הייתי מציעה לך לבדוק תחילה עם בעלי הדירה מה העלויות השוטפות שלהם לאחזקת הדירה. אני מאמינה שלפחות חלק מסימני השאלה ימחקו, אם לא כולםמשכורת שלמה על יומים???????????????????????????????????
סליחה, אני בשום אופן לא מוכנה לקבל את זה!!! יומיים בחודש שאדם מגיע לשכור דירה הוא לא אמור לממן לבעל הדירה את קניתה ותחזוקתה!!!! משכורת של חודש על יומיים???????? ניצול לשמו!!!!!הייתי מציעה לך לבדוק תחילה עם בעלי הדירה מה העלויות השוטפות שלהם לאחזקת הדירה. אני מאמינה שלפחות חלק מסימני השאלה ימחקו, אם לא כולם
בחירה שלך אם לקחת או לא, א"א לא מחייב אותך!סליחה, אני בשום אופן לא מוכנה לקבל את זה!!! יומיים בחודש שאדם מגיע לשכור דירה הוא לא אמור לממן לבעל הדירה את קניתה ותחזוקתה!!!! משכורת של חודש על יומיים???????? ניצול לשמו!!!!!
ועדין אני חושבת שהגיע הזמן שתקום ועדה מטעם גור ובעלז שתשים סוף למחירים המופקרים בירושלים על שכירת דירה ליום - יומיים.בחירה שלך אם לקחת או לא, א"א לא מחייב אותך!
ייקחו, וייקחו....זה לא ניצול
כי ממילא אף אחד לא יקח את הדירה במחיר הזה
הוא מוגזם גם לשלושה ימים ראש השנה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים