נכתב ע"י nchmeya;1648122:מאתר אנש צפת והגלילי 200
ד ש"ח לכל סדרת צילומים במקום אחד. לאחר הצילום, שליחת התמונות
משרדינו. נא לציין מהו הרדיוס שאותו אתם יכולים לכסות במחיר זה. דרישות: ניסיון בצילום, ציוד מקצועי.
איזור: צפת ,גליל,גולן
מייל:<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י מילכי;1648126:שניה אני מביאה פופקורן.....
נכתב ע"י rosmarin;1648172:
נכתב ע"י rosmarin;1648172:
נכתב ע"י yudb;1648243:מה קרה? מה הבעיה באשכול הזה?
עשיתי תמונות חלאקה מדהימווווותתתתת! לילד שלי אפילו בפחות, אומנם לא בירושלים, אבל אני בטוחה שניתן להשיג משהי טובה במחיר כזה!
וגולדס,
אם היא מעוניינת לצאת מירושלים, יש לי משהי מעולללה!! - ניקית מפרוג.
1/2 ליטר דלק...נכתב ע"י שושיה;1648164:4\1 תמונה...
נכתב ע"י גולדס;1648234:חן חן!
נכתב ע"י yudb;1648243:מה קרה? מה הבעיה באשכול הזה?
עשיתי תמונות חלאקה מדהימווווותתתתת! לילד שלי אפילו בפחות, אומנם לא בירושלים, אבל אני בטוחה שניתן להשיג משהי טובה במחיר כזה!
נכתב ע"י rosmarin;1648288:זה רק בדיחה. גולדס- אם נפגעת אני מתנצלת.
אשתדל לרסן את חוש ההומור שלי.
נכתב ע"י גולדס;1648308:אין לי בעיה, ולא נפגעתי - כי זה לא בשבילי (אני משקיעה בצילומים של ילדי - והרבה...)
אני גם אוהבת חוש הומור- אבל זה לא היה מצחיק...
שימי לב - יש אנשים שזה התקציב שלהם - מה לעשות? או בגלל כיס מצומק, או בגלל שזה לא מספיק חשוב להם להשקיע בזה, ואין צורך לזלזל בהם.
ו-כן, פנו אלי יותר מצלמת אחת עם הצעות מחיר בטווח הזה...
ובדיוק משום שאני מכבדת את המקצוע ואת ההשקעה של הצלמות בצילום - פתחתי אשכול, כדי שמי שזה מתאים לה - תוכל לפנות
נכתב ע"י גולדס;1648308:אין לי בעיה, ולא נפגעתי - כי זה לא בשבילי (אני משקיעה בצילומים של ילדי - והרבה...)
אני גם אוהבת חוש הומור- אבל זה לא היה מצחיק...
שימי לב - יש אנשים שזה התקציב שלהם - מה לעשות? או בגלל כיס מצומק, או בגלל שזה לא מספיק חשוב להם להשקיע בזה, ואין צורך לזלזל בהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים