דרושים ילדים/ות לצילום אופנה

• הוסף לסימניות
והלו קיטי ושירה.
גם אני יכול להתנשא - "אם אתן לא מבינות את זה עכשיו- תבינו את זה עוד כמה שנים...".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1389989:
והלו קיטי ושירה.
גם אני יכול להתנשא - "אם אתן לא מבינות את זה עכשיו- תבינו את זה עוד כמה שנים...".

אייש
ממש לא התנשאות באמת שסתם צחקתי :eek:

• הוסף לסימניות
זו בעצם הטעות שלך
לא עובדים בחינם!!!
את הולכת להקדיש מזמנך ומכוחך כפול מצלמ/ת מנוסה
יש לך ידע (אמנם מוגבל אבל יש לך שם משהו :p)
יש לך כלים ויש לך את זה...
לא מבינה למה לעבוד חינם
הרבה יותר מכובד בעיניי לעבוד תמורת סכום אפילו קטן מאשר לעבוד חינם

ואם את לא מבינה את זה עכשיו את תביני בעוד כמה שנים

כאן נעוץ ההבדל, את רואה את זה כעבודה.
היא לוקחת את זה כלימוד - סוג של שיעורי בית.
היא כרגע לומדת.. כשהיא תעבוד היא תיקח תשלום וכמו שצריך :)

• הוסף לסימניות
יש את האפשרות לקחת תשלום סימלי אבל להדגיש שזה מחיר מבצע או משהו כזה כדי שלא יקפצו על המחיר וזה בשביל להיכנס טוב לשוק.
אבל מומלץ לא לצלמת מתחילה..(עדיף חינם)

• הוסף לסימניות
מעניין כל כמה זמן יש כאן דיון על זה אם יותר כדאי בהתחלה לעבוד בתשלום זול או ממש חינם, אני בחרתי בזמנו באפשרות של תשלום זול. בהתחלה הדגשתי שהמחיר הוא מחיר התנסות ועדיין נתתי תוצר ששווה כסף, ויותר ממה שלקחתי. עבדתי והשקעתי, יש אנשים שחיפשו זול וטוב בלי הרבה דקדוקים וזה התאים להם, זה היה מעולה לשני הצדדים ואין מצב שהם היו מקבלים ממני את אותה השקעה חינם כי פשוט לא הייתי מתייחסת ברצינות לעבודה ולא מרגישה שום מחוייבות כלפיה, לא בכוונה אלא כי לא הרבה אנשים יכולים באמת להשקיע בשביל מישהו אחר רק בתור אתגר.
עשיתי אז עבודה חינם לחברה טובה שלי וברור שהעריכות שלה, ההדפסה שלה והכל היה הרבה הרבה אחרי לקוחות משלמים(יחסית זול) שהגיעו אחריה, ולא בכוונה אלא כי יש לי דברים על הראש ומי שמשלם אני חייבת לו, ככה זה.
עכשיו אף אחד לא הרים גבה שהמחירים שלי עלו, הלקוחות זה לא אותם לקוחות אלא חדשים שמגיעים ואדרבה יש לי בטחון לבקש מחיר מכובד כי אני יודעת שהעבודה שלי שווה וכרוכה בטרחה גדולה, ועדיין המחירים לא יקרים ומתחשבים בשוק ועדיין משתלמים.
וגם כשמתחילים בזול זה כשיש איזה בסיס, ומתחילים ממשהו נחמד, לא שקל וחצי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1390006:
כאן נעוץ ההבדל, את רואה את זה כעבודה.
היא לוקחת את זה כלימוד - סוג של שיעורי בית.
היא כרגע לומדת.. כשהיא תעבוד היא תיקח תשלום וכמו שצריך :)

וכשמיסיסיז איזיקוביץ תרצה להתחיל להתייחס לעצמה כצלמת, ולא כסטודנטית, היא תוכל לנסות את מזלה אצל חנויות הבגדים הבודדות שעדיין, למרבה הפלא, לא משתמשות בכח העבודה החינמי והאיכותי שמוצע בשפע לכל דורש. :) בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1389989:
והלו קיטי ושירה.

ממש לא מנסה להתנשא
מה הקשר???

היא באמת לא מבינה עכשיו דברים שהיא תבין בעוד כמה שנים כשהיא תעבוד בפועל עם לקוחות ותיכנס לזה

ועדיין אני חושבת שלא עובדים חינם, גם לא בשביל צורת לימוד ובטח לא בשביל פרסום
אבל זכותו של כל אחד לחשוב אחרת

יעל- הצלחות בהכל!

• הוסף לסימניות
לכתוב לצלמת יחסית מתחילה "שתגדלי תביני" או "עוןד כמה שנים שתהיה עם הנסיון שלי תביני" זו
בדיוק ההגדרה של התנשאות.
התנשאות זה לא לקלל. זה להגיד "אני נמצא במקום גבוה ממך ולכן מבין יותר טוב ממך".

כאמור- יש גישות שונות לנושא הזה ולכן לתלות את דעתך (הלגיטימית לכשעצמה- גם אם לדעתי טועה) בנסיונך זה חרב פיפיות- כי כמדומני שאני עם יותר נסיון ממך ועבדתי בהיקפים רבים יותר משלך (כן- זו התנשאות) ובכל זאת דעתי שונה.

• הוסף לסימניות
חברה,
יום כיפור מחר בעז"ה
לא לשכוח :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוצי;1390242:
חברה,
יום כיפור מחר בעז"ה
לא לשכוח :)

הכל טוב, אפ'חד לא רב :)

יעל אני מתנצלת אם זה היה נשמע התנשאותי או פוגע באיזשהו צורה!

הגלים אתה באמת בעל ידע רב ממני ובעל נסיון גדול ממני לא רואה את זה כהתנשאות. מה שנכון נכון..!!!
וזכותך לראות את דעתי כטעות. זה בסדר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1390110:
וכשמיסיסיז איזיקוביץ תרצה להתחיל להתייחס לעצמה כצלמת, ולא כסטודנטית, היא תוכל לנסות את מזלה אצל חנויות הבגדים הבודדות שעדיין, למרבה הפלא, לא משתמשות בכח העבודה החינמי והאיכותי שמוצע בשפע לכל דורש. :) בהצלחה!

גברת אייזיקוביץ צילמה כל הבוקר והחמיצה את הדיון הסוער
... רוזמריניליקה שלי מתוקונת (איך ההרגשה?)תצליחי ושהרבה חנויות יפנו רק אליך וישלמו לך מלאאאאא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1389276:
אתן חמודות ומפרגנות
אבל כאן בק"ס תובבא
יסתכלו עלי ככה:eek:
ואןלי:rolleyes:
ויחשבו שאני ככה:cool:
בקיצור, תבינו לבד..

חצי מק"ס כבר כאן? לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1390270:
הכל טוב, אפ'חד לא רב :)

יעל אני מתנצלת אם זה היה נשמע התנשאותי או פוגע באיזשהו צורה!

הגלים אתה באמת בעל ידע רב ממני ובעל נסיון גדול ממני לא רואה את זה כהתנשאות. מה שנכון נכון..!!!
וזכותך לראות את דעתי כטעות. זה בסדר :)

אפאחד לא רב, אנחנו לא בגיל, אבל:
לא היית נהנת שהגלים יאמר לך: כשתגדלי תביני..
גם אם את לגמרי יודעת שזה נכון.
בכל מקרה, אני מפרגנת לכולכם את זה שאני מזכירה לכן איך הייתן מתחילות ומצחיקות וכולי..
עופו על זה חופשי
רק בקשה אחת,
קוראים לי יעל
זהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1389986:
הפוך לגמרי.

אני מעדיף לצלם חינם מאשר תשלום סימלי.
תשלום סימלי הוא פתח לתשלום סימלי בעתיד- אם לקחת 100 שח אף אחד לא יבין למה שנה הבאה תרצי 1000.
"הרי גם ב100 לא הפסדת- לא ככה?"

אם זה תחום שאני יכול למכור בו מוצר ראוי. בבקשה- זה המחיר.
אם זה תחום שאני לא יכול למכור מוצר ראוי כי אני מתלמד- אחפש על מי להתנסות חינם.

אם שילמו לך ולו 4 שקל- יש עלייך אחריות- יש ממך ציפיה- ויהיה לך מאוד קשה לקום משם. יחסי הכוחות הם לקוח ונותן שירות. זה לא שווה לי את זה.

צודק 100%

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1389557:
בסוף הלקוחות ייגלו את האמת, שאין כמעט חנויות אופנה לילדים שמשתמשים בצלמת אמיתית עם מחירים אמיתיים. וקטלוג אופנה אופנה בתיק עבודות לא ייחשב יותר מדי.

יש היום חנויות בגדים בודדות שמשלמות כסף אמיתי מחיר מלא (שטרות כאלה, לא בגד ולא קרדיט) לצלמת.

בעלי החנויות קלטו שיש להם תמונות חינם בכל עונה והם לא הולכים לשלם על זה.
ויעל א, זה לא דווקא את... :)

(לא קראתי את כל התגובות...)

צר לי רוזמרין אבל את כל כך לא צודקת!
חנות שמכבדת את עצמה, תשלם כמו שצריך.

עכשיו יעל, עם השנים יצא לי לדבר עם כ"כ הרבה צלמות, שעשו כמוך והציעו לעשות חינם בתקווה שזה יביא להן לקוחות, או שהחנות עצמה תבקש מהן פעם הבאה..
והאכזבה אח"כ היא מאד קשה, כי פתאום את רואה תמונות של החנות מצולמות ע"י צלמת אחרת, ואת אומרת לעצמך - למה לא לקחו אותי??? :(

בקיצור, תעשי מה שטוב לך, אבל תסתכלי יותר רחב.
יום יבוא ותרצי לגדול, ולא תביני למה זה לא מצליח לך.
הדברים הקטנים האלה, מפילים! הם גורמים לאנשים לחשוב שאת לא מספיק טובה בשביל לשלם לך.

אני יודעת שתחשבי שכולם לא מפרגנים לך -
אז חשוב לי שתדעי, אני הכי מפרגנת בעולם! והכי רוצה שתצליחי!

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכי;1390382:
(לא קראתי את כל התגובות...)

צר לי רוזמרין אבל את כל כך לא צודקת!
חנות שמכבדת את עצמה, תשלם כמו שצריך.

תקראי טוב. כתבתי שיש קצת. אבל את יודעת למה התכוונתי...

ושאף אחד לא יבין אותי לא נכון, אני בצד שלכם. דואגת לא רק לתיק עבודות אלא גם לאח"כ.

שתהיה לכולם גמר חתימה טובה ופרנסה לכל עם ישראל.

• הוסף לסימניות
רוזמרין אני מבינה למה את מתכוונת,
ומילכי - אני איתך
אבל נראה לי שיש פה מקרה שונה

אני נגד שיתופי פעולה בין צלמים לגופים אחרים.
למה? כי זה פוגע בפרנסה של כולנו , מוזיל את המקצוע ובסופו של דבר כורת את הענף שישבנו עליו...

אבל כתבתי בין צלמים. ומתלמדת שעדיין לא צלמת בפועל, לא גובה על כך תשלום לא בגלל שהיא תקבל ע"כ קרדיט אלא בגלל שיש לה אחריות
ובזה שהיא לוקחת תשלום היא בעצם אומרת: אני לא מספיק בטוחה שיצא טוב, אתם שפני הסיון שלי
לדעתי זה בסדר גמור
ככה לומדים
וככה גם אנחנו למדנו

אני עשיתי בוק בחינם למאפרת בתחילת דרכי, אפילו לא ביקשתי קרדיט. זה היה נטו ללימוד. המאפרת ידעה את זה וקיבלה רמה בהתאם...
אז יש כאלה שתמיד יחפשו את המתלמדים והצלמים יעשו עליהם סטאז'
ויש כאלה שישקיעו וישלמו. ויעידו כאן צלמות שקיבלו סכומים יפים מאוד על צילומי אופנה

ושוב - אני נגד לחלוטין לעיסקאות של שיתופי פעולה. באופן אישי גם לא עושה את זה בכלל!!

ועוד הערה קטנה -
אני הייתי מתלמדת לא על דברים שמגיעים לפרסום.
באופן אישי אני די מסמיקה כשאני רואה תמונות מתחילת דרכי. (למרות שאז זה היה נראה לי מושלם:eek:)
למזלי הם לא התנססו בעיתונים....

• הוסף לסימניות
מבינה את מה שאת אומרת.
נכון, הרבה עשו שת"פים/חינם או איך שלא תקראו לזה!
השאלה היא באיזה צורה.
כלומר,

אם באה מאפרת+מעצבת+סטייליסטית+צלמת וכולן מתחילות ורוצות את ההפקה לתיק עבודות - מעולההההה!

הבעיה היא, כאשר יש צד אחד שצריך את התמונות לצורך מסחרי.
פה המצב הוא כבר לא שת"פ אלא ניצול.

בסדר, תגיד יעל שהיא הציע להם (בעייתי עוד יותר לדעתי...)
עדיין החנות מנצלת!

זה מזכיר לי סיפור -

צלמת מעולה שאלה אותי איך אני מצליחה לתמחר גבוה..
לא התפתחה שיחה מעמיקה, אבל מסתבר שאנחנו מצלמות בערך באותו וותק.
לפני שבועיים, פנתה אלי מישהי בבקשה ל"שיתוף פעולה" צילומי אופנה לחנות בגדים.
הסברתי שאני יכולה לשלוח לה מחירון - מיד אמרה שהיא מחפשת רק שת"פ.
השבוע, אני רואה את התמונות מככבות בעיתון עם השם של הצלמת ההיא...

ולא, היא לא מתחילה.
כן, היא יכולה לדרוש כסף על העבודה שלה.

אבל מה, היא כנראה חשבה שזה יביא לה פרסום.

כולי איחולים, שזה אכן יביא לה!

בקיצור חפרתי :p

• הוסף לסימניות
ובסוף מי היו הדוגמנים הקטנים שלך? אה... סליחה הגדולים -5-10חיפשת, לא????
העיקר נהנו. ????????וגם את נהנת!!! בטח!!!!
עכשיו מתי נראה את זה בעיתון/מגזין?
מחר כבר או רק אחרי החגים....................
עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
ובסוף מי היו הדוגמנים הקטנים שלך? אה... סליחה הגדולים -5-10חיפשת, לא????
העיקר נהנו. ????????וגם את נהנת!!! בטח!!!!
עכשיו מתי נראה את זה בעיתון/מגזין?
מחר כבר או רק אחרי החגים....................
עלי והצליחי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה