התייעצות דרושה המלצה על בוסטר הנעה משולב עם מדחס אויר באיזור ה200 שח

• הוסף לסימניות
כמובן מעלי אקספרס
אני צריך את זה לשימוש אישי לא בידידים ואין לי רכב שטח
אשמח לקישור שיש לכם נסיון אישי איתו

• הוסף לסימניות
לא מנסיון אישי, אבל כן מנסיון של חברים
ק.ש.
בקופה תזין קוד קופון UTRAI12 ואחר כך קוד קופון ILA708
יצא כ300 ש"ח.
אם כבר 200, שווה כבר להשקיע ולקנות משהו טוב ב300, כי ב200 תקבל משהו פחות טוב משמעותית. כך לדעתי.
משלוח מישראל! תוך כמה ימים זה אצלך.

• הוסף לסימניות
לא מנסיון אישי, אבל כן מנסיון של חברים
ק.ש.
בקופה תזין קוד קופון UTRAI12 ואחר כך קוד קופון ILA708
יצא כ300 ש"ח.
אם כבר 200, שווה כבר להשקיע ולקנות משהו טוב ב300, כי ב200 תקבל משהו פחות טוב משמעותית. כך לדעתי.
משלוח מישראל! תוך כמה ימים זה אצלך.
תודה רבה
אני אנסה

• הוסף לסימניות
תודה על ההיענות.
האם יש בזה חסרונות כלשהם, למשל, כבלים קצרים מידי, או אמפר נמוך
לא שאני הולך לחלץ משאיות אבל אני רוצה שתהיה לזה עוצמה גם למצבר מרוקן טוטאלית, וגם לרכבים גדולים יחסית
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
או אמפר נמוך
לעומת הדגם שהבאתי זה חצי כוח.
אם אתה מסתפק במשהו בסיסי זה יהיה מעולה אבל אם אתה רוצה שיתניע גם רכבים גדולים יחסית, ממש עדיף דגם חזק יותר (ואם התנעה של רכבים גדולים ממש חשובה לך, אז בכלל עדיף בוסטר טוב יותר בנפרד וקומפרסור בנפרד אבל זה כבר חורג בהרבה מהתקציב)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי בין מה למה אתה משווה
הבאת לי קישור אחד.
לגבי החוזק - חשוב לי יותר הענין של מצבר מרוקן לגמרי שהבנתי שצריך עוצמה גבוהה יותר מסתם בוסטר.
רכבים גדולים זה סתם שאוכל לעזור למשל לסייאנה אם מישהו מהמוייעצת יתקע....
אבל חייך קודמין והמחיר בהחלט משמעותי [עד 250 + -]
שכוייח

• הוסף לסימניות
הבאת לי קישור אחד.
לגבי החוזק - חשוב לי יותר הענין של מצבר מרוקן לגמרי שהבנתי שצריך עוצמה גבוהה יותר מסתם בוסטר.
שכוייח
בין הדגם שהבאתי לדגם ש@היו היה המליץ עליו.

• הוסף לסימניות
הבאת לי קישור אחד.
שכוייח
באלי אקספרס יש הרבה צעצועים, הבוסטר שהציעו לך כאן לא ידוע כמשהו מיוחד.

הסוג הזה למשל נחשב אמין, אבל לא בנוי ל"ידידים" כי אחרי 5-6 הנעות צריך להטעין אותו.

ולגבי מדחס אויר, בשביל לנפח גלגל צריך משהו רציני אחרת יקח לך הרבה זמן, והבטריה תיגמר עוד לפני.

• הוסף לסימניות
כלומר, ההצעה שלך היא החזקה?
שים לב שזה בוסטר בלבד שלא כולל גם קומפרסור מובנה כמו שרצית.
ואם החלטת ללכת על בוסטר לבד, יש אותו שזה בוסטר אימתני שזה כבר מנסיון אישי שלי. לכאורה הבוסטר עם המפרט הכי חזק בעלי אקספרס.

• הוסף לסימניות

רק 307 ש״ח מחיר סופי ממחסן ישראל עם 2 קופונים לבוסטר התנעה וקומפרסור אוויר הסופר עוצמתי מבית BUTURE!!​

1.CARMEL803
2. IFPXHOU
להזין לפי הסדר את שני הקופונים
בבקשה מי שמשתמש עם קופונים אלו נא לקנות דרך הקישור כאן בהודעה.
שימו לב - המבצע יכול להיגמר בכל רגע - הקודם זוכה כפשוטו.

בוסטר התנעה וקומפרסור אוויר BUTURE – הפתרון המושלם למצבי חירום בכביש, המשלב עוצמת התנעה של 6000A, ניפוח צמיגים בלחץ מרבי של 160PSI, פונקציית פאוור בנק עם טעינה מהירה, פנס עוצמתי של 600 לומן ומסך חכם להצגת נתונים – כדי שתהיו מוכנים לכל מצב, בכל זמן ובכל מקום.

• עוצמת התנעה גבוהה – 6000A להתנעת רכבים בקלות, כולל רכבים עם מנועי בנזין ודיזל.
  • קומפרסור מובנה – לחץ אוויר של עד 160PSI לניפוח מהיר של צמיגים, כדורים וציוד מתנפח.
  • פאוור בנק חכם – טעינה מהירה למכשירים ניידים, טאבלטים וגאדג'טים נוספים.
  • פנס LED בעוצמה גבוהה – 600 לומן עם מצבי תאורה שונים, כולל SOS למצבי חירום.
  • מסך תצוגה מתקדם – הצגת מצב סוללה, לחץ אוויר ונתונים בזמן אמת.
  • נייד ועמיד – עיצוב קומפקטי, קל לנשיאה ועמיד לשימוש בתנאי שטח.

ק.ש.

• הוסף לסימניות
זה טוב? מישהו מכיר ?
48059.jpg
48060.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה