דרוש בית תוכנה/ מתכנת לפרויקט גדול.. אשמח לעזרה אין לי מושג למי לפנות..

זה מנקודת מבט של מתכנת או מעצב UI/UX
אבל את היזמים מלמדים בדיוק ההיפך
מה שמשמעותי זה לא נקודת המבט של מתכנת או יזם, אלא של משתמש.
ואת הend user שאליו היא מכוונת - מאוד מעניין העיצוב.
(במיוחד שכמו שברוך כתב, ברוב המקרים אפשר בקלות יחסית לעשות שיפור משמעותי)

מה שמשמעותי זה לא נקודת המבט של מתכנת או יזם, אלא של משתמש.
ואת הend user שאליו היא מכוונת - מאוד מעניין העיצוב.
(במיוחד שכמו שברוך כתב, ברוב המקרים אפשר בקלות יחסית לעשות שיפור משמעותי)
בשלב הזה מה המשתמש אוהב זה לא רלוונטי
כששואלים מתכנת/מעצב הוא חושב על המוצר ומה מעניין את המשתמש וכו'
אבל ליזם אמור להיות מבט אחר על הנושא.

אם העלות של עיצוב יפה זה משהו נמוך אז בכיף אף אחד לא מתנגד לזה
אבל אם העלות גבוהה להוציא כסף על עיצוב יפה של MVP שיכול לספק את אותם תוצאות עם עיצוב פשוט זה פשוט לזרוק כסף לפח.

ולמי מי שלא יודע מה זה MVP ולמה הוא משמש בבקשה לעשות שיעורי בית לפני שמגיבים

ייתכן שניתן לשפר את הנראות בזמן קצר אם משולב כבר בפרויקט ספריה כמו Bootstrap או Tailwind או משהו דומה
מההודעות בתחילת השרשור נראה שהמוצר הוא כרגע בגוגל שיטש

מקפיץ שוב,
אני צריך פיתוח תוכנה/אתר - הרבה SQL (לא כ"כ רוצה לפרט כאן מה היא מצריכה אבל מפרט די דומה להודעה הראשונה באשכול - לא קשור להנהלת חשבונות) ואפליקציה תואמת.
מצריך אינטגרציה עם כמה אתרים, אבל בגדול מערכת די קלילה עם כמה הוספות.
אני לא רוצה לשלם יותר מדי ומכיוון שקריאה של כל האשכול הזה לא יצא לי משהו ברור. למי כדאי לפנות?

אני לא רוצה לשלם יותר מדי ומכיוון שקריאה של כל האשכול הזה לא יצא לי משהו ברור. למי כדאי לפנות?
לרוב פיתוח זה משהו יקר
אבל לפעמים לא צריך הרבה פיתוח מאפס כי אפשר לעשות אוטומציה עם כלים קיימים
אבל גם לקחת איש מקצוע שיחליט מה צריך לעשות זה קשה ויקר. בעיה.

אני לא רוצה לשלם יותר מדי
גם לי השורה הזו קפצה מייד בעין
הדרישה שלך היא יקרה
תוכל אולי לפנות לכאלה שסיימו לימודים והם בלי עבודה
או משהו בסגנון, כדי שיעבדו במחיר הפסד כסטאג'
אבל לפעמים שירות של חובבנים בתחום הזה הוא כאב ראש מטורף להמשך
(באגים בלתי נגמרים, קוד לא גמיש וכו')

אבל גם לקחת איש מקצוע שיחליט מה צריך לעשות זה קשה
חלק מהקושי הוא למצוא איש מקצוע שיש לו ראיה מספיק רחבה ושאין לו נגיעות ולא ינסה לקדם את הצורה בה עובד ושיודע לומר "אני לא יודע" כשצריך ולהפנות לגורם המתאים.
נ.ב. עדיין לא פגשתי יועץ כזה אבל לכאורה אמור להמצא מישהו כזה.

אני מכירה מישהו מתאים,
רק שאם אין תקציב לא נראה לי שיש מה ללכת בכלל על הכיון הזה

אני מכירה מישהו מתאים,
בעיני אם יש יועץ שעושה עבודה טובה אמור להיות לו איזה בלוג שבו מספר איך נתן יעוץ למקרים שונים (ברוב המקרים ללקוח לא אמור להיות בעיה שיספרו את התהליך אחרי שכבר גמר בפרט שלא מספרים עם שמות)

לבנתיים לא נתקלתי בבלוג כזה......

מקפיץ שוב,
אני צריך פיתוח תוכנה/אתר - הרבה SQL (לא כ"כ רוצה לפרט כאן מה היא מצריכה אבל מפרט די דומה להודעה הראשונה באשכול - לא קשור להנהלת חשבונות) ואפליקציה תואמת.
מה התקציב?

בעיני אם יש יועץ שעושה עבודה טובה אמור להיות לו איזה בלוג שבו מספר איך נתן יעוץ למקרים שונים (ברוב המקרים ללקוח לא אמור להיות בעיה שיספרו את התהליך אחרי שכבר גמר בפרט שלא מספרים עם שמות)

לבנתיים לא נתקלתי בבלוג כזה......
לא, אין לו בלוג, והוא לא משקיע בפרסום
מגיעים אליו מפה לאוזן
זה גם לא שהמקצוע שלו הוא ייעוץ
הוא פשוט אחראי על הרבה פרוייקטים טכנולוגיים, והתעסק עם הרבה אנשי מקצוע
וכבר הספיק להכיר את התחומים מבתוכו כדי להבין בכל שאלה למי כדאי להפנות.
יש לו גם עם מי להתייעץ במקרה של ספק (בכל תחום צריך להתייעץ עם מישהו קצת אחר, אז יש לו גישה לאלה)
אבל שוב,
כמו שכתבתי זה לא רלוונטי
כי תקציב על אוטומציות, פיתוח וכו' - זה גם כן תקציב
לא הבעיה היא הייעוץ

כמו שכתבתי זה לא רלוונטי
כי תקציב על אוטומציות, פיתוח וכו' - זה גם כן תקציב
לא הבעיה היא הייעוץ
התכוונתי באופן כללי
גם אם יש תקציב נושא הייעוץ בעייתי

יש לי ניסיון רב בפיתוח תוכנות מורכבות,
גם ספציפית במה שאתה צריך - יש לי ניסיון בפיתוח מערכות מאפס, כתיבת פרוצדרות מורכבות על טבלאות של מיליוני שורות, אינטגרציות עם מערכות חיצוניות ועוד.

יש לי ניסיון רב בפיתוח תוכנות מורכבות,
גם ספציפית במה שאתה צריך - יש לי ניסיון בפיתוח מערכות מאפס, כתיבת פרוצדרות מורכבות על טבלאות של מיליוני שורות, אינטגרציות עם מערכות חיצוניות ועוד.
אשמח לפניה בפרטי

מקפיץ שוב,
שלום,
אני מפתחת תוכנה עם רצון גדול ללמוד ולהתנסות בתחום הפיתוח והאינטגרציות. אני בטוחה שעם המוטיבציה והיכולת שלי, אוכל להתמודד עם הפיתוח הדרוש ולספק פתרון איכותי, גם עם SQL ואינטגרציות למערכות אחרות. בנוסף, יש לי אפשרות להתייעץ עם אנשי מקצוע מנוסים, כך שאני יכולה לוודא שהפיתוח ייעשה בצורה הטובה ביותר.
אשמח לשוחח ולהבין יותר על הדרישות שלך, ובאופן כללי להציע פתרון שמתאים לצרכים ולתקציב שלך.

תודה רבה,
m026320171 @ ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם זזה עדיין רלוונטי,
אשמח להציע לך מתכנתת מנוסה מאד במערכות מורכבות
גם ב SQL וגם ברבות מטכנולוגיות הפופולריות והמתקדמות כיום.
אין לי פרימיום,
תוכל לפנות למייל: miriam21831 בג'ימייל

אם זה רלוונטי אשמח לעזור , אני מפתחת עם 15 שנות נסיון ועשיתי כבר אתר דומה
של ניהול חשבונות
הרעיון מדהים ואכן אפשרי לביצוע
אם רלוונטי מוזמנת לפנות אלי ליעוץ חינם
052-8406746

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה