דרוש מידע דרגות במעון תמ"ת תשפ"א

שנה ורבע.
מי שנולד עד 1.6.19 נחשב כפעוט ולא תינוק

שאלה-ב'אישור מעסיק שכירים'
'ימי עבודה בפועל בחודש'
הכוונה רק לימי עבודה?
או שזה כולל ימי מחלה חופשה וכו?
תודה מראש

שאלה-ב'אישור מעסיק שכירים'
'ימי עבודה בפועל בחודש'
הכוונה רק לימי עבודה?
או שזה כולל ימי מחלה חופשה וכו?
תודה מראש
בעקרון אמור לכלול גם את כל הימים עליהם משולם כסף, כדוגמת חופשה וחלק מחלה. הבעיה שלא כל החשבות שכר מקפידות על זה. תבדקי אצלך ספציפית

עוד שאלה, התמ"ת מחשיבים את המלגה של הכולל בתור הכנסה?
הם מחברים את זה להכנסה מהמשכורת שלי או לא מתחשבים בה?

כמה כסף מחשבים את הכוללל של האב? הורה לומד?

מתי יפורסמו תעריפים לשנה הבאה?

בבירור דרגת זכאות מופיע לי רק תשע"ט ותש"פ

אשמח להבין יותר.
זה משמעותי מאוד כי זה רלוונטי אם לשלוח למשפחתון או לפרטי.
שנה ראשונה במשפחתון. ילד ראשון. בן שמונה חודשים.
אין דרגה קודמת.

מגישה תלושים של עכשיו של חצי משרה מאחרי החל"ת ובהמשך אוכל להגיש אחרים? מתי? איך זה עובד, אני משלמת מחיר מלא וזה חוזר אלי?
[/QU

אולי זה יעזור לך.
תתקשרי למוקד הן עונות יפה ובמקצועניות.
אני גם חזרתי מחופשת לידה וחכ חלת ויש ל יתלושים של יוני יולי גבוהים מידי היא אמרה לי תגישי 8 9 10
בינתיים תשלמי מחיר מלא ואחכ יתקזז.

אם כבר הגשתי ואני צריכה לעדכן טפסים / להוסיף טפסים חסרים יש קישור מיוחד לכך?

אם כבר הגשתי ואני צריכה לעדכן טפסים / להוסיף טפסים חסרים יש קישור מיוחד לכך?

משום מה לא מצליחה לפתוח את 2 הקישורים ששלחתן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה