- הוסף לסימניות
לא טרחו לתת לי אפילו דרגה 12... לא יודעת מה עדיףאני רואה שאני לא היחידה
אותו דבר עם דרגה 12 אחרי ששלחתי מסמכים חסרים מיד כשביקשו.
לא טרחו לתת לי אפילו דרגה 12... לא יודעת מה עדיףאני רואה שאני לא היחידה
אותו דבר עם דרגה 12 אחרי ששלחתי מסמכים חסרים מיד כשביקשו.
גם לי כל,לא טרחו לתת לי אפילו דרגה 12... לא יודעת מה עדיף![]()
האם כבר קיבלתם דרגה?שלום
למשהו יש מושג האם אישה שכעת היא בחל"ד, ומסתיימים לה ה15 שבועות נגיד עוד חודש וחצי, האם ואיך היא מקבלת עכשיו דרגה, כי הבנתי שאין דרגה על התקופה של הארכת החל"ד אך האם על התקופה של ה15 שבועות היא כן כבר יכולה לקבל ספסוד כעת או שהיא צריכה לחכות לחזרה לעבודה ועד אז היא משלמת מלא
אשמח למענה מפורט
תודה
גם אני לא הצלחתימישהו הצליח להגיע לנציג בתמ"ת? החודש גובים מלא והם לא עונים.....
מישהו יודע?שאלה
מי שקיבל צו גיוס, יש סיכוי לקבל דרגה?
הוא הוא לומד לתואר עם 25 ש"ש זה משו שאמור לעזור?
והאם זה משפיע לקבל דרגה טובה יותר
אשמח לתשובה דחוףף
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //