דרוש מידע דעת הרב וואזנר בעניין חיסוני הקורונה - דיוק.

• פותח הנושא mina
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הנהלת פרוג חסמה את האפשרות להגיב באשכולות הנ"ל

אך מכיוון שנותר שם מידע שגוי, אאלץ לפתוח אשכול רק בשביל תיקון טעות, אשמח שההנהלה תחסום אותו מיד אחרי כן.
@מטאלי אדון אותך לכף זכות על מה שכתבת שם שלא טרחת לברר מספיק ולא שח"ו סילפת ביודעין.

המכתב שאת שלחת הוא בשם בנו של הרב וואזנר זצ"ל. הרב בן ציון יעקב הלוי וואזנר בבית שמש.

הרב וואזנר - הרב יוסף בנימין וואזנר - ממשיך דרכו של הרב (שמואל) וואזנר זצ"ל - לא ממליץ להתחסן.

וכדאי לדייק בדברים הרי גורל שיכולים להשפיע על אנשים לחיים ולמוות!
אני מאוד מאוד מקווה שאף אחד לא לוקח מכאן הלכה למעשה. וכל אחד מתייעץ עם רבותיו ולהבדיל רופאיו...

• הוסף לסימניות
בכללי..
ועדיין אני חייבת לציין . שלא יקחו מדברי ויפעלו על פי זה.
הרבה מאוד מחסידיו כן מתחסנים.

• הוסף לסימניות
הרב וואזנר זצוק"ל נפטר בליל הסדר ה'תשע"ה.
נכון, ואחריו המשיך בנו ר' חיים וואזנר. שנפטר לפני תקופה קצר. ואחרי ר' חיים ממשיך בנו נכדו של הרב שמואל וואזנר - הרב יוסף בנימין וואזנר.

• הוסף לסימניות
נכון, ואחריו המשיך בנו ר' חיים וואזנר. שנפטר לפני תקופה קצר. ואחרי ר' חיים ממשיך בנו נכדו של הרב שמואל וואזנר - הרב יוסף בנימין וואזנר.
הכל נכון. אבל לכנות אותו סתם 'הרב וואזנר' זו הטעיה, ושימוש חינם בשמו של פוסק הדור. כמו שלא נפתח אשכול עם הכותרת 'דעת הרב עובדיה יוסף על חיסוני הקורונה', למרות שכמה מנכדי הרב עובדיה מתעטרים בדיוק בשם הזה.

• הוסף לסימניות
ויש לציין שר' חיים ואזנר זצ"ל נפטר מקורונה

• הוסף לסימניות
הכל נכון. אבל לכנות אותו סתם 'הרב וואזנר' זו הטעיה, ושימוש חינם בשמו של פוסק הדור. כמו שלא נפתח אשכול עם הכותרת 'דעת הרב עובדיה יוסף על חיסוני הקורונה', למרות שכמה מנכדי הרב עובדיה מתעטרים בדיוק בשם הזה.
אם יש מישהו שלא יודע שהרב וואזנר - פוסק הדור - נפטר - אני פורשת.
כל אחד מבין שלא הוא אמר את זה כי נפטר טרם הקורונה.
ובכלל בתוך האשכול ציינתי בפירוש עם הדגשה את שם הרב וואזנר אליו אני מתכוונת.

ויש לציין שר' חיים ואזנר זצ"ל נפטר מקורונה
זה כבר לא קשור לכאן.
בשביל זה תפתח נושא חדש אם הוא צודק או לא..
אני לא נכנסת למקומות האלו

ובכלל רק ביקשו דוגמא אז נתתי.

ונא לחסום את האשכול.

• הוסף לסימניות
זה כבר לא קשור לכאן.
בשביל זה תפתח נושא חדש אם הוא צודק או לא..
אני לא נכנסת למקומות האלו

ובכלל רק ביקשו דוגמא אז נתתי.

ונא לחסום את האשכול.
זה סופר קשור, כל ההודעות שבאות לעשות כביכול פולמוס על חיסוני הקורונה, מקורם בהכחשת קורונה, ולכן ראוי מאוד לציין שאביו של הרב ואזנר שליט"א נפטר מקורונה.

• הוסף לסימניות
זה סופר קשור, כל ההודעות שבאות לעשות כביכול פולמוס על חיסוני הקורונה, מקורם בהכחשת קורונה, ולכן ראוי מאוד לציין שאביו של הרב ואזנר שליט"א נפטר מקורונה.
הרב וואזנער לא מכחיש קורונה,
הוא נגד ההתחסנות במצב הנוכחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה