- הוסף לסימניות
אייר ביסביס?
יש את זה היום בשם אחר
אייר ביסביס?
הטעם אין להשוותאייר ביס
יש את זה היום בשם אחר
נכנסתי לפה רק לבדוק שמשהו העלה שוקו קיד ...לא כולם מהדרין אבל שימו לב לפרפקט O.K ושוקו קיד זה בהחלט היה להיט (אופס ....עוד שם של חטיף נשכח....) גם בציבור שלנו
צפה בקובץ המצורף 1987138
נכנסתי לפה רק לבדוק שמשהו העלה שוקו קיד ...
אם לא כל האשכול לא שווה
שוקו קיד היה הדבר הכי טעים בעולם (ואני לא חובב גדול של שוקולד...)
ומעניין שהרבה לא זוכרים אותו. אולי הכשרות לא הייתה מהודרת?
היה בעבר הלא רחוק קליק סגול קטן שקצת הזכיר ויש כיום מילקי באר שיכול טיפה להזכיר אם קצת ישנו את המרקם .
באמת שאני לא חובב גדול של ממתקים ( בדיאטה כבר 6 שנים ודי נגמלתי מסוכרים) אבל הייתי מאד מאד שמח לחבילת שוקו קיד.
זה פשוט היה טעים !!
דוריטוס נאצ'ו מקסיקני
צפה בקובץ המצורף 1987114
ואוווווווווווו מי שטעם את זה בטוח מתגעגעעעעעעעעעעעעע אנחנו חושבים שזה היה בכשרות מהודרת
בברכל באמת לא היה זה היה מכולת!אני ראיתי בחנות לאחרונה!!
אם אני לא טועה!
הדבר שלפי הידוע לי
אולי מזכיר קצת את האצבעות שוקולד?
זה טעיםםםםםםםםםםםהיה פעם ארטיק שקראו לו שוקו כיף דומה לקרנץ של היום למישהו יש תמונה של זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //