דעתכם - מקסי הלט

• הוסף לסימניות
השבוע בהמבשר
יצאו נוחעם פרופשיונל

במוצר שלהם אומגה 3 נטול ריח

תחת הסיסמא דור 3 בפיתוח משהו כזה - כשהרעיון מוצג בצורת משגר טילים שעליו טיל מוכן לשליחה רק שראש הטיל עשוי בגימור של דג [נוחעם, אתה חסר]

דעתכם

• הוסף לסימניות
אישית, שמעתי דיעות לטוב ולמוטב, באופן קיצוני.
אבל ראשית: מוטב להעלות את ההודעה כדי ליצור דיון פורה ומועיל.

• הוסף לסימניות
כן, גם אני רציתי לפתוח על זה אשכול.
לדעתי זו טעות חמורה. אולי אצל הבני-דודים בעזה זה ילך...
זה בפירוש יצר אצלי רתיעה.
שבוע טוב!
ותודה לפותח האשכול!

• הוסף לסימניות
בבקשה, מצילום

באמת מוזר , פיתוח יכול להיות גם בטכנולוגיה
הייתי מציע - רובוט או משהו כזה.

קבצים מצורפים

• IMG_0672.JPG
    KB 886.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה נראה לכם טיל? בעיניי זה נראה חללית!!
אבל אני לא ממש מומחית בטכנולוגיה מדעית אז תסלחו לי אם טעיתי!!:eek:

• הוסף לסימניות
אויש...
טכנית, הביצוע נחמד,
אבל הסך הכל מעורר רתיעה ולא משכנע מספיק.

אם כבר, הייתי שמה את הדג עצמו עם איזו חליפה רובוטית ואוזניות ענק...יעני דג של הדור השלישי...
לא ככה שהוא נראה ישר לסיר... תקוע על איזה טיל או עב"ם לא ברור ולא ידידותי. ממש עולה באפי ריח של דגים... (נכון שאולי בדיוק לזה התכוון המשורר - להעלות את הריח והתחושה שייהה ברור שזה 'הדבר האמיתי'... אבל זה עדיין לוקח אותי ל'געפילטע פיש' ולא למעבדות של מקסי...)

• הוסף לסימניות
זה חללית!!! אבל עדיין לא מעורר את החשק...

אב ל הביצוע מעולה

• הוסף לסימניות
איכס...

(נכון שאולי בדיוק לזה התכוון המשורר - להעלות את הריח והתחושה שייהה ברור שזה 'הדבר האמיתי'... אבל זה עדיין לוקח אותי ל'געפילטע פיש' ולא למעבדות של מקסי...)

אם זה מה שהציבור הבין מהמודעה, פוספס פה לגמרי הקאצ'.

הרעיון אמור להיות שמקסי הלט' העיפו [עם טיל] את ריח הדג מהאומגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;874024:

הרעיון אמור להיות שמקסי הלט' העיפו [עם טיל] את ריח הדג מהאומגה.

נכון,
אחרי שכתבתי את התגובה עיינתי במודעה יותר לעומק... :)
וראיתי שההדגש הוא על אומגה עם מינימום ריח לואי וכו'. ז"א - אמנם מדג, אבל הכי לא 'דגי' שאפשר.
זאת אומרת שהדבר האחרון שהייתי מחפשת כאן זה דג בפורמט 'תבל ובשל' אפילו כשהוא נעוץ על שיפוד חללי כלשהוא.

אם כבר דג - אז דג 'נטול ריח'... אולי רובוט בצורת דג? אולי דג בצורת רובוט... אולי אקווריום עם חלליות... לא יודעת. אבל משהו אחר מהאימג' הנוכחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוּמי;874024:

הרעיון אמור להיות שמקסי הלט' העיפו את ריח הדג מהאומגה עם טיל.

ולו היו מבינים - עדיין.. על רקע הטילים המאיימים על שלוותנו - זה לא היה מתקבל טוב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;874030:
ולו היו מבינים - עדיין.. על רקע הטילים המאיימים על שלוותנו - זה לא היה מתקבל טוב..

אני לא חושבת שהטיל הוא בעיתי, (בפרט שהאו אמור להיות חללית ולא טיל).
דווקא האקטואליה המסומת הזאת היא לא מרתיעה לדעתי (אני לא דרומית... אז אולי אני לא פונקציה :) ).

מה שמפריע פה הוא החיבור המוזר בין ה'דג של שאבעס' המפרפר ומדיף הריח כמו שהו נראה במודעה, לבין החללית. הדג ממש לא נראה כך דור 3, אלא לוקח את החללית והופך אותה לאיזה...
לדעתי יש כאן רעין לחיבור מאוד מעניין בין עולמות התוכן - אבל התוצאה שמתקבלת היא הפוכה :(... החללית נהפיכת לדג ולא הדג לחללית.

• הוסף לסימניות
במחילה,

זהו רעיון שאמור להיפסל עוד בשלב הדיונים התאורטיים במחלקת הקריאייטיב. ואם לא שם, עוד יש תחנת יציאה בשלב הסקיצות הגרפיות.

• הוסף לסימניות
היות והמסר של המודעה חייב לעבור במספר השניות הראשונות, כל ההסברים לעיל לא מתקבלים.
מעיון רופף, היה לי ברור כי הויז'ואל כאן אמור לשדר את העפת הדג - שנוא סרבני האכילה - היישר אל קיבתו של הסרבן. היות ומקובל להניח שרוב רובו של העוילם לא טורח לקרוא 'בודי'ים קטנים וצפופים - סביר להניח שהמסר הוחמץ בקרב אחוזו הגדול של קהל היעד. חבל. :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;874057:
במחילה,

זהו רעיון שאמור להיפסל עוד בשלב הדיונים התאורטיים במחלקת הקריאייטיב. ואם לא שם, עוד יש תחנת יציאה בשלב הסקיצות הגרפיות.
במחילה, תלוי באיזו מחלקת קריאייטיב, ובאיזה סטודיו. :cool:

ותוכלי, מיסיס הנקין, לפרט קצת? היות וכאמור, כבר יצא לי להתדיין בעניין המודעה הנ"ל, מעניין אותי לשמוע את חו"דך, המלומדת בד"כ.

• הוסף לסימניות
הביצוע???
החיבור בן הטיל לדג, הוא על הפנים ולא מקצועי בעליל...

• הוסף לסימניות
א. לא ראיתי דג בדפדוף בעיתון עד שפתחתי את האשכול.
ב. כשהגעתי למודעה עברתי מיד הלאה- מה לעשות מלחמות זה לא הצד החזק שלי. - אני בורחת מכל אלו מהר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;874066:
הביצוע???
החיבור בן הטיל לדג, הוא על הפנים ולא מקצועי בעליל...

אכן. הפרט הזה מודבק בצורה שרלטנית כמעט,
אבל חוץ מזה הכל די בסדר.

חסרונו של נוחעם בולט בקריאטיב ובמקוריות הבהירה לכל עין, ולאו דווקא בביצוע החיצוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;874065:
במחילה, תלוי באיזו מחלקת קריאייטיב, ובאיזה סטודיו. :cool:

ותוכלי, מיסיס הנקין, לפרט קצת? היות וכאמור, כבר יצא לי להתדיין בעניין המודעה הנ"ל, מעניין אותי לשמוע את חו"דך, המלומדת בד"כ.​

הרוב כבר נאמר, כך שלא חשתי צורך לפרט.
אני יוצאת מנקודת הנחה שיצאה הנחייה ממחלקת הפלנינג/אסטרטגיה/ווטאבר, לאמור - אנחנו רוצים לצאת עם פרינט שמבליט את העניין שבמקסי הלט מקבלים מקסימום אומגה 3, בלי הארומה הנלווית של הדגים. עד כאן הכל בסדר.

הבעיה מתחילה כאמור במחלקת הקריאייטיב, כאשר עפים רעיונות לכאן ולשם, ומישהו זורק "בוא נעשה טיל בצורת דג כדי לבטא את זה שאנחנו מעיפים את ריח הדגים לכל הרוחות (או לחילופין - משגרים את הדג היישר אל המערכת החיסונית בלי תופעות לוואי)". זו הנקודה שבה הרעיון צריך להיפסל, תחת הנימוק "עזוב, זה ממש לא ברור, זה מתחכם מדי, זה אובער-חוכעם שאינו במקומו".
אלא שזה לא קרה, והרעיון דווקא התקבל, ועבר הלאה לגרפיקה, ומשם למערכות העיתונים, וחבל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;874160:
הרוב כבר נאמר, כך שלא חשתי צורך לפרט.
התכוונתי שעניין אותי נימוקך מדוע הויזואל הנוכחי אינו הולם.
תודה על התשובה המפורטת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;874186:
נוחעם ללא נוחעם,
נראה ממש כמו עוגה פריכה ללא מרגרינה...

ובמיוחד ש-"אל תסתכל בקנקן (בגרפיקה), אלא במה שיש בו" (הרעיון, קריאייטיב)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה