצת יותר בקטן.

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה ומרשימה ובכל זאת:

-בעמוד הראשון, בקושי הבנתי מה שכתוב (ועד עכשיו לא מצאתי את ה-כ') ונראה לי גם שהבורדו כהה מידי ולא יבלוט בהדפסה אלא יבלע בשחור (גם בעמוד האחרון). בכל אופן זו יכולה להיות בעיה במסך הזמני והישן שאני משתמשת בו עד שיגיע המסך החדש אבל כדאי לבדוק גם אצל אנשים שלא יודעים מה אמור להיות כתוב (כי כשיודעים מחפשים את מה שצריך להיות כתוב ולא בודקים אם זה ברור מאליו, אני חשבתי שכתוב "גוונא" אחרי מאמצים רבים כי הלבן הפריע לי מידי על השחור וטשטש לי את הבורדו אבל סביר להניח שזה המסך).
- כמו שאמרו גם לפני, הדף בו הילד יורד במדרגות פשוט מאוד הן מבחינת הטיפוגרפיה והן מבחינת הרקע שהוא שחור חלק - נראה כאילו אחרי כל ההשקעה לא היה לך כח להשקיע גם על העמוד הזה...
- העמוד של היוצר נראה תלוש מהעבודה. העבודה נוצרה בסגנון עכשוי כשהתמונות בסגנון הישן יותר נותנות לה מעט טעם של פעם וגם הקשתות כמובן. אני חושבת שיהיה יפה יותר לתת חתימה זורמת יותר (דרך אגב, קשה להבין את ה-ב' של ברוך), ואתה יכול לשים ברקע את הסמל של כל הזכויות שמורות בכתב דפוס עבה ולהושיב את היוצר על פח ישן או משהו שיעביר את המסר שהיוצר מתחבר ליצירות שלו. כמובן שצל במקומות הנכונים ישלים את יצירת המופת הזו.
ולמרות מה שכתבתי יש לי כמה מילים לסיום - מי יתן ואגיע לרמות שכאלה...
עלה והצלח!!!

• הוסף לסימניות
מה רע עם גוונא לבד?
עכשוי אמרנו - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;37571:
מה רע עם גוונא לבד?
עכשוי אמרנו - - -

לא רע, רק שלפי דברי הכותבים הבנתי שהם רואים משהו שאני לא ראיתי...
לדעתי דווקא יפה "גוונא"...

• הוסף לסימניות
התכוונתי בעיקר למחמאות אך גם להערות. ונתנו, מקובל מאד שצלים חותמים ביד על יצירותיהם, במיוחד צלמים אומנותייים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה