כללי דעתכם..

• הוסף לסימניות
התחלתי ללמוד עוד שיטת איור ואני ממש בתחילתו. וזה היצירה הראשונה שאני מבצע בשיטה הזו. אשמח מאוד לביקורת..תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 357.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
וואו!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד! מפריע לי רק הקו הדק סביב התפוח, זה נראה כאילו נשכח שם בטעות.

• הוסף לסימניות
יש מצב ללמוד את זה?
או שזה מיועד לציירים נטו?

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו....
וכמו שאמרו ניתן לעשותו מושלם יותר אם תוריד את הקו סביב התפוח.

• הוסף לסימניות
ברוך הבא.

• הוסף לסימניות
מותר לשאול באיזה תוכנה?
ואם אתה רוצה שהתפוח יהיה תלת מימד, אז תוריד את הקו מסביב, ותן מסביב בצד אחד אור, ובצד השני חושך, כלומר, פס אור ליד הצד המוצל, ופס חושך ליד הצד המואר. לא יודעת אם הסברתי את עצמי נכונה, אבל צריכה להיות ניגודיות חזקה בין האור לצל בקצוות, וכמובן שלא פס שיראה כמו סטרוק, אלא כחלק מהתפוח

• הוסף לסימניות
פוטושופ נטו אורגינל. ולגבי הקו זה באמת נשאר בטעות

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
מַרְשִׁים! מרשים לי להעיר?
מפריע לי ההצטמקות של השופר - בהיותו נהיה צר...

• הוסף לסימניות
מדהים!! איפה לומדים על שיטה זו?

• הוסף לסימניות
מורדוך, שיעור צביעה בפוטושופ אפשר לקבל?
אני מתכוון דווקא ברצינות!

• הוסף לסימניות
אפשר אולי קצת פרטים איך אתה עושה את זה ומה ס'תומרת שיטת איור חדשה?
כולם פה שואלים ולאורך שתי הדפים שכאן אין תשובה !
(אולי השבת בפרטי?)
תודה מראש בכו"א

• הוסף לסימניות
נראה מאוד מרשים, הטקסטורות מיוחדות, התפוח יפה מאוד, אם תוריד את הקו מתאר, ותוסיף טיפה נפח לדבש למעלה. העלה ממש מצא חן בעיני.

השופר, יש לו מרקם מאוד מעניין, הצורה שלו קצת מוזרה (רחב מדי בצד הרחב, וצר מדי בצד הצר).

הדבש נראה מעולה.

חסר צל של התפוח והשופר על הרצפה/דבש

סה"כ עבודה מאוד מרשימה

(אולי אפשר לקבל טיפ איך זה נעשה?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה