- הוסף לסימניות
לא משנהזה מנקודת מבט של משתמשים.
בכל מקרה זו טעות יקרה ברוב המקרים
לא משנהזה מנקודת מבט של משתמשים.
מה שמשמעותי זה לא נקודת המבט של מתכנת או יזם, אלא של משתמש.זה מנקודת מבט של מתכנת או מעצב UI/UX
אבל את היזמים מלמדים בדיוק ההיפך
בשלב הזה מה המשתמש אוהב זה לא רלוונטימה שמשמעותי זה לא נקודת המבט של מתכנת או יזם, אלא של משתמש.
ואת הend user שאליו היא מכוונת - מאוד מעניין העיצוב.
(במיוחד שכמו שברוך כתב, ברוב המקרים אפשר בקלות יחסית לעשות שיפור משמעותי)
מההודעות בתחילת השרשור נראה שהמוצר הוא כרגע בגוגל שיטשייתכן שניתן לשפר את הנראות בזמן קצר אם משולב כבר בפרויקט ספריה כמו Bootstrap או Tailwind או משהו דומה
לרוב פיתוח זה משהו יקראני לא רוצה לשלם יותר מדי ומכיוון שקריאה של כל האשכול הזה לא יצא לי משהו ברור. למי כדאי לפנות?
גם לי השורה הזו קפצה מייד בעיןאני לא רוצה לשלם יותר מדי
חלק מהקושי הוא למצוא איש מקצוע שיש לו ראיה מספיק רחבה ושאין לו נגיעות ולא ינסה לקדם את הצורה בה עובד ושיודע לומר "אני לא יודע" כשצריך ולהפנות לגורם המתאים.אבל גם לקחת איש מקצוע שיחליט מה צריך לעשות זה קשה
בעיני אם יש יועץ שעושה עבודה טובה אמור להיות לו איזה בלוג שבו מספר איך נתן יעוץ למקרים שונים (ברוב המקרים ללקוח לא אמור להיות בעיה שיספרו את התהליך אחרי שכבר גמר בפרט שלא מספרים עם שמות)אני מכירה מישהו מתאים,
מה התקציב?מקפיץ שוב,
אני צריך פיתוח תוכנה/אתר - הרבה SQL (לא כ"כ רוצה לפרט כאן מה היא מצריכה אבל מפרט די דומה להודעה הראשונה באשכול - לא קשור להנהלת חשבונות) ואפליקציה תואמת.
מצריך אינטגרציה עם כמה אתרים, אבל בגדול מערכת די קלילה עם כמה הוספות.
אני לא רוצה לשלם יותר מדי ומכיוון שקריאה של כל האשכול הזה לא יצא לי משהו ברור. למי כדאי לפנות?
לא, אין לו בלוג, והוא לא משקיע בפרסוםבעיני אם יש יועץ שעושה עבודה טובה אמור להיות לו איזה בלוג שבו מספר איך נתן יעוץ למקרים שונים (ברוב המקרים ללקוח לא אמור להיות בעיה שיספרו את התהליך אחרי שכבר גמר בפרט שלא מספרים עם שמות)
לבנתיים לא נתקלתי בבלוג כזה......
התכוונתי באופן כלליכמו שכתבתי זה לא רלוונטי
כי תקציב על אוטומציות, פיתוח וכו' - זה גם כן תקציב
לא הבעיה היא הייעוץ
אני מכירה מישהו מתאים,
רק שאם אין תקציב לא נראה לי שיש מה ללכת בכלל על הכיון הזה
אשמח לפניה בפרטייש לי ניסיון רב בפיתוח תוכנות מורכבות,
גם ספציפית במה שאתה צריך - יש לי ניסיון בפיתוח מערכות מאפס, כתיבת פרוצדרות מורכבות על טבלאות של מיליוני שורות, אינטגרציות עם מערכות חיצוניות ועוד.
שלום,מקפיץ שוב,
אני צריך פיתוח תוכנה/אתר - הרבה SQL (לא כ"כ רוצה לפרט כאן מה היא מצריכה אבל מפרט די דומה להודעה הראשונה באשכול - לא קשור להנהלת חשבונות) ואפליקציה תואמת.
מצריך אינטגרציה עם כמה אתרים, אבל בגדול מערכת די קלילה עם כמה הוספות.
אני לא רוצה לשלם יותר מדי ומכיוון שקריאה של כל האשכול הזה לא יצא לי משהו ברור. למי כדאי לפנות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים