דרוש מידע דרגות במעון תמ"ת תשפ"א

אין לי אולי מושג אבל יש לי ניסיון עם רישום למעון כבר כמה שנים ליותר מילד אחד.
ובחיים לא ביקשו ממני אישור מביטוח לאומי. מי שכותב את זה פשוט מדבר מאפס ניסיון.
השאלה אם גם ניסתם בלעבוד אליהם שאין לכם עוד עבודה.

בארנונה מבקשים ועוד איך!
ובמעון אמנם לא מבקשים אבל מכיוון שיורד מהתלוש ביטוח לאומי הם יכולים לדעת אם יש עוד עבודה כי יורד סכום אחר מתלוש אחד אם יש עוד עבודה!
מעניין. בעירית אשדוד לא מבקשים אישור כזה לארנונה.
ומגישים את התלוש הראשון. הקטע הוא לא לדווח על מקום עבודה משני.

השאלה אם גם ניסתם בלעבוד אליהם שאין לכם עוד עבודה.
לא ניסיתי לעבוד אלא לא ראיתי צורך לדווח על מקום עבודה זמני שהיה לי שהמשכורת שלו לא השפיע על גובה הדרגה.

יכול להיות שינויים בין עיריות אבל מה שבטוח זה שמי שמביא תלושים מעבודה אחת העירייה תוכל לדעת אם הוא עובד בעוד מקום (איני יודע אם הם גם יכולים לדעת את כל הפרטים הקטנים אבל בטוח לדעת אם עובדים בעוד מקום-כמובן בלבן כי שחור בטוח לא ידעו)
לכן השאלה היא אם כבר ניסתם לעבוד על מקום מסוים אם עבדתם בשני מקומות בלבן!!! (לא חייבים לענות כאן אבל לחשוב בהיגיון אפשר)

יכול להיות שינויים בין עיריות אבל מה שבטוח זה שמי שמביא תלושים מעבודה אחת העירייה תוכל לדעת אם הוא עובד בעוד מקום (איני יודע אם הם גם יכולים לדעת את כל הפרטים הקטנים אבל בטוח לדעת אם עובדים בעוד מקום-כמובן בלבן כי שחור בטוח לא ידעו)
לכן השאלה היא אם כבר ניסתם לעבוד על מקום מסוים אם עבדתם בשני מקומות בלבן!!! (לא חייבים לענות כאן אבל לחשוב בהיגיון אפשר)
מידיעה ברורה-
לעיריה יש גישה לדעת היכן עובדים, אבל לא כמה מרוויחים
ולמעון אין מידע כלל! בינתיים.

יכול להיות שינויים בין עיריות אבל מה שבטוח זה שמי שמביא תלושים מעבודה אחת העירייה תוכל לדעת אם הוא עובד בעוד מקום
מאיפה שידעו? בצלוש הראשון-העיקרי לא מופיע כל פרט בנוגע למקום עבודה משני.
אין לי בעיה לענות כאן. כבר כתבתי במפורש למעלה-
לא ניסיתי לעבוד אלא לא ראיתי צורך לדווח על מקום עבודה זמני שהיה לי שהמשכורת שלו לא השפיע על גובה הדרגה.
זה היה מקום לבן. ברור. אחרת לא הייתי טורחת לציין את זה.

בעירייה לוקחים את הפרסום השכונתי ועל פיהו בודקים מי עובד ולמי יש עסק פרטי.
בקלות, ניתן לדעת למי שייך הטלפון שבפרסום.
העירייה לא כאלו טיפשים ...

אה, וגם בארנונה בחיים לא ביקשו אישור שכזה.
גרתי בעבר בירושלים,וכיום בבית שמש, ובשני הרשויות הנ"ל בקשו טופס תקופות עבודה ומעסיקים מביטוח לאומי, בשביל שני בני הזוג, כדי לקבל הנחה בארנונה.

שוב, שטויות.
היחידים שעושים את זה זה מ"ה.

הם לא צריכים לקחת שום פרסום, אם הם רוצים לדעת את כל המידע על כל עבודה, הם פשוט מבקשים טופס תקופות עבודה ומעסיקים מביטוח לאומי, שבו מרוכז כל מה שמעסיקים דווחו, כולל ישיבות וכוללים מגיל 16.

את ממש לא צודקת, אני אשדודית ותמיד מבקשים ממני דוח מקומות עבודה.
במקרה אני עובדת ליד אדם שמטפל בעזרה להנחה בעיריה ואני יודעת שהוא עוזר לאנשים גם עם דוח מקומות עבודה של הביטוח הלאומי.
יכול להיות שיש כאלו שלא מבקשים מהם, אבל בכללי כן צריך!

אשה שילדה בחודש השלישי איזה תלושים היא תביא השלוש רצוף שלאחר הלידה כוללים את יוני שיש בו הבראה והסכום גבוה הבו פתרון
אני הבאתי אישור מהמעסיק שבחודש X העובדת קיבלה הבראה שזה תשלום שנתי ולכן יש לקחת בחשבון רק 1/12

*בשורה משמחת לאלפי הורים ומשפחות!*

*בעקבות פנייתם של יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני, סגן השר אורי מקלב וח"כ יצחק פינדרוס אל שר הרווחה איציק שמולי: "שעות המינימום לקבלת דרגת זכאות במעונות ומשפחתונים לא יועלו!"*
*בנוסף, יבוצע העתק מצב של הדרגה שהייתה בשנת הלימודים הנוכחית לשנת הלימודים הבאה.*

בעקבות פניית אלפי הורים ומשפחות ללשכתם של חברי הכנסת מ'דגל התורה' בשל כך שעד היום בשביל לקבל את הדגרה המקסימלית במעונות יום ובמשפחתונים היו צריכים להציג תלושי שכר על 144 שעות חודשיות, והחל משנת הלימודים הבאה דרשו במשרד העבודה והרווחה להעלות את הדרישה ל-155 שעות חודשיות.

בעקבות הפניות הרבות, פנו חכ"י 'דגל התורה' אל שר העבודה והרווחה איציק שמולי וביקשו את התערבותו המיידית בנושא הנ"ל.
הבשורה אכן הגיע היום, והשר שמולי עידכן את חכ"י 'דגל' בכך שהשעות שהיו בעבר יוחזרו ל144 שעות כמו שהיה בעבר.

בשורה נוספת היא, בשל המצב הקיים עם נגיף הקורונה, יבוצע העתק מצב של הדרגה שקיבלו ההורים בשנת הלימודים הקודמת אל שנת הלימודים הבאה, על מנת שלא יצטרכו לשלם סכומי עתק בתחילת השנה, כאשר לאחר מכן יבוצע קיזוז בהתאם לגובה השכר של ההורים.
עוד סוכם כי בנושא התלמידים החדשים שעדיין לא נקבע להם דרגה יימצא פיתרון מוסכם בימים הקרובים.

יו"ר ועדת הכספים גפני, סגה"ש מקלב וח"כ פינדרוס הודו לשר הרווחה איציק שמולי על התערבותו בנושא ועל הבשורה המבורכת לאלפי הורים ומשפחות במיוחד בתקופה קשה זו של משבר הקורונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה