דרוש מתכון לריבת אתרוגים

• הוסף לסימניות
דרוש מתכון לריבת אתרוגים,
מאוד אשמח אם תוכלו לעזור!
תודה!

• הוסף לסימניות
הכנתי השבוע יצא מדהים דחוף לך להיום? אז בשמחה תצלצלי אלי תשלחי לי עכשיו באישי אם את רוצה כי אני יוצאת הרגע מהעבודה.

• הוסף לסימניות
אני רואה שאת לא שלוחת אכתוב במהירות כאן:
את מקלפת את האתרוגים במקלף. חותכת את האתרוג לאורך ומוציאה את כל הליבה הפנימית עם הגרעינית. משכיבה כת חצי אתרוג כמו צב וחותכת לפרוסות לא דקות בעובי מילימטר קצת יותר (כמו שאני עשיתי) אלא קצת יותר אבל לא עבה מידי. אולי חצי ס"מ. ומשרה במים את כל הפרוסות במשך יום עד יומיים ומחליפה את המים בערך פעם עד פעמיים.
אחרי ההשריה את ממלאה סיר מים (המתכון ל 7 אתרוגים בינוניים.) 2 ליטר ומביאה לרתיחה . וכך מבשלת עד שהמים יורדים (במתכון רשום לחצי) אני אישית לא הורדתי אותם לחצי אלא בישלתי שעתיים וירדו בערך רבע ממה שהיו. להוסיף קילו סוכר (אני הוספתי קילו וחצי) ולבשל שיהיה כל הזמן במצב של רתיחה עד שיורד לפכות מחצי הכמות ומקבל גוון חום לא מידי כהה (הריבה לאט מאוד סמיכה אבל בתכל'ס אוכלים רק את האתרוגים

נראה מורכב כי כתבתי קצת מסובך. אבל למעשה זה ממש פשוט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה