נכתב ע"י פרסומון;722743:שני דברים, א'- לגבי הקטע המצוטט- תוכל לעשות סימן מים באמצע התמונה והכל בסדר...
ב'- מדהים. אני מכיר את הבית הכנסת הזה....![]()
נכתב ע"י אלף;723526:דווקא לגבי קווי האורך, צדק הר' ברלב.
יש מושג של פרספקטיב בעלת נקודה שלישית, כאשר מציירים מבנה גדול במיוחד המרחק של הגובה מן העיין יוצר נקודה נוספת שלא עומדת על קו האופק. (זה נמצא גם באלכסונים כמו עליות וכו')
הדפנות נפגשות בנקודות המגוז שעל קו האופק אך הגובה שבגלל גודלו הרב אף הוא מתקטן נפגש בנקודה מתחת לקו האופק, אם המבט מלמעלה, או מעל קו האופק אם המבט מלמטה.
יש כאן בשירשור מדריכים דוגמא לזה:
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=71048&d=1283338551
אני התכוונתי דווקא לקווי הרוחב של הארון שנראה לי שבצד השמאלי שלהם היו צריכים להיות יותר פתוחים, אבל אולי יש לי טעות אופטית לא בדקתי ממש.
נכתב ע"י אלף;723526:דווקא לגבי קווי האורך, צדק הר' ברלב.
יש מושג של פרספקטיב בעלת נקודה שלישית, כאשר מציירים מבנה גדול במיוחד המרחק של הגובה מן העיין יוצר נקודה נוספת שלא עומדת על קו האופק. (זה נמצא גם באלכסונים כמו עליות וכו')
הדפנות נפגשות בנקודות המגוז שעל קו האופק אך הגובה שבגלל גודלו הרב אף הוא מתקטן נפגש בנקודה מתחת לקו האופק, אם המבט מלמעלה, או מעל קו האופק אם המבט מלמטה.
יש כאן בשירשור מדריכים דוגמא לזה:
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=71048&d=1283338551
אני התכוונתי דווקא לקווי הרוחב של הארון שנראה לי שבצד השמאלי שלהם היו צריכים להיות יותר פתוחים, אבל אולי יש לי טעות אופטית לא בדקתי ממש.
נכתב ע"י Danbarlev;723790:תודה מוטי
אבל בלי כוונה לפגוע ...... זה הכי מדוייק שיש זה נקרא שלוש נקודות
אבל גם ללא זה , זה לא בגלל שזה לא מתאים לכללים מסויימים שהציור לא מוצלח אני מאוד אוהב לעקם את הציור לכל הכיוונים זה נותן המון תנועה גם כשזה לא נכון מבחינת הפרפסקטיבה
בציור אין כללים! כל אחד עושהה מה שמוצא חן בעיניו ,אפילו אם אחרים חושבים אחרת
זה מה שמיוחד בציור ,הכל מותר ואפשרי!!
נכתב ע"י מוטי הלר;724394:ואת החינניות הזאת אני דווקא מאוד אוהב...
לא במקרה של הבית כנסת
כי שם הלכת על קו מאוד מושקע וישר להבדיל משאר הציורים.. לכן זה זעק לי
אבל אין על המתיקות והסגנון ויש המון מה ללמוד ממך
תמשיך להצליח
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים