- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;874183:נראה שהתכוונת לאשכול קצת אחר...
צודקת, סליחה.
משהו קפץ לי באמצע...
נכתב ע"י mig;874183:נראה שהתכוונת לאשכול קצת אחר...
נו ב'מת, נראה לך כולם גרפיקאים בעולם ??נכתב ע"י קדימה k;874237:פשוט נראה לי, שב"נוחעם" תמיד בוני על מישהו בפרוג שישאל "מה הקשר" או"זה לא לענין" וכדו'
ואז פשוט המודעה תכנס "איכשהו" לתודעת הציבור.
אין ספק שעם נוחעם היה קל יותר לדחוף האוטו...נכתב ע"י גרף הול;874412:כאן, כבר צעקתי: נוחעם - אתה חסר...
נכתב ע"י אברוּמי;874024:אם זה מה שהציבור הבין מהמודעה, פוספס פה לגמרי הקאצ'.
הרעיון אמור להיות שמקסי הלט' העיפו [עם טיל] את ריח הדג מהאומגה.
נכתב ע"י אברוּמי;874450:אין ספק שעם נוחעם היה קל יותר לדחוף האוטו...
בכל מקרה, הפרינט שהבאת נראה המשך ישיר לאותו קו שהתווה בזמנו נוחעם המקורי.
נכתב ע"י אברוּמי;874450:אין ספק שעם נוחעם היה קל יותר לדחוף האוטו...
בכל מקרה, הפרינט שהבאת נראה המשך ישיר לאותו קו שהתווה בזמנו נוחעם המקורי.
נכתב ע"י אברוּמי;874646:אם נתעלם מרמת העיצוב, השוני בגרפיקה, והרקע הלבן והנקי,
אז, הקו הזה התפרסם משך תקופה מסויימת בזמן היוצר המקורי...
עיין ערך הילד והמקרר, הזקן נושא הספרים וכו'
כל מילה. אבל כל.נכתב ע"י naamah;874658:ההבדלים המרכזיים לטובת היוצר המקורי -
שימוש בדמות אחת בכל פעם - חד, קולע, נקי בהרבה.
מידה לא מועטה של אבסורד והומור - מה שנעדר מהפרינט הנוכחי (אילו רק התינוק היה דוחף לבדו את הרכב, מילא. ברגע שהוספת את האבא והילד הרגת לגמרי את הפואנטה). בפרינט הנוכחי אין מספיק אבסורד, הסיטואציה ריאליסטית מדי, כבר יצא לי לראות משפחות שלמות על טפיהן דוחפות רכב שנתקע.
אכן, בדאנס הסוער של ריקודי הסגידה קצת קשה לשמוע---נכתב ע"י R.Design;874659:ובזמנו, לא הכי התחברתי לרעיון ומי שיודע יודע, אבל מי שמע לי?
נכתב ע"י ותמיד לבחור;874662:אכן, בדאנס הסוער של ריקודי הסגידה קצת קשה לשמוע---![]()
ולדוברי העברית שביננו?נכתב ע"י R.Design;874665:אני מדברת על משהו יותר קרוב מריקודי סגידה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים