נכתב ע"י GRN;479899:זה גם עלול להיות דלקת, והרטיה באמת עשויה לסייע.
בקשר לגלאוקומה תנופף עם היד ליד האוזן ותסתכל ישר. אם אתה מבחין בנפנוף המצב לא קשה.
אבל בכל אופן בדיקה רפואית לא מזיקה ועשויה להועיל.
נכתב ע"י גינגית;479934:תבדוק אם לא עלה לך מספר במשקפיים. אתה כנראה מאמץ את העיניים. תשים לך סטופר כזה שיצלצל לך כל 20 דקות ויזכיר לך להסיט את העיניים מהמסך ולהסתכל דרך חלון החוצה למרחק.
ותפסיק לחפש שבץ מוחי או גלאוקומה! אל תקשיב מפחידנים האלה. זה הרי שטויות. אם היתה לך גלאוקומה, לא היית כותב פה! ואם היה לך שבץ... נו לא צריך להגיד.
אם יש לך בבית טיפות שנקראות "Vtear" תשתמש בהם בינתיים עד שרופא יבדוק אותך. מסתמא זה יובש מהסתכלות מאומצת ללא הפסקה.
נכתב ע"י גינגית;479926:אוי באמת... לא צריך להגזים ולא צריך להפחיד אנשים. הדרך לשבץ מוחי לא עוברת דרך העין. סחרחורות יכולות להגרם גם מדלקת באוזניים.
ובמקרה של עיניים לפעמים מאימוץ יתר של העין ללא משקפיים במידה מתאימה.
למה להפחיד אנשים?
נכתב ע"י GRN;480021:לא היה לי נעים לקרוא את התגובה שלך.
ולגופו של עניין: גלואוקומה זה דבר שמתפתח ושדה הראיה מצטמצם בהדרגתיות, כך שההנחה שלך שהוא לא היה יכול לקרוא כאן מוטעית ביסודה. ושבץ מוחי בודקים בבדיקות מאוד פשוטות על אנשים בהכרה מליאה.
בכל אופן, שלוחה ברכת "עין טובה" לכולם
נכתב ע"י אהרן2;479814:עכשיו אני מרגיש ממש דקירות שלא מפסיקות.
יש\צריך מה לעשות???? די מפחיד.
תודה מראש!!
יש לי במלאי המון דמעות, חלקן מיותרות,זה יובש. תקנו דמעות.
נכתב ע"י cello;551569:יש לי במלאי המון דמעות, חלקן מיותרות,
אז לא צריך לקנות -אני אביא לכם!
נכתב ע"י moti!a;551579:אם הדקירות בעין קורת בזמן שתיית הקפה....
תוציא את הכפית![]()
נכתב ע"י דניאל נ;551587:ואם יש לך כוויה בברך תתקן את החור בתחתית הכוס![]()
נכתב ע"י ariels;479998:תרגילים להרפיית שרירי העיניים:
הדגש הוא על שימוש נכון בשרירים, ולא הרפייה מוחלטת.
חשוב לזכור שהעיניים שלנו בנויות להביט למגוון של מרחקים שונים, ולא להיות תקועות כמה שעות מול מסך מהבהב במרחק קטן. לכן השרירים מתאמצים בצורה לא בריאה, על מנת לשמור על מיקוד קבוע כל הזמן. מה שמקל על זה זה לשנות את המוקד מדי פעם, כלומר - להביט רחוק, ושוב קרוב וחוזר חלילה, למשל מס' דקות.
הכי טוב - אם יש חלון, להביט דרכו על עץ או בניין מסויים, ושוב על חפץ כלשהו בתוך החדר (בלי להזיז את הראש, רק העיניים משנות מיקוד, אפשר פשוט להחזיק ביד חפץ קטן) ולחזור על כך נניח 10 פעמים.
יש עוד הרבה תרגילים שכולם על עקרון דומה
למשל - להביט לצדדים, למעלה ולמטה - בלי להזיז את הראש
כנ"ל, אבל גם להזיז את הראש - טוב גם לשרירי הצוואר התפוסים
גם התרגיל עם שפשוף הידיים מרגיע ומקל.
אני שמעתי שזה טוב לעשות זאת כל 20 דק' עד חצי שעה
(אבל לא עומדת בזה)
נכתב ע"י דניאל נ;551602:איך תכיר אם רק עכשיו המצאתי![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים