- הוסף לסימניות
הנהלת פרוג חסמה את האפשרות להגיב באשכולות הנ"ל
www.prog.co.il
www.prog.co.il
אך מכיוון שנותר שם מידע שגוי, אאלץ לפתוח אשכול רק בשביל תיקון טעות, אשמח שההנהלה תחסום אותו מיד אחרי כן.
@מטאלי אדון אותך לכף זכות על מה שכתבת שם שלא טרחת לברר מספיק ולא שח"ו סילפת ביודעין.
המכתב שאת שלחת הוא בשם בנו של הרב וואזנר זצ"ל. הרב בן ציון יעקב הלוי וואזנר בבית שמש.
הרב וואזנר - הרב יוסף בנימין וואזנר - ממשיך דרכו של הרב (שמואל) וואזנר זצ"ל - לא ממליץ להתחסן.
וכדאי לדייק בדברים הרי גורל שיכולים להשפיע על אנשים לחיים ולמוות!
אני מאוד מאוד מקווה שאף אחד לא לוקח מכאן הלכה למעשה. וכל אחד מתייעץ עם רבותיו ולהבדיל רופאיו...
דרוש מידע - האם גדו"י אמרו להתחסן במנה השלישית?
אבל חושבת שכל אחד יעשה מה שהוא חושב ומרגיש. על זה בדיוק המחלוקת שלי. אני לא עשיתי מה שחשבתי והרגשתי, אלא הקשבתי בקול הרבנים והתחסנתי ואתחסן בכל מה שיורו הרופאים כי כך ציווני הרבנים וכך רוצה ה', ולא אפרשן ואבין את דברי הרבנים בהתאם לרצונותי. כפיות גדולה יותר כלפי שמיא זה להאשים אנשים שלא...
www.prog.co.il
דרוש מידע - דעת הרב וואזנר בענין חיסוני הקורונה
הנהלת פרוג חסמה את האפשרות להגיב באשכול הזה https://www.prog.co.il/threads/%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%92%D7%93%D7%95-%D7%99-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%95-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%A0%D7%94-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%AA.711564/page-2#post-9712715 אך מכיוון שנותר שם...
www.prog.co.il
אך מכיוון שנותר שם מידע שגוי, אאלץ לפתוח אשכול רק בשביל תיקון טעות, אשמח שההנהלה תחסום אותו מיד אחרי כן.
@מטאלי אדון אותך לכף זכות על מה שכתבת שם שלא טרחת לברר מספיק ולא שח"ו סילפת ביודעין.
המכתב שאת שלחת הוא בשם בנו של הרב וואזנר זצ"ל. הרב בן ציון יעקב הלוי וואזנר בבית שמש.
הרב וואזנר - הרב יוסף בנימין וואזנר - ממשיך דרכו של הרב (שמואל) וואזנר זצ"ל - לא ממליץ להתחסן.
וכדאי לדייק בדברים הרי גורל שיכולים להשפיע על אנשים לחיים ולמוות!
אני מאוד מאוד מקווה שאף אחד לא לוקח מכאן הלכה למעשה. וכל אחד מתייעץ עם רבותיו ולהבדיל רופאיו...
הנושאים החמים