• הוסף לסימניות
ציור מדהים בקנה מידה. ההשקעה בפרטים הגיוון של הדמויות והחינניות שלהן. משהו.
הפרספקטיבה של ארון הספרים הפוכה למראית עיני...

• הוסף לסימניות
מהמם!!!
אולי כדאי בשכפולים שעשית לשנות קצת דברים כי זה קצת בולט פה ושם.
אולי בצביעה.
ממש יפה!!!
מה זה המחיצות בצד ימין אם הם צמודות לקיר? מקובצצ'ות שם נשים מאחורה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;722743:
שני דברים, א'- לגבי הקטע המצוטט- תוכל לעשות סימן מים באמצע התמונה והכל בסדר...
ב'- מדהים. אני מכיר את הבית הכנסת הזה.... :D

אני לא נוהג להשים סימני מים -זה הורס הציור

רק הדמויות קצת משוכפלות כל השאר מצוייר

הפרספקטיבה מדוייקת לגמרי

תודה לכולם על הפירגונים -כיף

• הוסף לסימניות
נהניתי לראות!
ציור מצויין!
תודה!

• הוסף לסימניות
ציור מדהים! מושקע כדבעי! מאד נהניתי ,תודה ומחכים לצבוע...

• הוסף לסימניות
אכן ציור מדהים ומושקע לפרטי פרטים. והכי חשוב:אוטנטי!
עבודה, עבודה.
הילדים שם אחרי תפיסת הסוכריות באופרוף?

• הוסף לסימניות
מדהים ומושקע ביותר.. אני מאוד אוהב עבודות בסגנון הזה ויותר אני אוהב איך אתה מוציא לפועל עם המון ביטחון וזה נראה לעין...

לי כן יש קצת בעיה עם הפרסטקטיבה משהו לא מסתדר לי כי מה שידוע לי זה שלמרות שצריך ללכת על פי נקודת המגוז (ואת זה דווקא כן רואים) הקווים צריכים להיות תמיד ישרים.. וכאן זה נראה שהארון הקודש והספסלים עקומים... (דעתי האישית בלבד) אני מקווה שלא תכעס, אבל שירטטתי על הציור שלך דוגמה למה שאני מתכוון ומעניין לשמוע את דעתם המקצועית של חברי הפורום

• הוסף לסימניות
הנה

באופן כללי הציור מדהים!!!!!!

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 567.3 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
דווקא לגבי קווי האורך, צדק הר' ברלב.
יש מושג של פרספקטיב בעלת נקודה שלישית, כאשר מציירים מבנה גדול במיוחד המרחק של הגובה מן העיין יוצר נקודה נוספת שלא עומדת על קו האופק. (זה נמצא גם באלכסונים כמו עליות וכו')
הדפנות נפגשות בנקודות המגוז שעל קו האופק אך הגובה שבגלל גודלו הרב אף הוא מתקטן נפגש בנקודה מתחת לקו האופק, אם המבט מלמעלה, או מעל קו האופק אם המבט מלמטה.
יש כאן בשירשור מדריכים דוגמא לזה:
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=71048&d=1283338551
אני התכוונתי דווקא לקווי הרוחב של הארון שנראה לי שבצד השמאלי שלהם היו צריכים להיות יותר פתוחים, אבל אולי יש לי טעות אופטית לא בדקתי ממש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;723526:
יש מושג של פרספקטיב בעלת נקודה שלישית, כאשר מציירים מבנה גדול במיוחד המרחק של הגובה מן העיין יוצר נקודה נוספת שלא עומדת על קו האופק. (זה נמצא גם באלכסונים כמו עליות וכו')
הדפנות נפגשות בנקודות המגוז שעל קו האופק אך הגובה שבגלל גודלו הרב אף הוא מתקטן נפגש בנקודה מתחת לקו האופק, אם המבט מלמעלה, או מעל קו האופק אם המבט מלמטה.
אני התכוונתי דווקא לקווי הרוחב של הארון שנראה לי שבצד השמאלי שלהם היו צריכים להיות יותר פתוחים, אבל אולי יש לי טעות אופטית לא בדקתי ממש.

תודה שהערת את עיני....

• הוסף לסימניות
תודה מוטי
אבל בלי כוונה לפגוע ...... זה הכי מדוייק שיש זה נקרא שלוש נקודות
אבל גם ללא זה , זה לא בגלל שזה לא מתאים לכללים מסויימים שהציור לא מוצלח אני מאוד אוהב לעקם את הציור לכל הכיוונים זה נותן המון תנועה גם כשזה לא נכון מבחינת הפרפסקטיבה

בציור אין כללים! כל אחד עושהה מה שמוצא חן בעיניו ,אפילו אם אחרים חושבים אחרת
זה מה שמיוחד בציור ,הכל מותר ואפשרי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלף;723526:

אני תמיד מצייר שלוש נקודות (כמעט תמיד) ולפעמים בלי לחשבן לעומק רק מלמעלה , וכל השאר לפי הנראה לעין
אני אוהב גמישות ולהגזים ביחסים האלה ולעקם זה נותן חיות
כמה דוגמאות מתוך מה שכבר פרסמתי פה

קבצים מצורפים

• ahavat israel0007.jpg
    KB 143.7 · צפיות: 22
  • ahavat israel0005.jpg
    KB 98.4 · צפיות: 23
  • 1.jpg
    KB 181.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אבל רק מי שמתמצא היטב בחוקי הפרספקטיבה, וצייר על פי הם הרבה יכול להגמיש בשביל אווירה.
לכן זה לא נראה שגוי, אלא אכן מוסיף חיות.

• הוסף לסימניות
אכן ציור מושקע...
כמה זמן לוקח לצייר דבר כזה?

• הוסף לסימניות
הרב בר לב, בעקרון אתה צודק במאה אחוז. יחד עם זאת, בציור של בית הכנסת ישנם הרבה קווים ישרים - הארונות, הסטנדר, וגם ארון הקודש עצמו. גם העמודים הם בפרספקטיבה נכונה כלפי מטה. ולכן העיקול באמצעם לעניות דעתי נותן תחושה של חוסר יציבות בעין. שוב זו דעתי בלבד וכל אחד מכובד לעשות כאוות נפשו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;723790:
תודה מוטי
אבל בלי כוונה לפגוע ...... זה הכי מדוייק שיש זה נקרא שלוש נקודות
אבל גם ללא זה , זה לא בגלל שזה לא מתאים לכללים מסויימים שהציור לא מוצלח אני מאוד אוהב לעקם את הציור לכל הכיוונים זה נותן המון תנועה גם כשזה לא נכון מבחינת הפרפסקטיבה

בציור אין כללים! כל אחד עושהה מה שמוצא חן בעיניו ,אפילו אם אחרים חושבים אחרת
זה מה שמיוחד בציור ,הכל מותר ואפשרי!!

ואת החינניות הזאת אני דווקא מאוד אוהב...
לא במקרה של הבית כנסת
כי שם הלכת על קו מאוד מושקע וישר להבדיל משאר הציורים.. לכן זה זעק לי
אבל אין על המתיקות והסגנון ויש המון מה ללמוד ממך
תמשיך להצליח

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים מדהים!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;724394:
ואת החינניות הזאת אני דווקא מאוד אוהב...
לא במקרה של הבית כנסת
כי שם הלכת על קו מאוד מושקע וישר להבדיל משאר הציורים.. לכן זה זעק לי
אבל אין על המתיקות והסגנון ויש המון מה ללמוד ממך
תמשיך להצליח

איזה פורום מקסים!!! כל כך הרבה פירגונים מחממי לב!
תענוג לעבור על התגובות.
כמו שאמר הר' בר לב "אני נהנה לעוות זה תורם לאווירה". כולם פה נוהגים כך. גם ביקורת נכונה מוסווית במקצוענות ע"י הציירים תוך שלל מחמאות.
מסתבר שהכישרון לא נעצר בעיפרון...

• הוסף לסימניות
ציור יפה מאוד!
הלוואי עלי רמה כזו של ציור...
ברשותך כמה הארות:
1. כדאי ליישר את העמודים שלפני ארון הקודש, הם נראים קצת "מטים לנפול"...
2. יש חסיד אחד שנראה אותו דבר בכמה וכמה שולחנות, כדאי שהטלית לפחות לא תשב באותה צורה, ושהפאות יהיו שונות במקצת זו מזו שאצל שכנה...כי הן קופצות אותו דבר.

בסך הכל-- מקסים ויפהפה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה