עזרה דרוש פס קול של ערבי צועק בערבית (לא משנה מה העיקר צועק..)

• הוסף לסימניות
יכול להיות
אני רק יוציא את המילים של הרכבת הקלה השאלה מה הם?..

• הוסף לסימניות
זה בצירוף תרגום על המסך.
תוכלי לחתוך מה שבא לך.
אני אבדוק אם יש לי את זה מיידי.

• הוסף לסימניות
תודה מחכה..

• הוסף לסימניות
לצערי הדבר היחיד שברור וחוזר על עצמו זה קללה מגונה שלא אוכל לעלות כאן בפורום אבל ברור שהוא מקלל, את שאר המילים לא הצלחתי להבין (כנראה ש"הם" לא כ"כ מבינים ערבית:))
אפשר בבקשה להגיד לי רק באיזה דקות לחתוך את הקללה הזו.
חבל כי זה פס קול מתאים לי בול!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לחתוך בכביש ערבי או בדואי, ואחר כך לצעוק מהחלון "איך אתה נוסע"??? ומיד להתחיל להקליט (בערך 20 שניות עד הדקירה)
אפשר גם לשלם לערבי 20 ש"ח והוא יעשה את בכיף

• הוסף לסימניות
אין סיכוי למצוא ערבי מקלל בלי מילים לא יפות
רק אם הוא יעשה את זה במיוחד וגם אז יתפשל לו באמצע בלי לשים לב כמה פעמים

• הוסף לסימניות
@מקצב הצחקת אותי עד דמעות עם האקשן כאן...

בכל מקרה הרעיון הזה עלה לי גם, פשוט לשלם למישהו ערבי ולומר לו לצעוק להקלטה...
אפשר גם לשלם לערבי 20 ש"ח והוא יעשה את בכיף

• הוסף לסימניות
מבט
@מקצב הצחקת אותי עד דמעות עם האקשן כאן...

בכל מקרה הרעיון הזה עלה לי גם, פשוט לשלם למישהו ערבי ולומר לו לצעוק להקלטה...
מבטיחה לכם שכמעט עשיתי זאת היום עם הפועל שעבר לידי
רק פשוט פחדתי..וגם מי יודע מה יחשבו עלי איזה ערבי שצורח על אישה..כל בני ברק תעוף עלי
אל תשכחו זה בני ברק!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מישהי שלחה לי קטע של הרכבת הקלה שערבי מתעצבן מאד יפה בלי קללות אבל לא קשור לענין?
השאלה אם יהיה בקהל מישהו שיבין ויתפוצץ מצחוק עלינו...
מה דעתכם?מה הסיכויים שמישהו ידע
מדובר באמהות וילדות שצופות.
לדעתי אפשר מה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
מישהי שלחה לי קטע של הרכבת הקלה שערבי מתעצבן מאד יפה בלי קללות אבל לא קשור לענין?
השאלה אם יהיה בקהל מישהו שיבין ויתפוצץ מצחוק עלינו...
מה דעתכם?מה הסיכויים שמישהו ידע
מדובר באמהות וילדות שצופות.
לדעתי אפשר מה נראה לכם?
יש שירות של קריינות בתרגום...

• הוסף לסימניות
סליחה.. התכוונתי לסרטון של המצרי שמתעצבן על הרכבת הקלה.. קורע!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה