- הוסף לסימניות
מוזר שזה מפענח ניקוד (כלומר שהטקסט יהיה מנוקד).
אני יודע שזה יודע להתעלם מהניקוד מה שבעבר לא היה (גרסה 12) - אבל שזה מפענח ומביא תוצאות כולל ניקוד?
אפשר להעלות כדי שנראה.
צפה בקובץ המצורף 595734
מצטרף לשאלה
מוזר שזה מפענח ניקוד (כלומר שהטקסט יהיה מנוקד).
אני יודע שזה יודע להתעלם מהניקוד מה שבעבר לא היה (גרסה 12) - אבל שזה מפענח ומביא תוצאות כולל ניקוד?
אפשר להעלות כדי שנראה.
צפה בקובץ המצורף 595734
למה שיסבך?אני מאלה המתבלבלים שאינם מעזים לגעת בעצמם בדברים העלולים בטעות לסבך את המחשב.
אותי מסבך להתעסק עם האנטי וירוס, להחריג וכל זה.למה שיסבך?
מה שעשיתי זה פשוט סימנתי שיעשה ocr
יש לי את 15 אין לי עכשיו זמן להעלות את זה
מה שעשיתי זה פשוט סימנתי שיעשה ocr
אצלי זה עבד את הדוגמה צריך לבקש ממי ששלח לי את זה לי אין סמכות להביא את מה ששלחו לי (כן גם אם זה היה בחינם)
אצלי זה עובד
אולי אנסה על משהו אחר מי שרוצה שישלח לי טקסט ואנסה עם מה ששילח לי
תוכל לנסות את זה?
אני משבית את האנטי וירוס, מתקין כשהאנטי וירוס עדיין מושבת, אולם לקראת סוף ההתקנה יש הודעה שההתקנה נכשלה, והקובץ שאותו הורדתי, וממנו התקנתי, נמחק מהמחשב. וכל זה כשאנטי וירוס עדיין מושבת.
איזה אנטי וירוס יש לך? בכל מקרה ברור שקיים אחד נוסף שלא נטרלת אותו, לדוג' דפנדר.
מה זה דפנדר? לא ידוע לי על משהו נוסף שקיים אצלי במחשב.איזה אנטי וירוס יש לך? בכל מקרה ברור שקיים אחד נוסף שלא נטרלת אותו, לדוג' דפנדר.
היאך השהית את הנוד? צריך להשהותו דרך שורת המשימותיש לי נוד.
לבדיקתי, לא נראה לי שיש לי אנטי וירוס נוסף פעיל.
אכן. כאן השהיתי אותו.היאך השהית את הנוד? צריך להשהותו דרך שורת המשימות
צפה בקובץ המצורף 1079726
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים