דרוש מידע דרגות למעון תשפ"ה - למישהו יש מידע מתי ניתן להתחיל להגיש??

גם אני שלחתי לממקר המדינה משני מיילים שונים!
אני על דרגה 12 , היה חסר לי מסמכים..
הגשתי הכל ב31/12 ואז זה לא זז כלום
ובינתים רוצים לגבות ממני מחיר מלא מהמעון
ואין עם מי לדבר זה לא נורמלי!!!!

מישהו הצליח להגיע לנציג בתמ"ת? החודש גובים מלא והם לא עונים.....

שלום
למשהו יש מושג האם אישה שכעת היא בחל"ד, ומסתיימים לה ה15 שבועות נגיד עוד חודש וחצי, האם ואיך היא מקבלת עכשיו דרגה, כי הבנתי שאין דרגה על התקופה של הארכת החל"ד אך האם על התקופה של ה15 שבועות היא כן כבר יכולה לקבל ספסוד כעת או שהיא צריכה לחכות לחזרה לעבודה ועד אז היא משלמת מלא
אשמח למענה מפורט
תודה
האם כבר קיבלתם דרגה?

אשמח לעזרה
נתנו לי דרגה 12
נשלח לי הודעה : חסרים נתוני ביטוח לאומי של הורה 2 (אברך)

מה לצרף? שלחנו כבר אישור לימודים מהכולל 2 נספחים
זה האופציות בעידכונט-
1738619075420.png

1738619106617.png

קיבלנו "דרגה" 12 כלומר ללא דרגה ,אחת הסיבות שאין אישור להעברת נתונים מביטוח לאומי מהורה 2.עשינו את זה דרך קישור כלשהוא שמצאתי( שהיינו אמורים לקבל למייל כשביצעתי את זה לפני חודשיים) בפועל קיבלנו דחיה מפני
ש"התקבלה לאחר סיום הטיפול בסבסוד וקבלת דרגה, לכן, עליך לעדכן את המידע באמצעות טופס עדכון מסמכים לבקשת סבסוד (עדכונט)"אך לא מובן כיצד עושים את זה בעדכונט האם מישהוא יודע?

תקשיבוווו
ביום שלישי החלטתי להגיש שוב את המסמכים שהיו חסרים לי (שהגשתי אותם כבר ב31/12 והיה רשום עליהם "בטיפול")
והיום בבוקר קיבלתי דרגה בס"ד!!
נראה לי זה השיטה , תעלו שוב מסמכים מחדש ואז אולי זה מקפיץ להם את הבקשה שלכם, תנסו!

ערב טוב. לאחר שגם אני בחודשים האחרונים ניסיתי לקבל את הדרגה שמגיעה לי ע"פ החוק! ובכל אופן החשב טרטר ו'התעלל' בי בבקשות שונות ומשונות וכפילויות. בשלב מסויים פשוט התקשרתי ודרשתי שיטופל במיידית ושלא איכפת לי להמתין על הקו גם שעתיים העיקר שאני ידע שסודר... אכן לא בפעם הראשונה שהבטיחו זה אכן סודר... אבל היום לאחר עוד שיחה כזו אכן קבעו דרגה. ועדיין המסמכים האחרונים בטיפול.. אממה שהדרגה היא רק עד החודש הנוכחי ולא מופיע בבירור דרגה מה עם החודשים הבאים. יש למישהו מושג מה זה אומר? תודה רבה. ובהצלחה לכל המנסים, ולא להתייאש..!

שאלה
מי שקיבל צו גיוס, יש סיכוי לקבל דרגה?
הוא הוא לומד לתואר עם 25 ש"ש זה משו שאמור לעזור?
והאם זה משפיע לקבל דרגה טובה יותר
אשמח לתשובה דחוףף
תודה

שאלה
מי שקיבל צו גיוס, יש סיכוי לקבל דרגה?
הוא הוא לומד לתואר עם 25 ש"ש זה משו שאמור לעזור?
והאם זה משפיע לקבל דרגה טובה יותר
אשמח לתשובה דחוףף
תודה
מישהו יודע?
זה דחוף לנו ממש
צריכה לדעת האם להוציא את הילדה מהמעון בסוף החודש

לצערי אין לי מידע לגבי זה
אבל כואב הלב שזה המצב...
😭
😭

למישהו יש מושג מתי יפתח האפשרות לקבל דרגה להנחה במעון לשנת תשפ"ו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה