איכס...
(נכון שאולי בדיוק לזה התכוון המשורר - להעלות את הריח והתחושה שייהה ברור שזה 'הדבר האמיתי'... אבל זה עדיין לוקח אותי ל'געפילטע פיש' ולא למעבדות של מקסי...)
נכתב ע"י אברוּמי;874024:אם זה מה שהציבור הבין מהמודעה, פוספס פה לגמרי הקאצ'.
הרעיון אמור להיות שמקסי הלט' העיפו [עם טיל] את ריח הדג מהאומגה.
נכתב ע"י אברוּמי;874024:אם זה מה שהציבור הבין מהמודעה, פוספס פה לגמרי הקאצ'.
הרעיון אמור להיות שמקסי הלט' העיפו את ריח הדג מהאומגה עם טיל.
נכתב ע"י חיוך;874030:ולו היו מבינים - עדיין.. על רקע הטילים המאיימים על שלוותנו - זה לא היה מתקבל טוב..
נכתב ע"י naamah;874057:במחילה,
זהו רעיון שאמור להיפסל עוד בשלב הדיונים התאורטיים במחלקת הקריאייטיב. ואם לא שם, עוד יש תחנת יציאה בשלב הסקיצות הגרפיות.
נכתב ע"י רמה פלוס;874066:הביצוע???
החיבור בן הטיל לדג, הוא על הפנים ולא מקצועי בעליל...
נכתב ע"י ותמיד לבחור;874065:במחילה, תלוי באיזו מחלקת קריאייטיב, ובאיזה סטודיו.
ותוכלי, מיסיס הנקין, לפרט קצת? היות וכאמור, כבר יצא לי להתדיין בעניין המודעה הנ"ל, מעניין אותי לשמוע את חו"דך, המלומדת בד"כ.
התכוונתי שעניין אותי נימוקך מדוע הויזואל הנוכחי אינו הולם.נכתב ע"י naamah;874160:הרוב כבר נאמר, כך שלא חשתי צורך לפרט.
נכתב ע"י mig;874186:נוחעם ללא נוחעם,
נראה ממש כמו עוגה פריכה ללא מרגרינה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים