דפי ההגנה החדשים של אתרוג

• הוסף לסימניות
אופי החסימה נשאר אותו דבר.
בAI יש כל הזמן שינויים כי זה דינמי ומשתנה כל הזמן
לכן יש אתרים שברגע שעוברים שינוי ויש חשיפה הם נחסמים, מטפלים בחשיפה ואז נפתחים לציבור.
אז כדאי להסביר שם. זה לא נחמד לגלות שמהאתמול נפתח , היום נחסם ומחר חוזר חלילה.
כשמקבלים מענה גנרי מהרובוט זה מתסכל.

• הוסף לסימניות
תודה על חידושים וריענון.

לי מפריע שצריך לתת נימוק כל פעם על ערעור פתיחה,
מילא היה קצר כמו- "שיר"
אבל בשביל לכתוב 10 אותיות אני כותבת- מדובר בשיר.
חשוב--- ההוספה של מדובר...
קצת מציק כל פעם לנסח משהו.
וגם קרה לי כבר כמה פעמים שהוא כתב שהניסוח שגוי וכו',
ולא ברור לי למה, כי השתמשתי באותו ניסוח שהשתמשתי בפעם אחרת.

תודה רבה על כל העבודה וההתיעלות!

• הוסף לסימניות
אוקי, החלטתי לנסות את אתרוג.
לבינתיים.
א. אני רואה שכל ההתנהלות לגבי התשתית והחשבון הוא מול רימון.
ב. מוזר מאוד, למה לשלוח תמונת נשים במייל? הם לא יודעים שהם חברת סינון ג"כ?
ג. המחיר לא הכי זול, מקווה שזה ישתלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה