דרוש מידע דרושות תמונות של חטיפים שהיו ואינם...

דוריטוס בטעם פיצה, קיים היום???
צילום מסך 2025-06-18 195438.png

@בתיה3752
ראיתי את זה לאחרונה

1989696-08b9c7329d41011e692a538cbffde517.jpg

צפה בקובץ המצורף 1992073

וגם היה באגטים כאלו פרוסות בטעם שום בצל והיה עוד כמה טעמים נראה לי אולי של אוסם, כזה חבילה שמנת וסגול
יאמי!!!
וגם ארטיק הלו קיטי זה היה מגיע עם חותמת קטנה של הלו קיטי וארטיק סמיילי ועוד ארטיק שהיה יוצא בחבילה בובות קטנות
יוווו, איזה דברים טעימים הי פעם😋😋😋🤩

היה בייגלה שבורים טעים ברמות,
שוקולד בטעמי גלידה .
וסוכריה גדולה עם פקק אדום שלמטה התחבא פרס- הממתק של הטיול השנתי .
וואי איזה נוסטלגיה .

זה לא כזה ישן...
זה ירד עד כמה שידוע לי כי זה יצר בעיות הלכתיות בעניין הברכות.
כגון:
חטיפי תלמה הקטנים -בצבע ירוק והחבר שלו בצב צהוב. (ביסלי אולי?!)
צ'יטוס מסטיק ורוד
צי'טוס חלבי
צ'יטוס ג'ונגל
שקית כריות קטנה חלבי! של תלמה
וופל הגבעות-נראה לי שזה של עדין או אולי עלית?
וכד'

מצ''ב ד''ש מהעדש בגן..
צפה בקובץ המצורף 1986978
בנתיים אף אחד לא מצא אפילו תמונה אחת..כנראה באמת השמידו ראיות.

מה עם ג'לים בצורת כיפה בצבעי כחול/שחור ואדום עם סוכריות קטנות מעל
לאחרונה יצא לי לראות, אבל של לקלוקים..

אני רק תוהה מי זוכר את הארטיקים /קרטיבי שהיה מסומן על המקל אם מגיע לך עוד ארטיק (נראה לי טיפה, לק, 3 טיפות וכד') זה היה מבצע היסטרי...

זה היה לשון
לשון אחת - עוד קרטיב בחינם
2 לשונות - טיסה בשמי הארץ
3 לשונות - לא זוכרת , אולי טיפה התבלבלתי
יואו כמה קרטיבים הרווחנוו

זה היה לשון
לשון אחת - עוד קרטיב בחינם
2 לשונות - טיסה בשמי הארץ
3 לשונות - לא זוכרת , אולי טיפה התבלבלתי
יואו כמה קרטיבים הרווחנוו
2 לשונות כרטיס כניסה לאשקלונה
3 לשונות טיסה בשמי הארץ או משהו כזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה