דרוש מידע דרושות תמונות של חטיפים שהיו ואינם...

זוכרות את הסוכריות בתוך קופת כסף עגולה זה היה בטעם אולי ליקריץ? סוכריות שחורות וורודות.
הבו זכרונותתתת הבו תמונה של זה.

לא כולם מהדרין אבל שימו לב לפרפקט O.K ושוקו קיד זה בהחלט היה להיט (אופס ....עוד שם של חטיף נשכח....) גם בציבור שלנו
צפה בקובץ המצורף 1987138
נכנסתי לפה רק לבדוק שמשהו העלה שוקו קיד ...
אם לא כל האשכול לא שווה
שוקו קיד היה הדבר הכי טעים בעולם (ואני לא חובב גדול של שוקולד...)
ומעניין שהרבה לא זוכרים אותו. אולי הכשרות לא הייתה מהודרת?
היה בעבר הלא רחוק קליק סגול קטן שקצת הזכיר ויש כיום מילקי באר שיכול טיפה להזכיר אם קצת ישנו את המרקם .
באמת שאני לא חובב גדול של ממתקים ( בדיאטה כבר 6 שנים ודי נגמלתי מסוכרים) אבל הייתי מאד מאד שמח לחבילת שוקו קיד.
זה פשוט היה טעים !!

במבה באולינג. אפילו תמונה אני לא מוצא בגוגל

נכנסתי לפה רק לבדוק שמשהו העלה שוקו קיד ...
אם לא כל האשכול לא שווה
שוקו קיד היה הדבר הכי טעים בעולם (ואני לא חובב גדול של שוקולד...)
ומעניין שהרבה לא זוכרים אותו. אולי הכשרות לא הייתה מהודרת?
היה בעבר הלא רחוק קליק סגול קטן שקצת הזכיר ויש כיום מילקי באר שיכול טיפה להזכיר אם קצת ישנו את המרקם .
באמת שאני לא חובב גדול של ממתקים ( בדיאטה כבר 6 שנים ודי נגמלתי מסוכרים) אבל הייתי מאד מאד שמח לחבילת שוקו קיד.
זה פשוט היה טעים !!
1750209755452.png
1750209775499.png

הדבר שלפי הידוע לי
המוני אנשים מתגעגעים אליו
רק מלראות את זה נוזל הרוק...
למה באמת לא מייצרים את זה?
זה יהיה להיט!
ולא,
כל שאר השוקולדים הממולאים קרם חלב
לא ישוו לשוקו קיד אחד!!!!
ואגב
הוא היה בכשרות מהודרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה