דרוש מידע דרוש מידע על עמותה להגשמת חלומות

• הוסף לסימניות
התכוונתי לומר שמעבר לכך שמעצבן שחוסמים אדם סתם
לא נראה לי שסתם חוסמים משתמש באתר
וכמה שנראה לי לא נראה לי שחסמו אותה רק על האשכול הזה,
יש עוד כמה אשכולות שהיא הספיקה לפתוח ולהגיב.....

• הוסף לסימניות
אני לא הבנתי, בן אדם שרוצה לעזור, באמת מרצון טוב, היכן נוצרת הבעיה? (אא"כ הבעיה נולדה באשכול אחר)
אבל אין ערעור חלילה על מארחי המקום היקרים.

• הוסף לסימניות
פרוג אינו אתר למשועממים. גם לא למעלי רעיונות מדהימים ליוזמות ברשת שאין דעת רבנים נוחה מהם, ובמילים פשוטות יותר: אין דעת נטפרי נוחה מהם.
היוזמה המבורכת המדוברת מצטרפת להרבה מאד רעיונות דומים שעלו על ידי אותו משתמש פעם אחר פעם. כשראיתי את האשכול בתחילה לא חשבתי להגיב, כמו להרבה אשכולות דומים לא חשבתי להגיב.
אבל האמוציות שהשתחררו פה...
חבל על הכעס והעצבים של שני הצדדים, במיוחד שאני מוכנה כמעט להבטיח שלא נערה בטיפול ולא דומה לכך.

• הוסף לסימניות
פרוג אינו אתר למשועממים. גם לא למעלי רעיונות מדהימים ליוזמות ברשת שאין דעת רבנים נוחה מהם, ובמילים פשוטות יותר: אין דעת נטפרי נוחה מהם.
היוזמה המבורכת המדוברת מצטרפת להרבה מאד רעיונות דומים שעלו על ידי אותו משתמש פעם אחר פעם. כשראיתי את האשכול בתחילה לא חשבתי להגיב, כמו להרבה אשכולות דומים לא חשבתי להגיב.
אבל האמוציות שהשתחררו פה...
חבל על הכעס והעצבים של שני הצדדים, במיוחד שאני מוכנה כמעט להבטיח שלא נערה בטיפול ולא דומה לכך.
שלא יצא מזה סתם בצורה רעה
ממש אבל ממש לא התכוונו לפתח את זה בצורה שהיא נוגדת את וועדת החסימות
והרי ידוע שאם הוועדה תחסום אז אין צורך באתר
ולכן צריך את היד שלהם וצריך שיתוף פעולה שלהם
וגם אם זה לא יצא לפועל וגם אם לא יקראו לזה יוטיוב
הכוונה היתה לפתוח אתר שבו רק בנות יוכלו להעלות תכנים
ולא מחייב שזה יהיה בשיתוף פעולה של גוגל
טוב בקיצור אין עניין לדון פה על הנושא כל עוד כבר אין בו מטרה..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תראו מה קורה כשאני כותבת ויורדת שורה
</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>למה זה קורה?

• הוסף לסימניות
משהו קרה לאתר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בצורה טובה

• הוסף לסימניות
ראיתי, פצצה - ענייני ומתומצת.
השאלה למה את צריכה את הדעות האלו

• הוסף לסימניות
חחחח אממ.....יש לה חלום קצת מופרח למען האמת....
היא רוצה שיהיה יוטיוב שיהיה רק לנקבות ככה היא תוכל להעלות סרטונים....
הרעיון הוא בעצם שיהיה יוטיוב כשר שיהיה פתוח רק לבנות עם סיסמא של ת.ז או משהו חזק כדי שיוכלו להעלות סרטוני הדרכה, סרטים, קליפים, שירים, ריקודים, מתכונים ועוד....
איך מבצעים את הרעיון הזה? אין לי מושג.
לכן חיפשתי איזה עמותה או משהו....
אני לא רוצה לתת פרטים על הילדה כדי לשמור על הפרטיות שלה...
אבל זאת ילדה שנמצאת במצב נפשי רעוע ואני רוצה לתת לה במה ומקום ממנו היא תוכל לשאוב סיפוק, אז שאלתי אותה מה החלום שלה מה יתן לה סיפוק וכו וזאת הייתה התשובה שלה.....
אולי אפשר לעשות אתר רק לנשים כמובן ת.ז ....
ולהעלות לשם תסרטונים וכל מיני דברים יכול ללכת יפה
מקווה שבעז"ה שתצליח בחיים בעז"ה ואם היא צריכה עזרה או משו תפנו פה עמ"י צדיקים ויעזרו בשמחה!

• הוסף לסימניות
האם יש כאזת עמותה או ארגון שמגשימים חלומות?

לא של חולים אלא סתם של אנשים...יש דבר כזה?
אם כן אשמח לקבל פרטים.
הפרוייקט של חברות שלי...
הם בחרו בנושא הנ"ל, קראו לזה משהו כמו: פחות חלונות יותר הגשמות...

וד"א, כולכן מוזמנות לענות על השאלון שלי ;)

• הוסף לסימניות
אפשר למצוא פתרון או דרך.
רק לא לחשוב שזה מוגן.

סיסמה, מערכת הגנה וסינון אנושי וכל מה שתרצו - לא מגן על חומר.
אין חיה כזו.
אולי זה מסנן את כמות המקרים הבעייתים, אבל לא מונע.

אולי בתור בונת אתרים נראה לך שבלתי אפשרי להגן
בתור מתכנתת ברור שאפשר להגן כשמדובר בקהל יעד ידוע
למשל במקרה של הרכזות...

אם מישהו ישקיע אנרגיות וידע טכנולוגי הוא יצליח בוודאי לפרוץ
אבל ברור לי ולך שבאופן נורמלי קשה לפרוץ לחשבון הבנק שלך / למידע הרפואי בקופת החולים / חשבון ג'ימייל אפילו
ללא עזרה אקטיבית שלך.

מניחה שאחרי הכל לא תהיה ישות בסדר גודל של מדינה שיהיה לה אינטרס להשקיע לפרוץ
ולכן כשמפתחים אתר לרכזות אם משקיעים בפיתוח מאובטח (ואני בספק גדול אם הם השקיעו. מי שעובדת בארגונים מבוטחים תדע לספר לך כמה השקעה כספית וכמה אנשי מקצוע יושבים מאחורי אבטחה של אתר בנק /קופת חולים ) - החומר יהיה יחסית מוגן.

בכל מקרה לענין המדובר - לא מדובר ברכזות אלא בתוכן לכלל הנשים
ולכן לא ממש אפשרי להכיר פיזית מקרוב את כל הגולשות היעודיות - ולכן בלתי אפשרי לחלוטין להבטיח שאכן כולן נשים .
"ממש בעיה" למעונינים למיניהם להתחזות לאישה ולקבל סיסמה בדרך המלך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת