דרושה עזרה: תקלה במדפסת זירוקס

• פותח הנושא meg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי מדפסת לייזר ש"ל של זירוקס דגם 3040,
מנסה להדפיס אך ללא הצלחה
נורית אזהרה אדומה דולקת
ועוד נורית מהבהבת באדום
והודעה שעולה בכל פעם-
status: initialising
???
בשירות לקוחות לא עונים לי
מה עושים?

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
מה עושים?
עם זה לצערי כנראה אין מה לעשות.
כבר הזהרתי כאן פעם להתרחק מהמדפסות שלהם מהסיבה הזו.
(גם אני תקוע עם מדפסת שמשהו בהגדרות שלה לא מאפשר לי לשלוח פקסים לכל מספר :confused:)

• תודה
  • הוסף לסימניות
כבר הזהרתי כאן פעם להתרחק מהמדפסות שלהם מהסיבה הזו.
לא הגזמת?! מדפסת זה מוצר עדין ומסורבל כך שדי סביר שיהיו תקלות, בפרט שלא מדובר במדפסת חדשה (אני משער מכיוון שכיום היא כבר לא נמכרת), מדפסות Xerox היו נחשבות תמיד כטובות בתחום הדפסות הלייזר, אני לא יודע מה היום, אבל אני מניח שאי אפשר ללמוד מהתקלות הנ"ל שצריך להתרחק מהמדפסות שלהם, וכי ב Brother ו-HP אין תקלות?!
בקיצור, אם נתייחס לתקלות במדפסות המסקנה תהיה להתרחק מכל סוגי המדפסות, ואז כמובן השאלה איך נדפיס תשאר תלויה באויר.

• הוסף לסימניות
יש לי מדפסת לייזר ש"ל של זירוקס דגם 3040,
מנסה להדפיס אך ללא הצלחה
נורית אזהרה אדומה דולקת
ועוד נורית מהבהבת באדום
והודעה שעולה בכל פעם-
status: initialising
???
מה עושים?
מסירים את מנהלי ההתקן מהמחשב ומתקינים חזרה
להורדת ההתקנה לחץ כאן (יש לבחור בררש העמוד את מערכת ההפעלה, כעת עומד על Win10 64bit)

• הוסף לסימניות
לא הגזמת?! מדפסת זה מוצר עדין ומסורבל כך שדי סביר שיהיו תקלות, בפרט שלא מדובר במדפסת חדשה (אני משער מכיוון שכיום היא כבר לא נמכרת), מדפסות Xerox היו נחשבות תמיד כטובות בתחום הדפסות הלייזר, אני לא יודע מה היום, אבל אני מניח שאי אפשר ללמוד מהתקלות הנ"ל שצריך להתרחק מהמדפסות שלהם, וכי ב Brother ו-HP אין תקלות?!
בקיצור, אם נתייחס לתקלות במדפסות המסקנה תהיה להתרחק מכל סוגי המדפסות, ואז כמובן השאלה איך נדפיס תשאר תלויה באויר.
שים לב, ציטטתי את השורה שהיא כתבה על שירות הלקוחות שלא עונים.
זו הסיבה שכיוונתי אליה, לא התקלות, שאכן ישנן בכל המדפסות. :)

• הוסף לסימניות
מסירים את מנהלי ההתקן מהמחשב ומתקינים חזרה
להורדת ההתקנה לחץ כאן (יש לבחור בררש העמוד את מערכת ההפעלה, כעת עומד על Win10 64bit)
טוב, הסתבכתי
הסרתי התקנה מלוח הבקרה>התקנים ומדפסות
וכן מהסרת תוכניות במחשב
ניסיתי להתקין דרך הקישור שצירפתם
אך המצב נותר כשהיה
והמדפסת לא מופיעה כרגע כחלק מההתקנים
(נמצאת בקטגוריית "לא מוגדר")
יש לזה פיתרון?
תודה למסייעים

• תודה
  • הוסף לסימניות
אוקיי, המדפסת התווספה
אך נורית אזהרה אדומה עדיין דלוקה
(מרגע שמדליקה את המדפסת זה כך)
וכל פעם שמנסה להדפיס אין תגובה כלל
???

• הוסף לסימניות
בעיה במדפסת עצמה ללא קשר לדרייברים במחשב
צריך לבדוק אודות השגיאה הספציפית הזאת לפי הדגם

• תודה
Reactions: meg
  • הוסף לסימניות
איך בודקים?

• הוסף לסימניות
ניסיתי
לא מוצאת שם את ידיי ורגליי:(

• הוסף לסימניות
האם הסתדרתם?
אם לא, האם עשיתם משהו מהפתרונות שלא עזר (כדי לדעת מה לא להציע)

• תודה
Reactions: meg
  • הוסף לסימניות
טוב, הגעתי למסקנה שהשגיאה היא-Non-volatile memory is initializing
ובתרגום לעברית - "זיכרון לא נדיף מאותחל" (אינלי מושג למה הכוונה)
הפתרון של זירוקס הוא לא לכבות את המדפסת +הערה:
הפסקת האתחול של הזיכרון הלא נדיף עלול להזיק המדפסת.
בינתיים שום דבר לא זז הנורה נשארת דלוקה ואין תגובת מדפסת כלל.
יש מה לעשות לפני שאני רצה לקנות מדפסת חדשה?
תודה על כל העזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה