נכתב ע"י הגלים;1389989:והלו קיטי ושירה.
גם אני יכול להתנשא - "אם אתן לא מבינות את זה עכשיו- תבינו את זה עוד כמה שנים...".
זו בעצם הטעות שלך
לא עובדים בחינם!!!
את הולכת להקדיש מזמנך ומכוחך כפול מצלמ/ת מנוסה
יש לך ידע (אמנם מוגבל אבל יש לך שם משהו)
יש לך כלים ויש לך את זה...
לא מבינה למה לעבוד חינם
הרבה יותר מכובד בעיניי לעבוד תמורת סכום אפילו קטן מאשר לעבוד חינם
ואם את לא מבינה את זה עכשיו את תביני בעוד כמה שנים
נכתב ע"י יעל;1390006:כאן נעוץ ההבדל, את רואה את זה כעבודה.
היא לוקחת את זה כלימוד - סוג של שיעורי בית.
היא כרגע לומדת.. כשהיא תעבוד היא תיקח תשלום וכמו שצריך![]()
נכתב ע"י הגלים;1389989:והלו קיטי ושירה.
גם אני יכול להתנשא - "אם אתן לא מבינות את זה עכשיו- תבינו את זה עוד כמה שנים...".
נכתב ע"י שוצי;1390242:חברה,
יום כיפור מחר בעז"ה
לא לשכוח![]()
נכתב ע"י rosmarin;1390110:וכשמיסיסיז איזיקוביץ תרצה להתחיל להתייחס לעצמה כצלמת, ולא כסטודנטית, היא תוכל לנסות את מזלה אצל חנויות הבגדים הבודדות שעדיין, למרבה הפלא, לא משתמשות בכח העבודה החינמי והאיכותי שמוצע בשפע לכל דורש.בהצלחה!
נכתב ע"י יעל א;1389276:אתן חמודות ומפרגנות
אבל כאן בק"ס תובבא
יסתכלו עלי ככה
ואןלי
ויחשבו שאני ככה
בקיצור, תבינו לבד..
נכתב ע"י הלו קיטי;1390270:הכל טוב, אפ'חד לא רב![]()
יעל אני מתנצלת אם זה היה נשמע התנשאותי או פוגע באיזשהו צורה!
הגלים אתה באמת בעל ידע רב ממני ובעל נסיון גדול ממני לא רואה את זה כהתנשאות. מה שנכון נכון..!!!
וזכותך לראות את דעתי כטעות. זה בסדר![]()
נכתב ע"י הגלים;1389986:הפוך לגמרי.
אני מעדיף לצלם חינם מאשר תשלום סימלי.
תשלום סימלי הוא פתח לתשלום סימלי בעתיד- אם לקחת 100 שח אף אחד לא יבין למה שנה הבאה תרצי 1000.
"הרי גם ב100 לא הפסדת- לא ככה?"
אם זה תחום שאני יכול למכור בו מוצר ראוי. בבקשה- זה המחיר.
אם זה תחום שאני לא יכול למכור מוצר ראוי כי אני מתלמד- אחפש על מי להתנסות חינם.
אם שילמו לך ולו 4 שקל- יש עלייך אחריות- יש ממך ציפיה- ויהיה לך מאוד קשה לקום משם. יחסי הכוחות הם לקוח ונותן שירות. זה לא שווה לי את זה.
נכתב ע"י rosmarin;1389557:בסוף הלקוחות ייגלו את האמת, שאין כמעט חנויות אופנה לילדים שמשתמשים בצלמת אמיתית עם מחירים אמיתיים. וקטלוג אופנה אופנה בתיק עבודות לא ייחשב יותר מדי.
יש היום חנויות בגדים בודדות שמשלמות כסף אמיתי מחיר מלא (שטרות כאלה, לא בגד ולא קרדיט) לצלמת.
בעלי החנויות קלטו שיש להם תמונות חינם בכל עונה והם לא הולכים לשלם על זה.
ויעל א, זה לא דווקא את...![]()
נכתב ע"י מילכי;1390382:(לא קראתי את כל התגובות...)
צר לי רוזמרין אבל את כל כך לא צודקת!
חנות שמכבדת את עצמה, תשלם כמו שצריך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים