אבל מצד שני יש גם תמונות שנשארות לבנות , למה יש תמונות שנחסמות בצורה כזאת ואחרות בצורה אחרת?כנראה שכן.
אשמח לדעת אם יש אופצייה שבאותו רגע שאני רואה את זה אדווח, כי זה לא גורף ומשתנה כל הזמן,לא תקין, אשמח שתעלי מול סינון תכנים. (אם את לא במתחם נשים)
ומעניין כי זה כנראה בהגדרות אצלך
בדר"כ הנציגים עובדים אם כמה לקוחות בו זמניתאגב עוד בקשה
אם אפשר להגיד לנציגים שכשהם מטפלים בפנוית ומהצ'ט שיעדכנו התקדמות או מה הם עושים
ישבתי 20 דקות מול המחשב וחוץ משראיתי שהנציגה ניסתה לפתוח שוב ושוב את הקובץ אין לי מושג אם היא ניסתה עוד משהו או לא. היה תחושה לא נעימה ולא שירותית
תודה על ההסברבדר"כ הנציגים עובדים אם כמה לקוחות בו זמנית
במיוחד בזמנים שיש עומס
אני אסביר לך איך עובדת הבדיקה
ההגנה מכילה שכבות ובכדי לזהות מאיזו שכבה נובעת החסימה יש צורך בתחילה להוריד את ההגנה ואז להוסיף שכבה אחרי שכבה
בין כל שכבה לשכבה מתבצעת בדיקה של הדף ולקיחת לוגים
זה בכללי מה שעשו אצלך
פרוג סודר.על הפנים!
חסמתם לי את כל התמונות בפרוג (לדוגמא תמונות ניו בורן או פרסומות) ושלחתי המון פניות ולא נענתי.
יש לי בעבודהקופץ על העגלה, מקווה שזה בסדר...
מתלבט אם לעבור מנטפרי לאתרוג, אשמח לשמוע מכאלו שעשו את המעבר מצד לצד.
חשוב לי מאוד שתהיה סינון תמונות וסרטונים איכותי והדוק, חוץ מזה כלום, כלומר שתהיה גלישה מהירה ואיכותית בלי חסימות מוזרות ('נטפרי לא מרשה לי לדבר איתך' ועוד).
מחברים הבנתי שאתרוג של היום זה ממש מעולה, אשמח לשמוע עוד חוו"ד.
תודה רבה!
ברוחניות או בגשמיות?הם לא מושלמים
הדפים החדשים הרבה יותר טובים, תודה רבה!בתור עובדת באתרוג ולקוחת אתרוג שנים, רוצה לשתף אתכם על הדפי ההגנה החדשים .
כלקוחה, אני מרגישה שהם התקדמו, השתפרו החוויה היא שונה לחלוטין.
מבינים ברגע מה נחסם, למה נחסם, ויודעים בקלות איך לסדר את החסימה בעצמי או שיש צורך לפנות למוקד.
מרגישה ששומרים עלי, אבל עדיין מאפשרים לי בחירה בתוך המרחב המוגן.
המהירות והבהירות נותנים חוויה שאני בסינון חדש...
כעובדת - אשמח לשמוע את החויה שלכם ואולי לחתור לשיפורים נוספים ככל שנדרשים..
אופי החסימה נשאר אותו דבר.למה זה נשמע לכם הגיוני לשנות את אופי החסימה פתאום?
זום פתוח באתרוג.מה נהלים באתרוג? ומה הכוונה פנייה לסינון תכנים- לאיזה מספר?
אני יודעת.זום פתוח באתרוג.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים