עם זה לצערי כנראה אין מה לעשות.בשירות לקוחות לא עונים לי
מה עושים?
לא הגזמת?! מדפסת זה מוצר עדין ומסורבל כך שדי סביר שיהיו תקלות, בפרט שלא מדובר במדפסת חדשה (אני משער מכיוון שכיום היא כבר לא נמכרת), מדפסות Xerox היו נחשבות תמיד כטובות בתחום הדפסות הלייזר, אני לא יודע מה היום, אבל אני מניח שאי אפשר ללמוד מהתקלות הנ"ל שצריך להתרחק מהמדפסות שלהם, וכי ב Brother ו-HP אין תקלות?!כבר הזהרתי כאן פעם להתרחק מהמדפסות שלהם מהסיבה הזו.
מסירים את מנהלי ההתקן מהמחשב ומתקינים חזרהיש לי מדפסת לייזר ש"ל של זירוקס דגם 3040,
מנסה להדפיס אך ללא הצלחה
נורית אזהרה אדומה דולקת
ועוד נורית מהבהבת באדום
והודעה שעולה בכל פעם-
status: initialising
???
בשירות לקוחות לא עונים לי
מה עושים?
שים לב, ציטטתי את השורה שהיא כתבה על שירות הלקוחות שלא עונים.לא הגזמת?! מדפסת זה מוצר עדין ומסורבל כך שדי סביר שיהיו תקלות, בפרט שלא מדובר במדפסת חדשה (אני משער מכיוון שכיום היא כבר לא נמכרת), מדפסות Xerox היו נחשבות תמיד כטובות בתחום הדפסות הלייזר, אני לא יודע מה היום, אבל אני מניח שאי אפשר ללמוד מהתקלות הנ"ל שצריך להתרחק מהמדפסות שלהם, וכי ב Brother ו-HP אין תקלות?!
בקיצור, אם נתייחס לתקלות במדפסות המסקנה תהיה להתרחק מכל סוגי המדפסות, ואז כמובן השאלה איך נדפיס תשאר תלויה באויר.
טוב, הסתבכתימסירים את מנהלי ההתקן מהמחשב ומתקינים חזרה
להורדת ההתקנה לחץ כאן (יש לבחור בררש העמוד את מערכת ההפעלה, כעת עומד על Win10 64bit)
מנסים באתר היצרן להכניס חיפוש עם כיתוב התקלהאיך בודקים?
זה מה שעשיתי והפתרון שכתבתי זה מה שהציעו לתקלה שתוארה כאןבעיה במדפסת עצמה ללא קשר לדרייברים במחשב
צריך לבדוק אודות השגיאה הספציפית הזאת לפי הדגם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים