כללי דרושה מעצבת לעבודה בסטודיו בבית שמש מחר בבוקר

• הוסף לסימניות
אני מחפשת דחוף מעצבת (על :) ) לתיגבור אצלי בסטודיו מחר בשעות הבוקר
עם סיכוי גבוה לימי עבודה נוספים, ואולי אפילו מילוי מקום בהמשך..
עדיפות לגרפיקאיות מבית שמש.

קו"ח + תיק עבודות (אנא! אל תשלחו לי תיק עבודות מהלימודים!) למייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

זה למחר בבוקר, כן? אז צריך לסגור עוד הלילה.. :)

• הוסף לסימניות
הדרת....

• הוסף לסימניות
לגמרי!
אין לי מה להושיב גבר בסטודיו שמורכב מגרפיקאיות, במיוחד שצריך לחלוק שולחן עם המעצבת הקבועה..
סורי.. :)

• הוסף לסימניות
שרית,
תני צ'אנס לעבודה מהבית
לא כולן גרות בבית שמש

• הוסף לסימניות
לא רלוונטי.. צריכה לתקתק עבודה. אין זמן להעברות קבצים והנחיות מרחוק, זה מכפיל את זמן העבודה
והמטרה שלי היא לחסוך זמן כדי לעמוד בלו"זים צפופים עד אימה..

• הוסף לסימניות
עדיין רלוונטי
בשביל לחסוך זמן אשמח אם תשלחו לי מיד קו"ח ותיק עבודות, אם יהיה רלוונטי אז אפרט לגבי התנאים והשכר וכו'

• הוסף לסימניות
12 שעות של חיפושים אינטנסיביים אחר מעצבת מבית שמש והסביבה, מביאים אותנו למסקנה חד משמעית:
ישנו חוסר משווע של מעצבות בשוק! מי שאמר ששוק הגרפיקה רווי - טעות בידו.
אז אם את מאזור ירושלים, ומעוניינת במשרה מעשית ומבוקשת - זה הזמן ללכת ולהשקיע בתחום הגרפיקה המצומצם כ"כ בכח עבודה.
עוד ירדפו אחרייך.
;)

• הוסף לסימניות
רב המעצבות מסודרות ולא פנויות לעבודות דחופות חד פעמיות

• הוסף לסימניות
ויש מתחילות עם תיק עבודה מהמם אבל מלימודים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shoshi;1456441:
12 שעות של חיפושים אינטנסיביים אחר מעצבת מבית שמש והסביבה, מביאים אותנו למסקנה חד משמעית:
ישנו חוסר משווע של מעצבות בשוק! מי שאמר ששוק הגרפיקה רווי - טעות בידו.
אז אם את מאזור ירושלים, ומעוניינת במשרה מעשית ומבוקשת - זה הזמן ללכת ולהשקיע בתחום הגרפיקה המצומצם כ"כ בכח עבודה.
עוד ירדפו אחרייך.
;)
המסקנה היחידה שאפשר להסיק, היא מסקנה הידועה מזמן.
יש מחסור גדול במעצבים/ות טובים.
יש אינפלציה עצומה במעצבים ומעצבות שלמדו את המקצוע, כי חשבו שאפשר לעשות כסף טוב מזה, אך אין להם אהבה למקצוע. ולכן העבודה שלהם בינונית במקרה הטוב, וגרוע מאוד במקרה הפחות טוב. וזה לא יעזור לדחוף עוד אנשים למקצוע, כי מי שיש לו את זה בנשמה, ממילא עוסק בתחום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1456837:
המסקנה היחידה שאפשר להסיק, היא מסקנה הידועה מזמן.
יש מחסור גדול במעצבים/ות טובים.
יש אינפלציה עצומה במעצבים ומעצבות שלמדו את המקצוע, כי חשבו שאפשר לעשות כסף טוב מזה, אך אין להם אהבה למקצוע. ולכן העבודה שלהם בינונית במקרה הטוב, וגרוע מאוד במקרה הפחות טוב. וזה לא יעזור לדחוף עוד אנשים למקצוע, כי מי שיש לו את זה בנשמה, ממילא עוסק בתחום.

אני מסכימה עם דבריך חלקית
אף מעצב וגם המוכשר ביותר לא הגיע לרמה 10 הוא גם היה 7/8 ואפילו פחות
שלמדתי בפרוג אמר לנו אחד מהמורים הטובים במבט של 10 שנים קדימה
אני צוחק על טעויות שעשיתי בהתחלה...
זה לא רק אהבה למקצוע זה גם השנים שאתה עוסק בתחום משפשפות אותך יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelis;1456907:
זה לא רק אהבה למקצוע זה גם השנים שאתה עוסק בתחום משפשפות אותך יותר
כשיש אהבה למקצוע, אתה מתמקצע עם השנים.
כשאין חיבור, אתה מעביר כרטיס והולך הביתה ולא לומד כלום.

• הוסף לסימניות
ועד שירדפו אחרינו, נצטרך לראות הרבה מאד מודעות "דרושה גרפיקאית עם ניסיון בלבד."
אם כל אחד שיש לו אפשרות ייתן צ'אנס קטן גם לחדשות בתחום - עבודות קטנות ולא דחופות, או עבודה בחצאי משכורות, או כל דבר שיכול לעזור לחדשים -
יש מצב ששני הצדדים יצאו נשכרים.
עצמאים, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קסם;1456927:
ועד שירדפו אחרינו, נצטרך לראות הרבה מאד מודעות "דרושה גרפיקאית עם ניסיון בלבד."
אם כל אחד שיש לו אפשרות ייתן צ'אנס קטן גם לחדשות בתחום - עבודות קטנות ולא דחופות, או עבודה בחצאי משכורות, או כל דבר שיכול לעזור לחדשים -
יש מצב ששני הצדדים יצאו נשכרים.
עצמאים, מה דעתכם?

אח"כ הם מרגישים מנוצלים:)

• הוסף לסימניות
בגרפיקה זה לא בעיה לצבור ניסיון, לעשות עבודות פרטיות לחברים, מכרים, שכנים ואנשים ששמעו עליכם, לאט לאט להתמקצע, ולפנות לשוק בוגר יותר.
לי קשה מאד להעסיק מעצבת שהיא לא ברמה מאד גבוהה, חוץ מהכסף, זה הזמן.
המטרה שיש לי עובדות זה כדי להספיק כמה שיותר, בכמה שפחות זמן,
אבל להתחיל להדריך מישהי מתחילה, ואח"כ עוד לעבור ולתקן את העבודות שלה שיהיו ברמה שאני אמורה לספק ובסגנון ובטעם ובטאצ' שלי, זה פשוט יקח פי 2 זמן, שזה ההפך מהמטרה המקורית - לחסוך זמן.

• הוסף לסימניות
חברים, להרגע.
באמת לא שמתם לב ששמתי בסוף רגשון קורץ?

• הוסף לסימניות
בואו לא נסטה מהמטרה העיקרית:
את רוצה מישהי פצצה שתעבוד אצלך בסטודיו, בבית שמש,
נו, כמה כאלה כבר אפשר למצוא שם?
אולי על הדרך ימצא לנו מישהו את הדרך האפקטיבית להעסיק גרפיקאית מהבית?
לקחתי כמה פעמים גרפיקאיות לתגבור, ניסיתי את דרופבוקס ודומיו, וזה היה טרטור רציני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1456970:
בואו לא נסטה מהמטרה העיקרית:
את רוצה מישהי פצצה שתעבוד אצלך בסטודיו, בבית שמש,
נו, כמה כאלה כבר אפשר למצוא שם?
אולי על הדרך ימצא לנו מישהו את הדרך האפקטיבית להעסיק גרפיקאית מהבית?
לקחתי כמה פעמים גרפיקאיות לתגבור, ניסיתי את דרופבוקס ודומיו, וזה היה טרטור רציני...

לא קורה שאחת מירושלים
תעשה מאמץ 30 דק' נסיעה בתדירות גבוהה
אם המחיר משתלם

הרי יש הרבה שנוסעות גם לתל אביב וחולון מב"ב

אחת טובה זאת אחת שצריך לשלם לה
השאלה אם זה מה שבאמת
אחרת למה שלא ירצו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1456137:
לגמרי!
אין לי מה להושיב גבר בסטודיו שמורכב מגרפיקאיות, במיוחד שצריך לחלוק שולחן עם המעצבת הקבועה..
סורי.. :)
:D

קבצים מצורפים

• אפליה.png
    KB 114.9 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה