דרוש מידע דרושה דירה בי-ם לשבועות

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דרושה דירה להשכרה בירושלים לחג השבועות
לזוג + 3 ילדים.
במרחק הליכה מבית המדרש של גור.
במחיר סביר

• הוסף לסימניות
יש לי דירה בתנובה 4 חדרים ב5500

• תודה
Reactions: BRO
  • הוסף לסימניות
אני צריכה דירה קטנה הרבה יותר. 3 חדרים מקסימום, אפשר גם 2 חדרים.
ובמחיר נמוך בהרבה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעניין אותך דירה 2 חד' גדולים ליד גשר המיתרים, ממוזגת ונקיה. במחיר סביר בהחלט.

• הוסף לסימניות
דירה בגבעת שאול - 2.5 חדרים משופצת ממוזגת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך לבדוק תחילה עם בעלי הדירה מה העלויות השוטפות שלהם לאחזקת הדירה. אני מאמינה שלפחות חלק מסימני השאלה ימחקו, אם לא כולם
סליחה, אני בשום אופן לא מוכנה לקבל את זה!!! יומיים בחודש שאדם מגיע לשכור דירה הוא לא אמור לממן לבעל הדירה את קניתה ותחזוקתה!!!! משכורת של חודש על יומיים???????? ניצול לשמו!!!!!

• תודה
Reactions: BRO
  • הוסף לסימניות
סליחה, אני בשום אופן לא מוכנה לקבל את זה!!! יומיים בחודש שאדם מגיע לשכור דירה הוא לא אמור לממן לבעל הדירה את קניתה ותחזוקתה!!!! משכורת של חודש על יומיים???????? ניצול לשמו!!!!!
בחירה שלך אם לקחת או לא, א"א לא מחייב אותך!

• הוסף לסימניות
זה לא ניצול
כי ממילא אף אחד לא יקח את הדירה במחיר הזה
הוא מוגזם גם לשלושה ימים ראש השנה

• הוסף לסימניות
בחירה שלך אם לקחת או לא, א"א לא מחייב אותך!
ועדין אני חושבת שהגיע הזמן שתקום ועדה מטעם גור ובעלז שתשים סוף למחירים המופקרים בירושלים על שכירת דירה ליום - יומיים.
ואל תשכחו, שביום ראשון בבוקר מקבלים טלפון מבעלת הדירה שנשארו כמה כתמים על השיש....
(וסליחה, אבל כשאני עוזבת דירה היא יותר נוצצת ממה שקיבלתי אותה., ובכל אופן יש הרבה מהצופות פה שמכירות את השיחה הזו.... ולא משנה כמה שילמת עליה.)
תבררי בבית מלון בירושלים כמה עולה יומיים עם אוכל, וניקיון וכו.... תופתעי....

• הוסף לסימניות
זה לא ניצול
כי ממילא אף אחד לא יקח את הדירה במחיר הזה
הוא מוגזם גם לשלושה ימים ראש השנה
ייקחו, וייקחו....
את יודעת מי? או זה שנזכר ברגע האחרון ולא נשארה לו דירה במחיר שפוי.... והוא לא מסוגל לישון על אלונקת שדה.... או שזה שהכסף צומח לו על העצים....
אל תשכחי ששבועות זו "נסיעה", אפילו זקני החסידים באים....

• הוסף לסימניות
נחיה ונראה
בכל מקרה מי שנזכר ברגע האחרון יכל לקחת חדר בבית מלון

• הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איזור צומת בר אילן מתאים?

• הוסף לסימניות
נגררו פה לנידון לא ענייני, מקוה שהאשכול לא ייעלם.

עכ"פ לי יש דירה שלכאורה מתאימה לדרישות שלכם, ובמחיר סביר (1200-1500 ש"ח, תלוי בכמה משתנים).
אבל אני לא רוצה להתחייב כ"כ מוקדם.
אפשר ליצור קשר באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה