- הוסף לסימניות
השאלה אם גם ניסתם בלעבוד אליהם שאין לכם עוד עבודה.אין לי אולי מושג אבל יש לי ניסיון עם רישום למעון כבר כמה שנים ליותר מילד אחד.
ובחיים לא ביקשו ממני אישור מביטוח לאומי. מי שכותב את זה פשוט מדבר מאפס ניסיון.
השאלה אם גם ניסתם בלעבוד אליהם שאין לכם עוד עבודה.אין לי אולי מושג אבל יש לי ניסיון עם רישום למעון כבר כמה שנים ליותר מילד אחד.
ובחיים לא ביקשו ממני אישור מביטוח לאומי. מי שכותב את זה פשוט מדבר מאפס ניסיון.
מעניין. בעירית אשדוד לא מבקשים אישור כזה לארנונה.בארנונה מבקשים ועוד איך!
ובמעון אמנם לא מבקשים אבל מכיוון שיורד מהתלוש ביטוח לאומי הם יכולים לדעת אם יש עוד עבודה כי יורד סכום אחר מתלוש אחד אם יש עוד עבודה!
לא ניסיתי לעבוד אלא לא ראיתי צורך לדווח על מקום עבודה זמני שהיה לי שהמשכורת שלו לא השפיע על גובה הדרגה.השאלה אם גם ניסתם בלעבוד אליהם שאין לכם עוד עבודה.
יכול להיות שינויים בין עיריות אבל מה שבטוח זה שמי שמביא תלושים מעבודה אחת העירייה תוכל לדעת אם הוא עובד בעוד מקום (איני יודע אם הם גם יכולים לדעת את כל הפרטים הקטנים אבל בטוח לדעת אם עובדים בעוד מקום-כמובן בלבן כי שחור בטוח לא ידעו)מעניין. בעירית אשדוד לא מבקשים אישור כזה לארנונה.
ומגישים את התלוש הראשון. הקטע הוא לא לדווח על מקום עבודה משני.
מידיעה ברורה-יכול להיות שינויים בין עיריות אבל מה שבטוח זה שמי שמביא תלושים מעבודה אחת העירייה תוכל לדעת אם הוא עובד בעוד מקום (איני יודע אם הם גם יכולים לדעת את כל הפרטים הקטנים אבל בטוח לדעת אם עובדים בעוד מקום-כמובן בלבן כי שחור בטוח לא ידעו)
לכן השאלה היא אם כבר ניסתם לעבוד על מקום מסוים אם עבדתם בשני מקומות בלבן!!! (לא חייבים לענות כאן אבל לחשוב בהיגיון אפשר)
אולי תוכלי לכוון אותי?מוזר.
דרך אקספלורר זה רץ.
אולי נכנסת דרך דפדפן אחר?
מאיפה שידעו? בצלוש הראשון-העיקרי לא מופיע כל פרט בנוגע למקום עבודה משני.יכול להיות שינויים בין עיריות אבל מה שבטוח זה שמי שמביא תלושים מעבודה אחת העירייה תוכל לדעת אם הוא עובד בעוד מקום
אין לי בעיה לענות כאן. כבר כתבתי במפורש למעלה-לכן השאלה היא אם כבר ניסתם לעבוד על מקום מסוים אם עבדתם בשני מקומות בלבן!!! (לא חייבים לענות כאן אבל לחשוב בהיגיון אפשר)
זה היה מקום לבן. ברור. אחרת לא הייתי טורחת לציין את זה.לא ניסיתי לעבוד אלא לא ראיתי צורך לדווח על מקום עבודה זמני שהיה לי שהמשכורת שלו לא השפיע על גובה הדרגה.
גרתי בעבר בירושלים,וכיום בבית שמש, ובשני הרשויות הנ"ל בקשו טופס תקופות עבודה ומעסיקים מביטוח לאומי, בשביל שני בני הזוג, כדי לקבל הנחה בארנונה.אה, וגם בארנונה בחיים לא ביקשו אישור שכזה.
שוב, שטויות.בעירייה לוקחים את הפרסום השכונתי ועל פיהו בודקים מי עובד ולמי יש עסק פרטי.
בקלות, ניתן לדעת למי שייך הטלפון שבפרסום.
העירייה לא כאלו טיפשים ...
הם לא צריכים לקחת שום פרסום, אם הם רוצים לדעת את כל המידע על כל עבודה, הם פשוט מבקשים טופס תקופות עבודה ומעסיקים מביטוח לאומי, שבו מרוכז כל מה שמעסיקים דווחו, כולל ישיבות וכוללים מגיל 16.בעירייה לוקחים את הפרסום השכונתי ועל פיהו בודקים מי עובד ולמי יש עסק פרטי.
בקלות, ניתן לדעת למי שייך הטלפון שבפרסום.
העירייה לא כאלו טיפשים ...
את ממש לא צודקת, אני אשדודית ותמיד מבקשים ממני דוח מקומות עבודה.מעניין. בעירית אשדוד לא מבקשים אישור כזה לארנונה.
ומגישים את התלוש הראשון. הקטע הוא לא לדווח על מקום עבודה משני.
אני הבאתי אישור מהמעסיק שבחודש X העובדת קיבלה הבראה שזה תשלום שנתי ולכן יש לקחת בחשבון רק 1/12אשה שילדה בחודש השלישי איזה תלושים היא תביא השלוש רצוף שלאחר הלידה כוללים את יוני שיש בו הבראה והסכום גבוה הבו פתרון
זה לכל השנה או רק זמני?יבוצע העתק מצב של הדרגה שקיבלו ההורים בשנת הלימודים הקודמת אל שנת הלימודים הבאה
באמת???למעון אין מידע כלל! בינתיים.
כן.באמת???
כל הגברים יכולים להיות תלמידי כולל?
את בטוחה??
מנסיון?????.כן.
כך היה עד השנה.
כן.מנסיון?????.
והשנה משהו השתנה???כך היה עד השנה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים