- הוסף לסימניות
אצלנו במשפחתון הגננת כן קיבלה כבר כסף עבור כל מי שקיבל דרגה.שמעתי שהמטפלות במשפחתונים לא קיבלו שקל גם עבור אלו שכן קיבלו דרגה.
אצלנו במשפחתון הגננת כן קיבלה כבר כסף עבור כל מי שקיבל דרגה.שמעתי שהמטפלות במשפחתונים לא קיבלו שקל גם עבור אלו שכן קיבלו דרגה.
לאפחד אין מושג?בוקר טוב,
מישהיא יודעת איך הם מחשבים את השעות השבועיות?
לפי 4 שבועות, 4.1 וכו'
וגם אם יוצא 35.9 שעות שבועיות יקחו לפי 36 או 35...?
לאפחד אין מושג?
הם לא מחשבים שעות שבועיות לשבוע
יש להם כמה סה"כ צריך להיות בחודש.
לא זוכרת את המספר (כי אני עוברת אותו בכל מקרה בהרבה)
אבל ניסו לשחק איתו השנה והחזירו
אז בטח יש מידע כאן בפורומים/ברשת...
144 שעות חודשיות , הם רצו השנה לעלות אבל בזכות חברי הכנסת המסורים זה ירד בחזרה ל144לאפחד אין מושג?
לעדכן נראה לי בלי הגבלה, אבל אם עדיין לא פתחתם בקשה אז כבר את ספטמבר הפסדתם ועוד יומיים גם את אוקטובר.מתי הזמן האחרון שאני יכולה לעדכן את המסמכים ועדיין לקבל את הדרגה מספטמבר? תודה!
את יכולה לקבל החזר מהחודש העוקב לחודש שהגשת את הבקשהמתי הזמן האחרון שאני יכולה לעדכן את המסמכים ועדיין לקבל את הדרגה מספטמבר? תודה!
לעדכן נראה לי בלי הגבלה, אבל אם עדיין לא פתחתם בקשה אז כבר את ספטמבר הפסדתם ועוד יומיים גם את אוקטובר.
תודה רבה.144 שעות חודשיות , הם רצו השנה לעלות אבל בזכות חברי הכנסת המסורים זה ירד בחזרה ל144
אם יעלו תוכלי להגיש ערעור.יעלו לי דרגה בגלל זה???
ככה זה עובד?אם יעלו תוכלי להגיש ערעור.
הגשתי בקשה ב 2/9השלמתי מסמכים ב- 21.10 ועדיין לא התעדכן לי הדרגה
דחוף לי לדעת איפה הם אוחזים עכשיו בטיפול
ולא נותן לי להתקשר (תקליט: סלקום שלום...)
מישהי דיברה איתם היום/אתמול ויודעת לומר לי באיזה תאריך הם אוחזים עכשיו?
כי זה נכנס לסוף התור מחדש.אחרי שהמסמכים הקודמים לא היו טובים
שלחתי תלושים אחרים לפני כמעט חודש
וכבר שבועיים זה "בטיפול"
אולי 04.09?לפני שבוע או שבועיים (לא זוכרת בדיוק) בעלי דיבר איתם ואמרו לו שאוחזים ב-4.10
לכן אני רוצה לדעת איפה אוחזים עכשיו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים