כללי דעתכם על באנר

• הוסף לסימניות
פונטגרפר, עשר +

• הוסף לסימניות
עבודה מהממת, סגנון חסידי במיטבו.
אבל האם זה נכון לבקש צדקה באוירה מלכותית שכזו? עם עמודי רנסנס ופיתוחי חותם?במיוחד שכתוב שם שהמצב איום ונורא....
יתכן שזו שאלה לפורום שיווק ופרסום, אך בכל זאת..

• הוסף לסימניות
הסדר של המטבעות לא אמור להיות הפוך?
ז"א 3600 אמור להיות במטבע הגדלה

או שפספסתי משהו - - -
כי אני לא קורא יידיש?

• הוסף לסימניות
בלה בלה, דווקא אני נהנתי מהרעיון.
הרי אנשים עפ"י רוב לא תורמים את הסכומים הגדולים. זה רק למען הקטע ולפעמים דגים איזה דג שמן.
ולכן הרעיון לעשות מטבע גדולה לסכום הקטן, חזק מאוד בעיני, זה מגביר את החשיבות של התרומה אצל ה'עמך' גם.

• הוסף לסימניות
עבודה יפהפיה. אך הערה קטנה: העמוד נראה טיפ טיפה נטוי שמאלה או שזו אשליה חזותית?

• הוסף לסימניות
המגילה מדהימה. זו בניה עצמית?

• הוסף לסימניות
אתה פשוט רוצה שנפסיק לעבוד?
לא

לעולם לא תצליח לייאש אותנו
:):):)

יפה מאוד
פעם ראשונה שאני רואה באנער מחומר קשיח :)
תאריך ומקום האירוע קצת שולי, לא?
(וללא קשר אליך, השורה למעלה איום ונורא כ"כ כ"כ לא תואמת את העיצוב ואת מה שהוא מבטא, כפי שהעירו כבר)

• הוסף לסימניות
תבדוק טוב טוב את מה שמסתובב סביב העמוד. אני רואה נכון?!...

• הוסף לסימניות
פונטגרפר, כרגיל עבודה מצויינת, קו חסידי ובכל זאת מגוון, אף פעם לא אותו דבר

• הוסף לסימניות
ואוו מדהים ביותר אולי זה קצת יותר מדי בשביל אסיפת כספים אבל העבודה מושקעת
אולי תלמד אותנו כמה שיעורים בהכנת העמודים והמגילות????????????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה