תודה רבהלא מנסיון אישי, אבל כן מנסיון של חברים
ק.ש.![]()
UTRAI 4 In 1 2000A Starthilfe Power Bank 16000 mAh 150 PSI Luftkompressor Reifenpumpe Tragbares Ladegerät Auto Booster Startgerät - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בקופה תזין קוד קופון UTRAI12 ואחר כך קוד קופון ILA708
יצא כ300 ש"ח.
אם כבר 200, שווה כבר להשקיע ולקנות משהו טוב ב300, כי ב200 תקבל משהו פחות טוב משמעותית. כך לדעתי.
משלוח מישראל! תוך כמה ימים זה אצלך.
תודה על ההיענות.מושלם מניסיון
קש![]()
Alles in einem tragbares Ladegerät, Powerbank, professioneller Auto-Batterie-Starter – Notfall-Auto-Starthilfe mit 150 PSI-Inflationspumpe - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לעומת הדגם שהבאתי זה חצי כוח.או אמפר נמוך
בין הדגם שהבאתי לדגם ש@היו היה המליץ עליו.לא הבנתי בין מה למה אתה משווה
הבאת לי קישור אחד.
לגבי החוזק - חשוב לי יותר הענין של מצבר מרוקן לגמרי שהבנתי שצריך עוצמה גבוהה יותר מסתם בוסטר.
רכבים גדולים זה סתם שאוכל לעזור למשל לסייאנה אם מישהו מהמוייעצת יתקע....
אבל חייך קודמין והמחיר בהחלט משמעותי [עד 250 + -]
שכוייח
באלי אקספרס יש הרבה צעצועים, הבוסטר שהציעו לך כאן לא ידוע כמשהו מיוחד.לא הבנתי בין מה למה אתה משווה
הבאת לי קישור אחד.
לגבי החוזק - חשוב לי יותר הענין של מצבר מרוקן לגמרי שהבנתי שצריך עוצמה גבוהה יותר מסתם בוסטר.
רכבים גדולים זה סתם שאוכל לעזור למשל לסייאנה אם מישהו מהמוייעצת יתקע....
אבל חייך קודמין והמחיר בהחלט משמעותי [עד 250 + -]
שכוייח
נכון, אבל כמובן יש גם ב2000 ש"ח...כלומר, ההצעה שלך היא החזקה?
יישר כח!!!נכון, אבל כמובן יש גם ב2000 ש"ח...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים