• הוסף לסימניות
איך אני מעלה קבצים לדרבוקס? אני לא מסתדרת שם.
תודה.

• הוסף לסימניות
אחרי שמתקינים את הדרופבוקס נוצרת תיקיה במחשב בתיקיה הראשית, לשם מכניסים את הקבצים המבוקשים, וזה עולה אוטומטית.

• הוסף לסימניות
זהו, שפעם התקנתי, ועכשיו אני לא מוצאת את התיקיה. אני יכולה להתקין שוב, איך?

• הוסף לסימניות
אם האתר לא מתורגם לך לעברית, תורידי מכאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1403129:
זהו, שפעם התקנתי, ועכשיו אני לא מוצאת את התיקיה. אני יכולה להתקין שוב, איך?
למטה בשמאל המסך מופיע האיקון?

• הוסף לסימניות
התקנתי, והוא פתח לי תיקיה, אבל כשניסיתי להעביר לתוכה קובץ שך 800mb הוא כותב שחסר 300 מקום... אין אפשרות להעלות משהו יותר כבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צירי;1403256:
התקנתי, והוא פתח לי תיקיה, אבל כשניסיתי להעביר לתוכה קובץ שך 800mb הוא כותב שחסר 300 מקום... אין אפשרות להעלות משהו יותר כבד?
מוזר!

• הוסף לסימניות
כנראה שהתקיה בשרת שלהם מלאה.

תכנסי לאתר לבדוק מה יש שם.

• הוסף לסימניות
טוב הסתדרתי, הכונן c שלי היה מלא. אבל אחרי שאני נכנסת לקישור שהוא הביא- הוא מראה את הקובץ, ולא מראה אופציה להורדה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
איך זה עובד? אני מעתיקה לתיקיה שיש לי?
איזה קישור אני שמה כאן?

• הוסף לסימניות
אם יש לך תקיה של דרופבוקס במחשב, את לא צרכה שום קישור, מעתיקה לתקיה וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1403360:
קופצת על האשכול...
איך זה עובד? אני מעתיקה לתיקיה שיש לי?
איזה קישור אני שמה כאן?
ליד כל קובץ יש מימין צורה של שרשרת, לוחצים, שם הוא נותן לינק מעתיקים ומדביקים.

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה את השרשרת? רק לחצתי בלחיצה ימנית משהו עם לינק ואח"כ הדבקתי, ובקישור- רואים את הקובץ בלי אפשרות להוריד. למה?

• הוסף לסימניות
השרשרת היא באתר, מהתקיה עושים כפי שעשית.

אחרי שלחצת על הקיור אמור להיות אפשרות להוריד. זה מוזר.

תצרפי צילום מסך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1403524:
השרשרת היא באתר, מהתקיה עושים כפי שעשית.

אחרי שלחצת על הקיור אמור להיות אפשרות להוריד. זה מוזר.

תצרפי צילום מסך.
כך זה נראה:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 26.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
גם אצלי זה נראה ככה:

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 9.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
העתקתי תיקיה עם קבצים וזה מראה שהתיקיה ריקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה