דרוש בהשאלה מחשב נייד לילד מתייסר באונקולגית של תל השומר

• הוסף לסימניות
שולה המוקשים 3 רמות קושי, נמצא בכל מחשב

• הוסף לסימניות
יש לי סרטים חינוכיים -מלכהלי, אריאלה סביר...
שילחי לי מייל ובעז"ה אשלח לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיננית;879238:
בבקשה...
רפואה שלימה במהרה.
אח, נוסטלגיות...

נוי, כל הכבוד ורפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;879582:
יש לי סרטים חינוכיים -מלכהלי, אריאלה סביר...
שילחי לי מייל ובעז"ה אשלח לך.
זה ילד חסידי מעל גיל 9, לא נראה לי שהם ירצו.
בכ"א אשאל אותם.

• הוסף לסימניות
קיבלתי הפניה ממוקדת: הילד מתעניין במיוחד במשחק מרוצי מכוניות, אם יש למישהו, אודה.

• הוסף לסימניות
יש לי משהו מיוחד- לגו מרוצים, ימים הוא יכול לשבת על זה. אך אני לא יודעת אם אספיק להעלות אבל אבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
אני אשמח להכין לו כרית עם התמונה שלו וכיתוב או מה שתרצו
תצרי איתי קשר
רפואה שלמה ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משו;879641:
אני אשמח להכין לו כרית עם התמונה שלו וכיתוב או מה שתרצו
תצרי איתי קשר
רפואה שלמה ....
הוא נראה זוועה. מקורח ולחיים נפוחות מרב פצעים. בקיצור ממש לא פוטוגני...
אבל אולי בלי תמונה,עם כיתוב מעודד. תודה!

• הוסף לסימניות
וואי מסכן......
אז תחשבו מה שתרצו על הכרית אני אשמח להכין....
בשמחה תהיי איתי בקשר.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;879630:
יש לי משהו מיוחד- לגו מרוצים, ימים הוא יכול לשבת על זה. אך אני לא יודעת אם אספיק להעלות אבל אבדוק את זה.

אני קצת מפחדת להעלות את זה לפה... אז שילחי לי כתובת מייל.

• הוסף לסימניות
לצערי אין לי מה לעזור בעניין משחקי מחשב כי אין לנו כאלה, אבל אני אשמח להתפלל עליו, אולי תפתחי אשכול לחלק ספר (אם תפתחי לקחתי א'-י' כולל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;879718:
לצערי אין לי מה לעזור בעניין משחקי מחשב כי אין לנו כאלה, אבל אני אשמח להתפלל עליו, אולי תפתחי אשכול לחלק ספר (אם תפתחי לקחתי א'-י' כולל)
יא"-י"ז (כולל)

• הוסף לסימניות
יעקב חיים נכנס היום אחר הצהרים לטיפול כימותרפי נוסף (בהרדמה מלאה) מתוך ידיעה שכשיקום הוא ימצא מחשב עם משחקים.
המחשב כבר הגיע אליו ובתוכו המשחקים שהעליתם ברוב טובכם כאן, ובפרטי.
אני מקווה שהוא ירגיש די טוב כדי להצליח ליהנות מזה.
הרופאים הזהירו שזה טיפול קשה הפעם, כולי תפילה שהוא יעבור אותו בקלות וללא תופעות לוואי הנוראיות ויצא לחיים ולשלום ולרפואה שלמה.
תודה רבה לכולם על ההיענות המחממת ואם יהיה צורך בגיוונים נתרים את הציבור היקר כאן, שוב.
ולמי שיש טיפה פנאי להתפלל, השם המלא: יעקב חיים בן בריינא גיטל.
בשורות טובות אצל כולם!

• הוסף לסימניות
מזעזע, כואב, אך מרגש לראות את אחדות עמ"י בעת צרה !!!
בתפילה לרפוא"ש לכל חולי ישראל

• הוסף לסימניות
רפואה שלמה במהרה!

אני ממשיכה- י"ח

• הוסף לסימניות
י"ט, כ'
רפואה שלמה במהרה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;879221:
יהודים רחמנים בני רחמנים, יעקב חיים בן בריינא גיטל ילד מתוק, שוכב כעת
ומתייסר מכאבים נוראים תוצאת טיפול כימותרפי. הוא לא יכול לאכול, ומחפשים לו תעסוקה
שתשכח ותשכך את ייסוריו.
הבטחתי לדאוג למחשב +משחקים. (הילד בן 9+)
מישהו יכול לעזור?
תודה גדולה!

מקפיצה, אתמול דפק לי אביו בדלת לאיסוף כספים והראה לי תמונה שלו - ילד מתוק מקורח :(:mad::eek:
עשיתי כאן חיפוש ולא יאומן שהוא חולה כ"כ הרבה זמן
שיהיה לו ולכל חולי עמך בית ישראל רפואה שלימה בקרוב
תתפללו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה