דרוש צלמ\ת

• הוסף לסימניות
מאתר אנש צפת והגלילי 200
ד ש"ח לכל סדרת צילומים במקום אחד. לאחר הצילום, שליחת התמונות
משרדינו. נא לציין מהו הרדיוס שאותו אתם יכולים לכסות במחיר זה. דרישות: ניסיון בצילום, ציוד מקצועי.
איזור: צפת ,גליל,גולן
מייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שניה אני מביאה פופקורן.....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י nchmeya;1648122:
מאתר אנש צפת והגלילי 200
ד ש"ח לכל סדרת צילומים במקום אחד. לאחר הצילום, שליחת התמונות
משרדינו. נא לציין מהו הרדיוס שאותו אתם יכולים לכסות במחיר זה. דרישות: ניסיון בצילום, ציוד מקצועי.
איזור: צפת ,גליל,גולן
מייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

4\1 תמונה...

• הוסף לסימניות
לפי העברית המבולגנת, זה נראה שהכיתוב הועתק מאיזה חור....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1648172:
הרסת אותי!

שניה אני מביאה קישור...

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=214701

מה קרה? מה הבעיה באשכול הזה?
עשיתי תמונות חלאקה מדהימווווותתתתת! לילד שלי אפילו בפחות, אומנם לא בירושלים, אבל אני בטוחה שניתן להשיג משהי טובה במחיר כזה!

וגולדס,
אם היא מעוניינת לצאת מירושלים, יש לי משהי מעולללה!! - ניקית מפרוג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1648243:
עשיתי תמונות חלאקה מדהימווווותתתתת! לילד שלי אפילו בפחות, אומנם לא בירושלים, אבל אני בטוחה שניתן להשיג משהי טובה במחיר כזה!

וגולדס,
אם היא מעוניינת לצאת מירושלים, יש לי משהי מעולללה!! - ניקית מפרוג.

תודה, זה לא בשבילי, אלא מישהי שביקשה טובה.

רק נהנתי מטוב הלב הנשפך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1648234:

נכתב ע"י yudb;1648243:

זה רק בדיחה. גולדס- אם נפגעת אני מתנצלת. :)
אשתדל לרסן את חוש ההומור שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1648288:
זה רק בדיחה. גולדס- אם נפגעת אני מתנצלת. :)
אשתדל לרסן את חוש ההומור שלי.

אין לי בעיה, ולא נפגעתי - כי זה לא בשבילי (אני משקיעה בצילומים של ילדי - והרבה...)
אני גם אוהבת חוש הומור- אבל זה לא היה מצחיק...

שימי לב - יש אנשים שזה התקציב שלהם - מה לעשות? או בגלל כיס מצומק, או בגלל שזה לא מספיק חשוב להם להשקיע בזה, ואין צורך לזלזל בהם.

ו-כן, פנו אלי יותר מצלמת אחת עם הצעות מחיר בטווח הזה...

ובדיוק משום שאני מכבדת את המקצוע ואת ההשקעה של הצלמות בצילום - פתחתי אשכול, כדי שמי שזה מתאים לה - תוכל לפנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1648308:
אין לי בעיה, ולא נפגעתי - כי זה לא בשבילי (אני משקיעה בצילומים של ילדי - והרבה...)

שימי לב - יש אנשים שזה התקציב שלהם - מה לעשות? או בגלל כיס מצומק, או בגלל שזה לא מספיק חשוב להם להשקיע בזה, ואין צורך לזלזל בהם.

ו-כן, פנו אלי יותר מצלמת אחת עם הצעות מחיר בטווח הזה...

ובדיוק משום שאני מכבדת את המקצוע ואת ההשקעה של הצלמות בצילום - פתחתי אשכול, כדי שמי שזה מתאים לה - תוכל לפנות

בדקתי שוב אם זה האשכול שאת פתחת...

למה לקחת את זה אישית אם זה לא האשכול שלך?

מה שהעלית זה מצויין, אני בעד!

באמת, בלי שמץ של ציניות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1648308:

מתוקה שלי, זה לא התקציב!

זה ה'פרסום בשביל חברה' שהזכיר לי את האשכול ההוא. גם שם הניק לא מפרסם בשביל עצמו.

המשך יום מוצלח!

(אגב, יש לי גם חבילות ב 500 ש"ח. אני בעד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה