כללי דרושה מעצבת לעבודה בסטודיו בבית שמש מחר בבוקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1456970:
אולי על הדרך ימצא לנו מישהו את הדרך האפקטיבית להעסיק גרפיקאית מהבית?
לקחתי כמה פעמים גרפיקאיות לתגבור, ניסיתי את דרופבוקס ודומיו, וזה היה טרטור רציני...

השאלה איך ניסית את דרובוקס-
אם תעבדי בדרובוקס בצורה של תקיה משותפת לך ולגרפיקאית (כלומר לשתייכם יהיה חשבון דרובוקס), כאשר המחשב שלך ושלה מחוברים לדרובוקס, ולא עובדים עליו דרך האתר- אז בעצם קיבלת תיקיה רגילה לכל דבר במחשב הרגיל שלך שפשוט מתעדכנת בכל שינוי ותוספת של חומרים.
לא רואה בעיה לעבוד ככה, בתחילת הפרויקט מעלים את כל החומר הבסיסי- וכל השאר מתעדכן מעצמו.

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם מעצבות וצלמים דרך הדרופ' וכבר התרגלתי שתוך כדי עבודה תמיד הדרופ' מעלה או מוריד
וכל ההתכתבויות היא דרך המייל, כמובן שחשוב למצוא מישהי טובה באמת שלא תצטרכי כל היום להקליד הערות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1457436:
אל דאגה גם המתחילות וגם הוותיקות עובדות היום בשוק שבור מרוסק שוק עבדים
והמצב רק מדרדר
רק החזקים והטובים בפרט אלו שמודעים לניהול עסק והשלכותיו שורדים..
כל השאר מתחלפים
ותאמינו לי שלפעמים בא לי ללכת לנקות בתים או אפ' להיות קופאית.... גם לא משלמים על לימודים גרוש אין הוצאות של עסק מחשב/ פונטים /תוכנות
וגם מקבלים את אותו שכר כמו במקומונים וגם מרוויחים יותר מעצמאית לפעמים

אני מאוד מבינה את התסכול שלך
מסתובבים פה צלמים וצלמות שאם מישהו יעיז לכתוב שהוא רוצה צילום זול יהיו לו צלצולים באוזניים מהצעקות שהוא יקבל,
לא נעים לומר אבל תנסו לשאול אותם כמה הם משלמים למעצבות שלהם
אם תמצאו פה צלם שמשלם למעצבת אלבומי חתונה יותר מ20 ש"ח לעמוד תודיעו לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1457844:
אני מאוד מבינה את התסכול שלך
מסתובבים פה צלמים וצלמות שאם מישהו יעיז לכתוב שהוא רוצה צילום זול יהיו לו צלצולים באוזניים מהצעקות שהוא יקבל,
לא נעים לומר אבל תנסו לשאול אותם כמה הם משלמים למעצבות שלהם
אם תמצאו פה צלם שמשלם למעצבת אלבומי חתונה יותר מ20 ש"ח לעמוד תודיעו לי
20 ?
איפה את חיה??
10 ש"ח יקר להם....
יש להם המון שעושות ב -7 -8 ש"ח
יותר לא נעים זה לשאול כמה פער הם מרוויחים...
שלא תדמינו שהם משלמים על העיצוב כמו שהם מבקשים מהלקוח אפ' לא מתקרב....

• הוסף לסימניות
8 ש"ח זה לא רק לעמוד זה כולל
תיקונים,
התנהלות מול לקוח,
שליחה להדפסה
ובאלבומים דיגיטליים אסור לטעות כי אם מעצבת מקבלת על אלבום 350 והדפסה עולה 700 זה אומר שאם היא טעתה היא משלמת כפול

• הוסף לסימניות
האמת שהשינוי צריך לבא מאיתנו אם אנחנו נעמוד על שלנו לא תהיה להם ברירה והם יצטרכו לשלם יותר גם צלמים וגם שאר לקוחות
וכאן מגיע התפקיד של הוותיקים לדעתי
להכניס יותר מודעות מה העבודה באלבום דיגיטלי או כל מוצר אחר להתחיל להביא חשבונות של ניהול עסק והוצאותיו עם סכומים... (ראיתי כאלה בפורום צילום)
כך המתחילים שלצערנו במקומות שלימדו אותם לא סיפקו להם את המידע הזה והתעלמו ממנו במכוון!!
אולי יתחילו לקבל פרספקטיבה ויבינו
שאו שהם עובדים חינם ואז הלקוח מרגיש חייב להם וממילא השעות נשרפות על לימוד אבל לא מידיי
וכן במקביל כדאי להיות שכירים במקומות המועטים שעדיין לא מבקשים בעלות נסיון....
ואז שהם כבר טובים הם מקבלים מחיר מלא! מתחילים בנמוך ועוברים ל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1457903:
את חושבת שהדפסה עולה להם 700?
אני כמעט בטוחה שגם על זה יש להם רווח ושיהיה להם בהצלחה המון פירגון
אבל שיכבדו אותנו בתור בני אנוש להרוויח משהו
האמת שהשינוי צריך לבא מאיתנו אם אנחנו נעמוד על שלנו לא תהיה להם ברירה והם יצטרכו לשלם יותר גם צלמים וגם שאר לקוחות
וכאן מגיע התפקיד של הוותיקים לדעתי
להכניס יותר מודעות מה העבודה באלבום דיגיטלי או כל מוצר אחר להתחיל להביא חשבונות של ניהול עסק והוצאותיו עם סכומים... (ראיתי כאלה בפורום צילום)
כך המתחילים שלצערנו במקומות שלימדו אותם לא סיפקו להם את המידע הזה והתעלמו ממנו במכוון!!
אולי יתחילו לקבל פרספקטיבה ויבינו
שאו שהם עובדים חינם ואז הלקוח מרגיש חייב להם וממילא השעות נשרפות על לימוד אבל לא מידיי
וכן במקביל כדאי להיות שכירים במקומות המועטים שעדיין לא מבקשים בעלות נסיון....
ואז שהם כבר טובים הם מקבלים מחיר מלא! מתחילים בנמוך ועוברים ל....

אני צלם אירועים, מוכר מפורום צילום הסמוך.

אני משלם 400 ₪ לעיצוב, כולל תיקונים לבקשת הלקוח, את העיבוד אני עושה בעצמי.
המעצבת הציעה לי לעבוד ב8 ₪ לדף והבהרתי לה שאני לא יורד למחירים כאלו כפי שאני מצפה לעבודה טובה.

המעצבת לא מוציאה לי קבלות, וזה אומר שאני סופג הפסד קיזוז מס בסדר גודל של עוד כ150 ₪ כלומר זה עולה לי בפועל כ550 ₪

הדפסה עולה לי יותר מ700 ₪ לאלבום ראשי, ואם זה כולל הורים זה עובר את ה1200 ₪ אז בבקשה לא להשתלח.

אני מציע למעצבות רציניות לפתוח עוסק רשמי ולהוציא חשבוניות / קבלות, לגשת בצורה רצינית לעסק ואז לבוא בטענות..

וכמובן, לא לרדת למחירי רצפה, זה נכון בכל תחום וכאמור גם מצידי כצלם זה עושה רושם רע מאוד על נותנת שירות שמתמחרת נמוך מידי, זה לא רציני.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1458197:
אני צלם אירועים, מוכר מפורום צילום הסמוך.

אני משלם 400 ₪ לעיצוב, כולל תיקונים לבקשת הלקוח, את העיבוד אני עושה בעצמי.
המעצבת הציעה לי לעבוד ב8 ₪ לדף והבהרתי לה שאני לא יורד למחירים כאלו כפי שאני מצפה לעבודה טובה.

המעצבת לא מוציאה לי קבלות, וזה אומר שאני סופג הפסד קיזוז מס בסדר גודל של עוד כ150 ₪ כלומר זה עולה לי בפועל כ550 ₪

הדפסה עולה לי יותר מ700 ₪ לאלבום ראשי, ואם זה כולל הורים זה עובר את ה1200 ₪ אז בבקשה לא להשתלח.

אני מציע למעצבות רציניות לפתוח עוסק רשמי ולהוציא חשבוניות / קבלות, לגשת בצורה רצינית לעסק ואז לבוא בטענות..

וכמובן, לא לרדת למחירי רצפה, זה נכון בכל תחום וכאמור גם מצידי כצלם זה עושה רושם רע מאוד על נותנת שירות שמתמחרת נמוך מידי, זה לא רציני.

הצלחות.

אני ועד הרבה מעצבות אלבומים מוכשרות פה מהסטודיו בעלות תיק במס הכנסה ומוציאות קבלות וחשבוניות ומקבלות סכומים נמוכים לעיצוב אלבום חתונה
ואתה גם מכיר את העבודה שלי מבחינה מקצועית
אף אחד לא דיבר אישית נגדך רוב השוק כולל המשרדים שמשווקים צלמים משלמים את המחירים האלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1457400:
אז מה הפתרון? איך מתחילים?
רק ככה:
נכתב ע"י ariels;1457425:
כשכירה מתחילה - אין מנוס מלהשתפשף במקום שיתן לך נסיון אבל לא בהכרח שכר גבוה, כמו בית דפוס, מערכת של מקומון או חינמון וכד'

נכתב ע"י poto12;1457436:
והמצב רק מדרדר
רק החזקים והטובים בפרט אלו שמודעים לניהול עסק והשלכותיו שורדים..
כל השאר מתחלפים
המצב רק משתפר. כי אלו שלא קשורים למקצוע, עוזבים. והטובים מתמקצעים.

נכתב ע"י חלף עם הרוח;1457695:
אז כולם צועקים: את שוברת את השוק
לא צועקים. מלמדים. מחנכים. כמו אבא שצועק על ילד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה