דרושה עזרה - האם יש תוכנה המסוגלת להמיר קובץ pdf לוורד כולל ניקוד באופן משביע רצון?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרך אגב - יש כאן למישהו את 15 של ירון או משהו כזה.
כאן אולי יש אבל אני חסום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי את 15 אין לי עכשיו זמן להעלות את זה

מה שעשיתי זה פשוט סימנתי שיעשה ocr

אצלי זה עבד את הדוגמה צריך לבקש ממי ששלח לי את זה לי אין סמכות להביא את מה ששלחו לי (כן גם אם זה היה בחינם)

אצלי זה עובד

אולי אנסה על משהו אחר מי שרוצה שישלח לי טקסט ואנסה עם מה ששילח לי

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
יש לי את 15 אין לי עכשיו זמן להעלות את זה

מה שעשיתי זה פשוט סימנתי שיעשה ocr

אצלי זה עבד את הדוגמה צריך לבקש ממי ששלח לי את זה לי אין סמכות להביא את מה ששלחו לי (כן גם אם זה היה בחינם)

אצלי זה עובד

אולי אנסה על משהו אחר מי שרוצה שישלח לי טקסט ואנסה עם מה ששילח לי

תוכל לנסות את זה?

קבצים מצורפים

• 2.pdf
    1.5 MB · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
אבל יש דרך להמיר קובץ PDF לאקסל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באמצע ההתקנה זה מראה את זה:

הודעת שגיאה.png

ובסיום מקפיץ את זה:

הודעת שגיאה2.png

• הוסף לסימניות
קודם כל, לא ציינת איזה אנטי וירוס כן יש לך על המחשב.
שנית. דפנדר, זה האנטי וירוס המובנה של מיקרוסופט.

• הוסף לסימניות
יש לי נוד.
לבדיקתי, לא נראה לי שיש לי אנטי וירוס נוסף פעיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה