כללי דעתכם על לוגו

• הוסף לסימניות
שאלה בסיסית: האם שייך לוגו כזה למוצר כמו שטריימלך.

מצד אחד זה משדר יוקרה, לענ"ד, מצד שני יותר מידי מהוקצע לחסידישע.

הלוגו חייב להרכיב את המילה m באנגלית, מתוקף המסר המרכזי, שהמוצר מיובא מארה"ב, ולהדגיש במקביל את היוקרה.

צירפתי גם הלוגו ביחסו לעמוד פרסום.

אשמח מאד מאד לשמוע את חוו"ד המקצועית.

תודה רבה רבה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 185.4 · צפיות: 20
  • 83769.jpg
    KB 221.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
השני כבר נראה יותר טוב. לע"ד

• הוסף לסימניות
טוב, נגמרו הבארטרים,
הפעם זה כבר יעלה לכם בכסף מלא.

• הוסף לסימניות
הרשל'ה, נדב עצה, כמעט כתבתי בכותר: הרשלה, מה דעתך על הלוגו...

אם כי כאן יהיה קשה להוציא ממך אפילו מילה מנדטורית אחת לרפואה...

• הוסף לסימניות
הלוגו יפה מאד ומקצועי,
לדעתי הוא מתאים יותר לשטריימל העשוי מזנבות חסינות כדורים ומצויד בחיישינים המגלים אוטומטית כל לטאי מצוי ומשפריצות עליו מי שופכין?
בקיצור, אולי במאה ה22 זה יתאים
ושוב עבודה מקצועית!

• הוסף לסימניות
תשמור אותו למשהו אחר,כי חבל הוא מאוד יפה אבל לא לשטריימלים.

• הוסף לסימניות
תחשוב על לוגו שיוטבע בזהב על קופסת השטריימל ויגרום לקנאת אחים.

• הוסף לסימניות
אולי מחר.
תמתין קצת?..

• הוסף לסימניות
זה מתאים לכובעים מסוג אחר, אבל לא לשטריימלעך (אולי שטריימלעך של הדור הבא...)

• הוסף לסימניות
וגם אם אתה חושב שזה כן מתאים אז בבקשה תשאיר את מיללער לבד ומתחת שטריימל להתהדר בו.

• הוסף לסימניות
תם

אני דווקא חושב שזה לא מתאים למה שאנחנו רואים כהיום במוצר השטריימל. אבל אולי בכ"ז יש מקום לשינוי, לראות בשטריימל מוצר יוקרה, אחרי הכל משלמים ע"ז די יקר.

זה כל ההתלבטות שלי.

וכנראה שאוותר על האומץ להצעיד את העולם לשנות ה 22.

לגבי ההערה שלך, אתה צודק! קניתי אותו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש קטן;227397:
תם

וכנראה שאוותר על האומץ להצעיד את העולם לשנות ה 22.

לגבי ההערה שלך, אתה צודק! קניתי אותו!

באמת חבל על המאמץ, שטריימל הוא מוצר שמשדר את פעם, את ההתחברות למסורת הישנה, לשטייטעל של המאות הקודמות.
הלקוחות הפוטנציאלים, אם ירצו להתקדם הלאה לשנות האלפיים, קודם כל יורידו אותו מהגרדרובה.

• הוסף לסימניות
אני עדיין לא הבנתי למה בעברית כתוב מיללער ובאנגלית כתוב mikker?
כדאי לסדר את זה :)

• הוסף לסימניות
טליה, אוח, כבר מזמן לא העלתי חיוך כזה על פרצופי הנוקשה. ככה זה כשהאותיות על המקלדת מחוקות, וצריכים להסתמך על ניחושים.

אבל אם מקומו של הלוגו בין כה בפח השכונתי, ממש לא משנה, הפח יקבל גם את מיקקער בשמחה רבה...

ובכ"ז, אני מפרגן לפח משו מושלם יותר, אז הנה:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 184.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אוקיי, עכשיו לעניין הלוגו:
אני דווקא אוהבת שהאות "חובשת" משהו, אבל הייתי נפטרת מהכוכב - הוא לא תורם לטעמי.
גם חסר לי קשר בין האוירה של המלים הכתובות בעברית לאלו באנגלית - העברית יותר מאופק, האנגלית יותר הזמנת-חתונה-כזה. תחליט על כיוון, וקח את שתי השפות לשם.
בנוסף, חשוב שהלוגו (בלי הכיתוב הנוסף) יוכל לעמוד בזכות עצמו ולשדר את מה שאתה מכוון אליו, כי יהיו מקרים (אולי כרטיסי ביקור? אולי אריזות? אולי פקסים?) שיזדקקו לכך, וצריך שזו תהיה אופציה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הכוכב הוא הדבקה מיותרת. הוא קצת "המוני". האות ה"חובשת" עובדת טוב גם בלי זה.
אם זה עקרוני לך, אולי זה ישתפר אם תקטין אותו, ותוריד ממנו את מעברי הצבע?

• הוסף לסימניות
מישהו מחק את ההודעות???????

הכוכב המחומש לקוח מהסטרא אחרא....

• הוסף לסימניות
לדעתי בכלל לא טוב לעשות לוגו באינגילת מאותיות של סקריפט תשתמש רק בפונט ישר זה הרבה יותר אינטלגנטי!!
וגם יותר מתואם עם העברית

• הוסף לסימניות
אין מה להוסיף.
לשטריימל חייבים משהו חסידי הייתי אומר אפי' משהו כבד בסגנון של 'ווקסברגר'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה